2017 va fi un an fara renastere economica pe plan mondial. Lunile cu cele mai multe evenimente importante vor fi mai si iunie. Deciziile din prima luna de vara vor fi extreme si vor defavoriza revirimentul financiar. Se vor stabiliza valutele si se vor initia planuri economice utopice. Problemele sanitare si farmaceutice nu vor putea fi rezolvate in totalitate. Meteorologic, se vor pastra tendintele de temperaturi extreme si fenomene imprevizibile (in egala masura, inundatii si secete). Iata cateva dintre previziunile transmise de astrologul Hotnews.ro, Tina Rizea.

IANUARIE – TRATATIVE ESUATE

Tendinta generala a acestei luni este de a se lua masuri utile pentru dezvoltarea unor sectoare ale economiei. La mijlocul lunii, se fac insa declaratii care contravin intereselor politice de grup ori apare un diferend cu parteneri externi importanti. Se intocmesc acte si se semneaza intelegeri care doar la prima vedere sunt avantajoase. Lipsurile si dezorganizarea din sistemul sanitar devin prea evidente pentru a nu se crea situatii de risc, dar nu se semnaleaza epidemii. Din punct de vedere meteorologic, sunt posibile ninsori abundente. Multiple tratative internationale esueaza. La nivel personal, sunt avantajati nativii din Fecioara si Balanta.

FEBRUARIE – CRIZA SANITARA SI FARMACEUTICA

Intreaga luna, "activitatea" in justitie este surprinzatoare, ca rezultate si volum de munca. Sunt reglementate prin legi noi activitatea si drepturile unor categorii sociale ori chiar a unor organisme politice. In economie, nu se disting clar directiile si sectoarele cele mai "promitatoare". Criza sanitara si farmaceutica ramane nerezolvata si pot aparea noi situatii riscante (chiar daca nu exista epidemii grave). Se inregistreaza mai multe divorturi decat casatorii, iar natalitatea scade ingrijorator. Din punct de vedere meteorologic, temperaturile sunt prea ridicate si creeaza situatii inedite pentru acest anotimp. La nivel personal, cei mai avantajati sunt Nativii din Fecioara si Pesti.

MARTIE – EXCESE IN ACTUL DE JUSTITIE

In continuare se manifesta tensiuni maxime la nivelul declaratiilor politice, cu implicare directa asupra sectorului economiei si a relatiilor externe. Cele mai afectate raman domeniul sanitar, care este „normat” necorespunzator, si domeniul justitiei, prin comunicare confuza. Nu este exclusa nici ruperea unei coalitii politice ori crearea unei aliante nationaliste. Se manifesta excese si in actul de justitie, prin declaratii lipsite de rationalitate. Este posibila desfiintarea unor activitati economice. Se incearca "anihilarea" rezultatelor nafaste ale unor manifestari meteorologice excesive. Cei mai avantajati sunt nativii din Varsator.

APRILIE – RELATII INTERNATIONALE CONFUZE SI EXPLOZIVE

Se inregistreaza tensiuni maxime la aproape toate nivelurile societatii, cu precadere in cazul liderilor politici si al persoanelor cu raspundere colectiva. Este posibil sa fie judecati fosti conducatori ai tarii, in conditii dure si partinitoare. Se fac declaratii excesive, care vor fi aspru judecate si "penalizate". Se pot inregistra, oriunde in lume, miscari tectonice ample ori reluarea activitatii unor vulcani. Se comunica decizii cu privire la trupele aflate in locatii periculoase. Relatiile internationale sunt confuze si explozive. In continuare, temperaturile exagerate creeaza diverse probleme. Intreaga perioada, nativii cei mai avantajati sunt Varsatorii si Pestii.

MAI – REGLEMENTARI BIZARE

Este posibil sa creasca importanta armatei in "activitatile" sociale ori se "afirma" state prin adoptarea unei dictaturi militare. Este posibil sa se produca explozii solare fara precedent ca magnitudine. De asemenea, intervalul este caracterizat de numeroase accidente multiple si de o crestere a temperaturilor. Pot aparea pe neasteptate miscari sindicale dezorganizate. Apar noi tipuri de manifestari artistice ori se semnaleaza afirmarea unor adevarate genii in diverse arte. In continuare sunt posibile miscari tectonice si eruptii vulcanice. Se afirma sefi de state prin declaratii care contravin intereselor proprii prin reglementari bizare. Cei mai avantajati sunt nativii din Berbec si Taur.

IUNIE – VANTURI SI FURTUNI INTENSE

Se fac modificari benefice la nivel financiar peste tot in lume, cu inregistrarea unui reviriment economic neasteptat. Sunt anulate decizii judecatoresti, iar justitia este reorganizata prin noi legi. Pot fi judecati conducatori de state ori doar le este ingradita puterea de decizie. Se gasesc modalitati de "renastere" a monedelor nationale cu implicatii economice majore. Se fac anchete jurnalistice de valoare, foarte folositoare pentru reforma in justitie. Din punct de vedere meteorologic, temperaturile revin la normal, dar apar vanturi si furtuni intense, dar de scurta durata. La nivel personal, sunt avantajati indeosebi nativii din Pesti si Berbec.

IULIE – USOARA CRESTERE A NATALITATII

Intregul interval iese in evidenta prin manifestari iesite din comun, care au la baza relansarea unor acte de cultura si arta. Se incheie tratate internationale cu bataie lunga (pe intervale nedeterminate), care nu se refera insa si la reconsiderarea granitelor. Se fac amnistieri pentru unii lideri politici si nu numai. Se incearca o revigorare a sectorului imobiliar, soldata doar cu o amanare. Rata casatoriilor este aproape nula, dar se inregistreaza o usoara crestere a natalitatii. Din punct de vedere meteorologic, temperaturile si fenomenele se incadreaza in limite oarecum normale. Sunt dezavantajati numai unii nativi din Berbec si Balanta sau cei cu Ascendentul in aceste zodii.

AUGUST - SUNT APRECIATE DECLARATIILE UNOR SEFI

Se fac numeroase incercari de redresare a unor sectoare economice, dar "discursurile" si deciziile sunt oarecum confuze. Sunt apreciate declaratiile unor sefi de state ori de guverne, insa este clar pentru toata lumea ca nu se pot inca gasi cele mai bune solutii. Se pastreaza tentatia si tendinta de a-i judeca pe cei vinovati de criza economica mondiala ori nationala. Se inregistreaza o crestere brusca a numarului de casatorii si a ratei natalitatii. In ciuda temperaturilor ridicate, nu se mai inregistreaza fenomene meteorologice iesite din comun. Sunt dezavantajati intregul interval, nativii din Berbec, Rac si Capricorn (cei mai multi nu reusesc sa se "relanseze").

SEPTEMBRIE – DISTORSIUNI METEOROLOGICE

Prevaleaza pragmatismul si aparitia multor sanse de recrutare a somerilor. Pot aparea noi probleme in sectorul sanitar si farmaceutic. Au loc miscari sindicale in transporturi, invatamant si telecomunicatii. Aprecierea unor valute ajuta in continuare la sustinerea revirimentului economic. Se renunta la judecarea unor procese ori deciziile judecatoresti sunt inutile. Se reia producerea de arme ori armatei i se acorda o foarte mare importanta. Pot fi anulate festivitati ori campionate sportive. Din punct de vedere meteorologic, sunt active furtunile si vanturile puternice. Cei mai avantajati nativi sunt Berbecii si Leii.

OCTOMBRIE – SECETA SI FURTUNI

Se dau decizii favorabile unor categorii profesionale. Intregul interval este marcat de tensiunile dintre seful statului si alti reprezentanti politici, cu putere de decizie. Este afectata valoarea monedei nationale in urma unor masuri controversate. Se reiau procese ori se reuseste finalizarea unor cauze aflate de mult timp in "balanta" justitiei. Se semnaleaza "instalarea" unei epidemii de sezon. "Explodeaza" numarul de casatorii, dar scade numarul de nasteri "normale". Din punct de vedere meteorologic, sunt posibile seceta si furtuni "arzatoare". Cei mai avantajati sunt nativii din Fecioara si Balanta.

NOIEMBRIE – TENSIUNI IN RELATIILE DINTRE PARTIDELE POLITICE

Este posibila incheierea unei aliante politice care are la baza interese economice. Se iau masuri pentru redresarea monedei nationale. Liderii politici sunt atacati de reprezentantii sindicatelor, in urma unor declaratii mai putin diplomatice ale acestora. Sunt in continuare tensionate relatiile dintre partidele politice sau dintre liderii politici si cei din economie. Scade doar scriptic numarul de someri. Se emit decizii judecatoresti cu privire la drepturile unor categorii sociale. Din punct de vedere meteorologic, apar inainte de vreme semne ale iernii (temperaturi scazute si vant rece). Financiar, cei mai avantajati sunt nativii din Scorpion si Balanta.

DECEMBRIE – NINSORI ABUNDENTE

Scaderea valorii monedei nationale avantajeaza o serie de producatori interni. Se incheie acorduri ori tratative internationale la nivel economic (ori bancar), care nu avantajeaza drepturile celor care incheie contracte de munca in tara sau in strainatate. Reapar in actualitate problemele sanitare si farmaceutice. In apropierea Revelionului, se extinde o epidemie de sezon. Este posibil sa scada rezerva valutara a Bancii Nationale. Se propune sistarea contractelor de achizitii externe. In a doua jumatate a lunii, apar primele ninsori abundente. Cei mai favorizati nativi sunt cei din Scorpion, Balanta si Sagetator.

Vezi si PREVIZIUNILE 2017 PENTRU FIECARE ZODIE