BERBEC

Linistea familiala este binevenita, dar aveti tendinta sa faceti excese care pot deveni periculoase. Va faceti griji din orice marti si considerati ca nu ar trebui sa vi se mai comunice vesti neplacute. Aveti nevoie de relaxare si cei din jur sunt gata sa vi-o ofere miercuri, daca n-ar exista curiozitatea dv. bolnavicioasa si declaratiile de genul "simt ca se va intampla ceva rau" ori "nu este bine cum ai procedat". Vineri, sunteti nevoit sa faceti o vizita care debuteaza neplacut si devine de neuitat. In week-end, ramaneti la fel de mohorat si mizantrop. Nativele sunt ceva mai optimiste.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

TAUR

Luati luni decizii ce vor fi indelung discutate de catre anturaj si de familie. Toti sustin ca va doresc numai bine, insa va dau sfaturi care se bat cap in cap. Veti riposta categoric de abia marti si va veti impune punctele de vedere in urma unor discutii obositoare. Este necesar sa nu luati in seama insultele, deoarece acestea sunt armele celor care nu dispun de argumente puternice. Intregul interval veti rivaliza cu echilibristii de la circ, fara a avea o plasa de siguranta. Va aflati permanent pe muchie de cutit. In week-end, va permiteti sa faceti vizitele planificate, in lipsa de activitate. Nativele se incapataneaza sa faca economii.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – duminica

GEMENI

Sunteti in pericol ca luni sa pierdeti stima si prietenia unor persoane dragi. Ati devenit din ce in ce mai pretentios si considerati ca prin atitudinea dv., puteti sa-i schimbati pe cei din jur. Sunt avantajati miercuri adolescentii prin atentia care se da talentelor native pe care le au. Se pot evidentia in situatii mai putin obisnuite si isi pot gasi protectori pentru intreaga viata. Cei maturi trebuie sa cedeze joi, sa renunte la o parte din autoritatea lor, pentru a se incadra armonios in anturaj fara conflicte. In week-end, plecati la piata si faceti cheltuieli maxime cu cea mai mare placere. Nativele se afirma profesional in orice conditii.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

RAC

Efectiv va "ambalati" in momentul in care vi se refuza marti aprobarea unor acte de care considerati ca aveti nevoie stringenta. Va ia gura pe dinainte si faceti declaratii lipsite de fond si forma (adica, va cam balbaiti). La mijlocul intervalului, preferati sa nu mai actionati deloc, in parte din cauza rezultatelor anterioare, in parte din pricina reactiilor partenerului de cuplu. Vineri, va gasiti o motivare oarecare pentru a reveni la comportamentul dv. firesc. In week-end, va simtiti obosit, dezamagit, dar si foarte iubit. Nativele sunt carcotase si lipsite de simtul realitatii.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

LEU

Prea putin sentimental si lipsit de complexe, nu luati in seama marti slabiciunile de care dau dovada partenerii dv. Vi se pare ca treceti printr-un adevarat calvar cand trebuie sa suportati toate "vaicarelile" celor din anturaj. Asteptati intregul interval vesti din strainatate sau provincie si sunteti permanent nemultumit de amanarea unor finalizari care se refera indeosebi la locuinta. Totii prietenii dv. sunt supusi joi unor riscuri care le depasesc rezistenta psihica. La sfarsitul intervalului, vi se cere imperativ de catre sefi sa va impacati cu "dusmanii". In week-end, va faceti de cap si petreceti impreuna cu amicii. Nativele se pot implica intr-o aventura amoroasa.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – luni

FECIOARA

Nu mai aveti timp sa observati ce se intampla in jurul dv. Aveti posibilitatea luni sa schimbati lumea din jurul dv. si o faceti din plin. Le daruiti marti celor din jur calm si armonie, insa dv. traiti intr-un stres continuu. Daca intervalul incepe printr-un marcaj deosebit la nivel profesional, se va incheia cu restructurari majore in situatia familiala, prin evenimente placute miercuri si neplacute in continuare. Agresivitatea manifestata de cei dragi vi se pare fara sens, mai ales ca nu aveti nici timp, nici putere sa o contracarati. In week-end, se reinstaleaza armonia familiala. Nativele fac foarte multe drumuri.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice –vineri

BALANTA

Intervalul este bun pentru oamenii politici, dar si pentru toti cei care lucreaza in mass media. Provocarile primite marti sunt benefice si au darul sa va scoata la lumina, sa deveniti mai cunoscuti. Onestitatea si moralitatea va asigura joi un loc intr-un cerc de persoane la care visati de mult. Exista totusi si un fel de marginalizare, care se manifesta asupra celor ce nu stiu sa raspunda la provocari. Starea de sanatate ridica probleme vineri doar pentru cei care au depasit 60 de ani. In general, acesti nativi se implica in prea multe activitati si nu au cum sa le faca fata. In week-end,veti fi fortati sa va odihniti. Nativele renunta la o parte din planurile de viitor.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

SCORPION

Capacitatea de adaptare va avantajeaza luni, mai ales daca trebuie sa depasiti probleme sentimentale, aparent insurmontabile. Este necesar sa fiti atenti marti la toate "lectiile" de viata pe care le primiti prin intermediul unor parteneri. Veti modifica miercuri multe din optiunile dv. si veti fi mereu inaintea celor care ar trebui sa decida. Joi, apar solutii profesionale neasteptate, insa si crize reumatismale pentru cei care au depasit 45 de ani. In week-end, situatia sentimentala si familiala este schimbatoare, in functie de reactiile partenerului. Nativele intorc casa pe dos ori isi mai gasesc un job.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata

SAGETATOR

Nu va vine sa credeti ca aproape toate evenimentele va avantajeaza, mai ales ca pana acum ati fost destul de stresat. Toate tipurile de discurs si toate manifestarile artistice evolueaza marti la cote inalte, de exceptie. Incepand de miercuri vi se face dreptate in toate situatiile in care ati pierdut bani. Se rezolva si problemele "domestice", inclusiv cele care tin de situatia dv. locativa. Intregul interval este armonios si va scuteste de incarcatura malefica de pana acum. In week-end, abilitatea, creativitatea si diplomatia va scot din impas. Nativele considera ca este loc si de mai bine in relatia lor de cuplu.

Zile norocoase – miercuri si joi

Zile fatidice – sambata

CAPRICORN

Aveti nevoie de mai multa odihna si apelati marti la ajutor din partea familiei. Nimeni nu va ia in serios pentru ca sunt obisnuiti sa faceti totul singur si sa-i supliniti cu succes. Putina liniste si un strop de relaxare vor aparea la mijlocul intervalului, cand se va ivi un contract promitator care va trezeste interesul si va da energie. Brusc existenta dv. vi se va parea mai interesanta. Incapacitatea de a va face inteles atunci cand aveti nevoie de ajutor va reveni la sfarsitul intervalului. In week-end, preferati sa ramaneti singur acasa si nu mai raspundeti nici la telefon. Nativele amana toate intalnirile.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – duminica

VARSATOR

Compensati luni criticile pe care le faceti fara retinere prin compasiunea aratata fata de cei mai putin norocosi. Aveti unele interese pe care nu vreti sa le faceti publice, dar care ies la iveala pe neasteptate miercuri in circumstante incontrolabile. Totul este trait la intensitate maxima si beneficiati de sanse profesionale deosebite, mai ales daca lucrati in domenii artistice. Ascensiunea profesionala, care parea sub semnul intrebarii acum doua luni, devine clara si stabila. Vineri, stabiliti coalitii perene. In week-end, doriti sa faceti miscare, dar nu gasiti companioni. Nativele se avanta in noi aventuri galante.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

PESTI

Intrati inca de luni cu foarte mare usurinta in conflict cu partenerul de viata ori cu ceilalti parteneri. Cauzele sunt diverse, insa se pare ca excesele pe care le faceti ii irita pe toti cei din anturaj. De marti, aflati informatii esentiale pentru obtinerea unor contracte salvatoare pentru bugetul dv. La mijlocul intervalului, sunteti luat prin surprindere de reactia familiei la cererile dv. de rutina. Vineri, ajungeti la concluzia ca aveti doleante care sunt rupte de realitate si deveniti din ce in ce mai modest. In week-end, renuntati la planurile familiale comune si va intalniti cu amicii. Nativele devin brusc cam revolutionare.

Zile norocoase – marti si joi

Zile fatidice – sambata