BERBEC

Prietenii incearca iar sa va influenteze, dar incapatanarea dv. proverbiala nu le da nici o sansa. Sunt unele lucruri care iti scapa, nu-ti sunt clare si incerci cu efort maxim sa redresezi o situatie.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

TAUR

Inregistrati reusite mai mici decat sperati si va promiteti sa reveniti in viitor cu forte proaspete. Concentreaza-te mai mult in directia familiei tale. Primesti pe neasteptate o suma mare de bani.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

GEMENI

Energia dv. trebuie canalizata in asa fel, incat sa-i lasati pe cei din familie sa mai respire putin. Se prevad unele schimbari in mediul sentimental si bune rezultate la "examenele" pe care le sustii.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

RAC

Interventiile dv. sunt considerate simple cicaleli, oricat de bine intentionat sunteti. Atentia iti va fi mereu treaza si nu-ti va scapa nici un detaliu. Libertatea de miscare este maxima. Renuntari.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

LEU

Faceti din nou confidente cui nu trebuie si va mirati ca toata lumea va cunoaste secretele in amanunt. Vi se propune un contract pe bani frumosi, ce sa iti dea speranta unei investitii ulterioare in casa.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

FECIOARA

Pe viitor este necesara mai multa prudenta si seriozitate la cumparaturi. Cineva drag va cere bani. Unul dintre amici vrea sa iti devina partener si trebuie sa analizezi atent avantajele si dezavantajele.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

BALANTA

Informatiile pe care le primiti nu sunt numai noi, ci chiar spectaculoase. Resurse financiare mai mari. Trebuie sa faci putina ordine in acte, ca sa nu-ti atragi reprosuri din partea unor persoane apropiate.

Sanatate – ●●●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

SCORPION

Deciziile luate nu sunt atat de folositoare cum sperati. Prietenii mai noi va deceptioneaza. Se intrevede o posibila deplasare mai lunga. Relatiile cu cei din jur devin destul de tensionate si fragile.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●●

SAGETATOR

Micile dificultati de comunicare va otravesc ziua. Persoana iubita nu va lasa singur nici o clipa. Reia activitatile care iti fac placere, iesi la plimbare, fii deschis catre dialog, catre prietenie!

Sanatate – ●●●

Bani –●●●●

Dragoste –●●●●

CAPRICORN

Nu sunteti deloc vinovat de situatia creata in familie, dar veti suporta consecintele cu sange rece. Sfatuieste-te cu partenerul sa stii ce ai de facut. Iesi din pasa proasta care te-a marcat de ieri!

Sanatate – ●●●●

Bani –●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Descoperiti ca aveti prieteni foarte priceputi. Noi oferte profesionale sau contracte incantatoare. Ai planuri ambitioase de accedere la succes profesional si social, dar nu esti incurajat de familie.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●●

PESTI

Oricat de dificile sunt evenimentele de azi, acestea nu va vizeaza direct. Achizitii diverse si multe. Nu tot ce zboara se mananca, asa ca ai grija la ce iti propun anumiti indivizi din anturajul tau.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●●