BERBEC

In mod sigur veti reusi sa recuperati o suma importanta sau veti fi rasplatit cum se cuvine intr-o activitate suplimentara. Nu sunteti lasat de amici sa va spuneti parerea. Este de preferat sa nu va cheltuiti chiar toti banii pentru altii!

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

TAUR

Apar mici greseli pricinuite de starea de confuzie, care este accentuata in cazul in care faceti tratamente cu analgezice sau antidepresive. Ambiguitatile va enerveaza. Va simtiti obosit si lipsit de forta de a face confidente familiei.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Strangeti bani pentru o excursie si va minunati cat de repede reusiti sa cheltuiti fondurile. E necesar ca inainte de toate sa va respectati promisiunile. Intentii complicate ce sunt doar banuite de amici. Evenimentele se succed cu rapiditate.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

RAC

Va decideti sa va faceti ordine in viata intima si le cereti celor ce va agaseaza sa va lase in pace. Din pacate, o parte dintre acestia inteleg totul exact pe dos. Iritare maxima. Nu mai puteti sesiza importanta pe care o are iubirea.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

LEU

Nimic deosebit nu va scoate din planificarea stricta pe care ati facut-o singur. Colegii se dovedesc amicii de care oricine are nevoie la greu. In plus, seara calma, in familie, alaturi de cei dragi, care va destainuiesc ultimele lor secrete.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

FECIOARA

Considerati ca sunteti ironic, dar cei din anturajul intim simt pe pielea lor cat de dur va manifestati. In acest ritm, veti ramane fara prieteni curand! Va ocupati de restantele casnice si preferati sa nu vorbiti cu nimeni despre ce simtiti.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Nu stati prea mult pe ganduri pentru a le cere scuze celor carora considerati ca le-ati pricinuit necazuri fara sa vreti. Raul comis intentionat insa nu-l luati in seama, fiind o reactie de aparare! Prietenii nu pregeta sa va critice.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

SCORPION

Persoana iubita continua sa va poarte pica si din cauza neintelegerilor de natura sentimentala. Nu asteptati sa va impace altii, ci deschideti o discutie salvatoare despre ce doreste de la dv. Va reconsiderati asa zisele avantaje financiare.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SAGETATOR

Dupa atatea si atatea vesti si evenimente neplacute, in sfarsit, puteti spune ca ati iesit oarecum la liman. Descoperiti insa uimit ca nici acum nu va simtiti mai putin stresat ori fericit. Va revoltati brusc si aveti reactii cam agresive.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Afirmatiile persoanei iubite sunt intr-adevar provocatoare si este posibil sa luati o atitudine prea putin diplomatica. Nu sunteti sustinut de nimeni din anturaj. Oricat ati incerca sa staviliti controversele sentimentale, nu reusiti singur.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Intr-o maniera originala vi se comunica informatii utile, daca doriti sa promovati intr-o functie importanta. Intuitiv, refuzati si bine faceti, caci sunteti si avertizat de prieteni si rude. Mai bine renuntati la anumiti parteneri.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

PESTI

Toate banuielile sunt confirmate azi de faptele mai putin placute ale unei rude apropiate. Va grabiti sa refaceti unele acte sau doar sa planificati o consultatie notariala. Seara, multi musafiri. Va intrebati daca mai aveti vreun prieten.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●