BERBEC

Faceti planuri pentru un viitor foarte indepartat, desi ar trebui mai degraba sa recuperati restante. Ai putea pune la punct singur planurile pentru o afacere la care visezi de mai mult timp. Sperante.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

TAUR

Va declarati multumit fata de colegi si amici de tot ce ati reusit sa duceti la indeplinire pana acum. Tot ceea ce ieri iti parea clar, acum este confuz. Incerci sa evadezi din neplacerile cotidiene.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

GEMENI

Vi se pare ca partenerii au secrete fata de dv. Iubire cu nabadai si multe pasiuni ascunse cu grija! In dragoste, totul merge ca pe roate. Sarmul si seductia de care dai dovada te vor ajuta oriunde.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

RAC

Intre dv. si persoana iubita se instaleaza o stare de tensiune inca de dimineata. Ai dorinta de a-ti organiza mai bine viata si in acest sens este bine sa adopti o atitudine mai pozitiva. Reprosuri diverse.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

LEU

Intarziati in mod deliberat la o intalnire foarte importanta pentru viitorul echipei dv. In dragoste, traversezi o perioada romantica si pasionala, dar te afli in conflict cu partenerul tau. Optimism.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●●

Dragoste –●●●

FECIOARA

Va simtiti exclus din viata celor dragi, in mare parte din pricina unui refuz motivat insuficient. In iubire, se contureaza o ambianta care iti permite sa iti declari sentimentele persoanei iubite.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●

BALANTA

Aflati secrete, care va ajuta sa castigati bani foarte usor si pe care ii veti cheltui prea rapid. Este o zi potrivita pentru stabilirea unor relatii si raporturi sociale care sa te avantajeze in viitor.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Activitati secrete si drumuri scurte. Rudele va incurajeaza, chiar daca nu stiu prea bine ce faceti. Esti persoana pe care conteaza toti prietenii, gratie sigurantei de care dai dovada in ultima vreme.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●●

Dragoste –●●●

SAGETATOR

Nu suportati certurile celor din anturaj si, decat sa va implicati, preferati sa va faceti nevazut. Esti ca un "magnet" care atrage sufletele sensibile. Mai putin interesanta este activitatea profesionala.

Sanatate – ●●●●

Bani –●●●●

Dragoste –●●●●

CAPRICORN

Vi se cere sa participati la o intriga de doi bani. Luati decizii benefice pentru dv. si familie. Esti prea serios, iti lipseste total fantezia, iar prietenii incep sa se plictiseasca langa tine.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

VARSATOR

Seful, desi este bine intentionat, nu poate sa faca nimic in favoarea dv., deoarece nu-l ajutati deloc. Esti mai degraba legat de ideea ca e bine sa fii indragostit, dar nu te intrebi daca asta ti se intampla.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●●

PESTI

Realizati ca gresiti atunci cand ii cocolositi pe cei iubiti, dar o luati de la capat cu prima ocazie. Nu uita sa cercetezi si sa investighezi in amanuntime evenimentele, inainte de a lua o decizie finala!

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●