BERBEC

Este momentul sa nu mai pastrati secrete manevrele adversarilor si sa actionati asa cum sunteti sfatuit de prieteni. Nu luati in seama marti criticile exagerate ale fostilor colegi! Curand se vor plictisi. Culmea este ca miercuri nu va dati inapoi sa va ajutati dusmanii. Pentru nativi, apar regrete tarzii, joi. Din pacate, evenimentele nu sunt influentate de deciziile dv. novatoare de vineri. Aprecierile celor din anturaj va dau apa la moara si veti continua cruciada inceputa. In week-end, analizati cu mare atentie propunerile pe care le primiti. Nativelor li se reproseaza ca au devenit prea revolutionare.

Zile norocoase – marti si joi

Zile fatidice – miercuri

TAUR

Primiti luni sfaturi mai mult decat periculoase de la persoane care fac oarecum parte din familie. De altfel, ati fost avertizat de nenumarate ori ca sunteti inselat de cei dragi. Nu profitati miercuri de momentele de relaxare ce vi se ofera, fiind convins ca aveti foarte multa treaba. Descoperiti ca oricum nu puteti sa lucrati, dar joi ocaziile deja au disparut. Energia vitala de care dispuneti este vineri defectuos canalizata. Mai active decat de obicei, nativele pierd totusi mult timp in discutii care le obosesc si nu folosesc nimanui. In week-end, escapade in locurile cele mai dragi.

Zile norocoase – luni si vineri

Zile fatidice – sambata

GEMENI

Cei dragi va cam chinuiesc luni, dar le iertati pana si cuvintele agresive cele mai dure. Probabil ca asa aveti impresia ca altfel v-ar deochea cei cu care lucrati. Aflati miercuri lucruri noi despre mostenirile si incurcaturile familiale. Vi se cere joi de catre cel putin doua persoane sa interveniti in favoarea lor in fata sefilor comuni. Descoperiti insa ca doriti sa ii ajutati tocmai pe cei ce si-au propus sa va faca rau. In week-end, fiti mai modest, indeosebi cand vorbiti cu cei mult mai saraci decat dv.! Nativele incearca in zadar sa uite de suferintele amoroase.

Zile norocoase – marti si joi

Zile fatidice – miercuri

RAC

Nu stiti intreg intervalul pe cine sa ajutati mai intai! Considerati ca aveti si asa destule probleme si nu veti putea lua atitudine. Incercarea de a va salva rudele din incurcaturile in care au intrat necesita de altfel interventii foarte mari. Apelati totusi miercuri la amicii comuni, la alte rude, la relatiile cele mai sus puse! Daca doriti sa pastrati armonia familiala nu dati nastere la dispute prin aplicarea unor corectii repetate partenerului. Sunteti in stare sa nu-l mai primiti nici in pat, asa ca veti avea, in mod sigur, si dv. de pierdut! In week-end, se produce o impacare miraculoasa. Nativele sunt mult prea incapatanate.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

LEU

Nu dati atentie suficienta marti celor care va asigura ca viitorul dv. este aparat, iar drumul pe care l-ati ales va ofera multe oportunitati. Sunteti mult prea increzator miercuri in propriile posibilitati si extrem de orgolios! Riscati sa intarziati joi la serviciu din cauza discutiilor angajate cu o persoana pe care o revedeti intamplator dupa foarte mult timp. Stabiliti mai bine o alta intrevedere! Incercarea de a ii intelege pe cei dragi vineri si de a ii ajuta, va avea un final neasteptat de fericit. In week-end, vizite ori numerosi musafiri. Nativele vor sa fie lipsite de obligatii.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – duminica

FECIOARA

Marti, veti avea sansa de a face o asociere de viitor cu unul dintre cunoscutii dv. Daca este un nativ din Balanta, cu atat mai bine, pentru ca veti avea de castigat amandoi! Sperantele si dorintele dv. de miercuri sunt grandioase, imposibil de realizat intr-o singura viata! Dupa o perioada in care nu ati avut nici un fel de sentiment de teama si nu ati manifestat supunere fata de nimeni, joi va treziti intr-o situatie care le presupune pe amandoua. In weekend, stabiliti multe intalniri cu persoane dragi. Nativele se implica de miercuri in prea multe activitati.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

BALANTA

Asistati luni neputincios la schimbari profesionale majore. Nu aveti dreptul de a interveni si nici puterea de a schimba ceva, dar va incapatanati sa actionati. Se iveste un rezultat neasteptat, miercuri. Trebuie sa faceti cadouri joi pentru a mentine mai departe niste relatii folositoare. Ganditi-va bine, pentru a nu face investitii inutile! Cel mai bine este sa apelati din nou la cunostinte si relatii. Nu este cel mai potrivit moment pentru a va ocupa de actiuni de binefacere, dar, daca va apela un Scorpion la dv., nu veti putea refuza. In week-end, oferte sentimentale atragatoare. Nativele devin hipersenzuale.

Zile norocoase – vineri si duminica

Zile fatidice – marti

SCORPION

Continuati sa incercati sa va impuneti propriul cod de maniere si pierdeti marti o amicitie pe cale sa se infiripeze. Pana joi, mai aveti totusi timp sa va indreptati aproape toate greselile. Apreciati sacrificiul pe care il face o ruda pentru ca dv. sa nu mai aveti probleme in familie, dar o acuzati de ipocrizie. Reactii nestapanite si negandite veti avea si vineri. Aparati in week-end anumite traditii, cu scopul de a va afirma parerile si de a cuceri auditoriul format din oameni mai in varsta. Nativele exploateaza din plin surplusul de energie numai in favoarea celor dragi.

Zile norocoase – marti si vineri

Zile fatidice – joi

SAGETATOR

Renuntati marti la o relatie sentimentala, doar pentru a va pastra libertatea de decizie si dreptul de a actiona fara sa dati nimanui socoteala. Regretati totusi clipele frumoase si veti dori curand sa va razganditi. De dragul unei promisiuni de promovare, renuntati joi la o parte din parerile dv. Trebuie sa intelegeti ca nu veti reusi decat sa-i dezamagiti pe cei ce va sustin neconditionat. Pentru a putea acoperi programul intregii saptamani, veti face treaba de mantuiala, iar ulterior veti da vina pe cei din jur care nu s-au implicat. In week-end, va propuneti sa chemati la dv. toti prietenii. Nativele se cam plictisesc in prezenta partenerului de cuplu.

Zile norocoase – luni si marti

Zile fatidice – vineri

CAPRICORN

Este de preferat ca marti sa va multumiti cu supravegherea celor din jur si sa aveti rabdare. Nevoia dv. de a critica greselile celor din jur se transforma miercuri in tendinta de a enunta sarcasme periculoase pentru viitorul dv. In aceste conditii, va puteti pierde sustinatorii traditionali de joi. Va surprindeti insa vineri si sambata rudele printr-o atitudine duioasa si tandra. Nu ar trebui sa se mire, deoarece atunci cand este vorba de familie, nimeni nu poate depasi protectia acordata de dv. In week-end, faceti curat prin sertarele cu acte. Nativele pot fi inselate de prietenii cei mai buni.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – marti

VARSATOR

Le reprosati luni tuturor celor cu care intrati in contact pe baze profesionale, ca le lipseste dorinta de a se perfectiona. Le dati un exemplu marti si le faceti si o mica demonstratie miercuri. Nu mai aveti timp joi si vineri pentru toate activitatile programate si nu stiti pe care sa o amanati. Este de preferat sa apelati la ajutor, chiar daca nu ati mai facut-o pana acum. Descoperiti cu intarziere ca ati fost tradat. Desi ati avut unele banuieli, nu ati avut pana acum nici o dovada certa. In week-end, majoritatea pleaca in "excursii" pe la amici ori rude. Nativele doresc sa-si abandoneze familia.

Zile norocoase – miercuri si joi

Zile fatidice – sambata

PESTI

Persoana iubita va pregateste o surpriza de proportii. Veti avea insa surprize si mai putin placute marti din partea amicilor. Orice incercati sa definitivati in acest interval va suferi o amanare si orice veti incepe se va narui peste noapte. Pericolul trece de abia de joi, dar reactiile dv. sunt imprevizibile in continuare! Cu toate ca nu suportati persoanele care se ocupa cu teserea intrigilor, iar nimeriti vineri intr-un "cuib de viespi". Persoana iubita va cere ajutorul, dar refuza sa se intalneasca cu dv. In week-end, refuzati sa raspundeti la telefon si doriti doar sa va relaxati. Nativele sunt mai blande, dar si mai comode.

Zile norocoase – joi si sambata

Zile fatidice – luni