BERBEC

Contrastele pe care le observati in comportamentul celor din anturaj va impiedica sa luati decizii corecte si concrete in ceea ce ii priveste. Ajungeti sa excludeti miercuri o parte dintre colaboratori, fiind convins ca demersurile lor sunt ilegale. Evenimentele se precipita la mijlocul intervalului si se vor finaliza cu bine vineri. Sunteti total lipsit de discretie si de altruism, cu toate ca nu va puteti plange ca va lipsesc fondurile. In continuare, faceti multe drumuri scurte, care va impiedica sa plecati in calatoriile mai lungi. Nativele sunt din ce in ce mai incapatanate si de lipsite de diplomatie.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

TAUR

Aveti tendinta de a va apara excesiv drepturile, de a face gesturi radicale, de a tine discursuri severe. Din punct de vedere financiar, inregistrati miercuri un cumul sau mai bine zis un varf de incasari, care insa este insotit din pacate de o gramada de plati. Pozitia dv. in colectivul din care faceti parte se imbunatateste joi si, chiar daca nu sunteti promovat, vi se recunosc unele drepturi pana acum contestate. Ii cuceriti pe toti prin calitatile dv. si acceptati sa faceti mici deplasari pentru semnarea unor acte importante. Nativele se simt lipsite de aparare, dar se si indragostesc foarte usor.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

GEMENI

Energici, hotarati, foarte determinati, sunt mai irascibili din cauza cheltuielilor de care parca nu mai pot scapa. Nu este exclus ca unii sa piarda miercuri bani sau acte referitoare la bani. Nu vor ceda la rugamintile celor care vor sa-i atraga intr-un fel de cursa sentimentala. Vor sa scape de "vechituri" si de tot ceea ce ii impovareaza, chiar daca este vorba doar de relatii compromitatoare ori enervante. Sunt conditionati de contracte lipsite de viitor si au senzatia ca pierd timpul. Intregul interval, decizii stresante. Nativele au tendinta sa faca investitii fara rost, sperand ca vor fi admirate pentru simtul estetic.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

RAC

Evenimentele au un impact deosebit in viata acestor nativi care se manifesta cu mai multa incapatanare si mai multa ambitie uneori fara rost. Unii se lupta cu morile de vant, altii se retrag din fata problemelor, macar amanandu-le, daca nu altfel. Au senzatia miercuri ca nimeni nu-i intelege si ca nevoile lor nu sunt luate in seama de nimeni. Sunt foarte solicitati de parteneri si dau impresia ca fara ei nu se poate realiza nimic. Joi si vineri, pun bazele unor activitati care le vor schimba viata. Nativele iau decizii de care uita imediat si fac promisiuni fara acoperire.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

LEU

Vor avea posibilitatea sa descopere cine sunt acei adversari care de aproape doua saptamani raspandesc zvonuri, ii barfesc si ii implica in scandaluri sau intrigi. Sunt avantajati Leii maturi, care isi pot permite sa se ocupe de ceea ce le place si au o energie vitala exceptionala. Cei tineri au prea putina energie si o stare de suferinta fizica inexplicabila. Drumurile lungi ii dezavantajeaza, dar in unele cazuri nu pot renunta la ele. Exuberanta si risipa vor afecta in continuare comportamentul lor si relatiile cu rudele. Nativele sunt insa din ce in ce mai maleabile si au succes profesional.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni

FECIOARA

Atitudinea duplicitara nu este tipica acestor nativi si cu atat mai mult va iesi in evidenta pe parcursul intregului interval. Forta interioara este sensibilizata de parerile negative ale celor din familie. Se simt obligati miercuri sa ia atitudine si sa penalizeze toate faptele reprobabile ale partenerilor (inclusiv al celui de cuplu). Chiar si fata de proprii copii devin mai restrictivi si mai critici. Cei care au suferit de boli ale stomacului vor trece prin experiente neplacute – disfunctiile gastrice se inmultesc. Nativele isi fac griji pentru toti cei dragi si se implica in rezolvarea problemelor acestora, cu riscul de a-i enerva.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – joi

BALANTA

Sentimentele fata de prieteni devin mult mai apropiate de ceea ce au fost in trecut. Nemultumirile, indarjirile si dorinta de a rupe relatiile amicale, dispar miercuri ca un nor de fum, ca si cum n-ar fi existat niciodata. Cei care dau examene in aceasta perioada au si mult noroc, dar nu reusesc sa obtina note mari, daca ii lasa pe cei din jur sa-i "exploateze" (sa copieze dupa ei). Cei din decanul al doilea sunt mai afectati de momentele de vulnerabilitate ale persoanei iubite. Toti sunt foarte gelosi. Nativele pun la cale planuri de razbunare, sunt mai ranchiunoase si mai rautacioase.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

SCORPION

Comentariile starnite de deciziile luate de acesti nativi sunt acide si provocatoare. Incercarea de a fi pacaliti se termina oarecum tragic, prin ruperea relatiilor pagubitoare, chiar daca sunt implicate rude. La mijlocul intervalului, este necesar sa tina un regim alimentar strict si sa se fereasca cat mai mult de excese. Starea de oboseala nu mai poate fi trecuta cu vederea, insa vor refuza in continuare concediile la care au dreptul. La sfarsitul intervalului, vor apela la prieteni pentru a fi supliniti. Nativele hoinaresc de cate ori au ocazia si sustin ca vor doar sa faca mai multa miscare.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – duminica

SAGETATOR

Acesti nativi se simt datori sa verifice toate bunele intentii ale amicilor lor. Vor acumula noi cunostinte si se vor stabiliza profesional prin noi deprinderi tehnice. Renunta la iubire pentru moment, fiind foarte dezamagiti de comportamentul persoanei indragite. Apar aliati secreti sau protectori influenti care vor sa-i promoveze cu orice chip (din pacate, Sagetatorii pentru moment sunt cam lipsiti de ambitie). La sfarsitul intervalului, apar posibilitati de asociere la care nu ar trebui sa renunte. Nativele sunt mai ambitioase si depun eforturi mari pentru a se lansa profesional.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – miercuri

CAPRICORN

Vor actiona cu discretie, in parte din cauza nesigurantei sentimentelor pe care le simt. Se vor derula zile pline de resentimente manifestate tocmai fata de prietenii cei mai buni. Gelozia ii orbeste miercuri si ii face sa devina nedrepti. Biologic, trebuie sa depaseasca colicile biliare care vor insoti toate starile afective dificile. S-ar putea sa apara o nevoie de echilibru de abia la sfarsitul intervalului. Profesional se descurca si obtin aprecierile cu care sunt obisnuiti. Totusi, discutii la locul de munca! Nativelor li se reproseaza ca sunt prea optimiste si ca se bazeaza prea mult pe colaboratori!

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni

VARSATOR

Energia si originalitatea dv. native se manifesta de aceasta data fara retineri. Intregul interval este benefic pentru postura sociala si profesionala. Munca de pana acum este incununata de succes si pot aparea si gratificatii importante la mijlocul intervalului. Este nevoie de mult calm si de multa modestie pentru a nu-si modifica reactiile comportamentale. Se instaleaza o stare de automultumire destul de periculoasa. Angajarile temporare devin permanente si toate contractele se prelungesc. Nativele considera ca a venit momentul sa se relaxeze si chiar pot obtine un mic concediu de vis.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – marti

PESTI

Au tendinta de a-si restructura intreaga viata. Renunta la o parte din obiective si se lasa in voia partenerilor. Li se pare dificil sa ia decizii clare si considera ca mai pot amana hotarari absolut necesare. Primesc garantiile ca pe o favoare si li se poate reprosa ca sunt mult prea modesti. Starea de sanatate devine instabila, doar pentru ca in casa se produc tot felul de accidente la nivelul instalatiilor. Postura de proprietar li se pare inrobitoare, aducatoare doar de cheltuieli. Nu sunt multumiti nici de ei, nici de cei din jur. Nativele sunt decise sa refaca aranjamentele din locuinta sau sa inceapa un fel de renovare.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri