BERBEC

Oamenii de afaceri nu trebuie sa-i ocoleasca pe Berbeci, desi atitudinea lor "originala" ii cam irita – in schimb le favorizeaza contacte cu persoane influente si contracte cu rezidenti bogati. Marti, inca va mai luptati cu toti colaboratorii, dar sambata ii veti cuceri pe cei dragi cu surprizele pregatite cu grija. Se primesc multi bani miercuri. De fapt, faceti rost de bani pentru achitarea datoriilor. Duminica, va odihniti in compania rudelor, dar nu uitati sa-i ajutati pe cei saraci din anturaj. Intalnirile amoroase ale nativelor sunt amanate, dar deja au altceva mai bun de facut.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

TAUR

Cu toate ca va atrag sexual, va certati cu noii colegi, deoarece au tendinta de a tese intrigi complicate, greu de contracarat. Cheltuiti mult, faceti pregatiri, dar exista "pericolul" de a pleca pe neasteptate intr-o calatorie lunga. Nu trebuie sa uitati ca este necesar sa mentineti in continuare o atmosfera calma, care va fi si foarte productiva (va recuperati aproape toate investitiile). Aveti sansa sa va indragostiti la prima vedere, daca acceptati unele compromisuri! Nativele trebuie sa fie atente atat starea de sanatate, cat si la relatiile cu cei din anturaj!

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

GEMENI

Daca intarziati la intalnirea de "afaceri" de marti, veti recupera sansele saptamana viitoare. Patronii au sanse bune de reusita si joi, in cazul in care accepta propunerile nativilor din Rac. Joi si vineri, mici scandaluri in familie. Intrati in conflict cu o prietena Leoaica miercuri, pe care o puteti neutraliza insa usor cu ajutorul unui Varsator. Sexul este preocuparea de zi cu zi, dar si sectorul profesional este deosebit de bine aspectat. Rude pretentioase si invidioase. Nativele au necazuri financiare si este de preferat sa nu ceara bani nimanui.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – duminica

RAC

Conflictele cu tinerii sau copiii sunt deosebit de puternice si nici cu rudele nu va intelegeti. Altercatiile cu amicele dv. si dorinta de a le pedepsi apar cand nici nu va asteptati – in cele mai placute momente. Revigorare a sectorului profesional, incepand de joi. Barbatii mai in varsta din familie va fac reprosuri, deoarece nu le acordati atentia cuvenita. Femeile sunt foarte active – au o energie vitala la cote periculos de inalte. Stare de sanatate destul de dificila, mai ales marti. Nativele le reproseaza rudelor apropiate ca nu le ajuta, dar uita ca le-au interzis sa se amestece in treburile lor.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

LEU

Renuntati la un drum lung! Este bine sa nu va apucati de toate treburile gospodariei deodata si sa nu faceti excese alimentare, deoarece sunteti predispus la ingrasare. Nervi de toamna si mari economii. Miercuri, vizita la doctor. In familie, vi se recunosc meritele si se incerca o aplanare a conflictelor, care altfel se vor generaliza. Sunteti ingrijorat din pricina starii precare de sanatate a unei rude. Intrigile, scandalurile, calomniile, dar si noi afaceri, sunt prezente intreaga saptamana. Nativelor li se pare ca sunt inselate, ca toata lumea profita de ele.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – duminica

FECIOARA

Nu va intelegeti bine cu colegele sau rudele nascute in zodia Gemeni si nici cu acei colaboratori care va contrazic permanent. Vi se pare ca sunt prea egoisti, ca dau o prea mare atentie intereselor personale si chiar aveti dreptate. Este posibil sa aveti mai multe servicii sau sa supliniti colegi bolnavi. Sunteti prea energic pentru a avea rabdare cu cei din anturaj, iar in familie sunteti prea obosit ca sa mai faceti cuiva observatii. Impacare intre rude si amici. Nativele pot sa recupereze o suma de bani de la datornicii mai vechi si sa faca investitiile dorite.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – luni

BALANTA

Va descurcati foarte bine incepand chiar cu ziua de luni, mai ales daca intrati in contact cu nativi din Varsator sau Berbec. Colegii dv. incearca sa dea o "lovitura" fianciara vineri pentru a acoperi pierderile financiare, dar daca se bazeaza pe Fecioare, pot sa piarda totul. In cazul in care aveti noi colaboratori, este posibil ca acestia sa se revolte, considerand ca le ascundeti toate activitatile mai importante, mai lucrative, si va vaitati degeaba ca nu aveti bani. Conflicte stresante intregul interval. Nativele au o intuitie deosebita, iar daca incerca sa inceapa proiecte noi, vor pune bazele unor contracte deosebite.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

SCORPION

Este bine sa va gasiti un colaborator influent care sa va sprijine in continuare, mai precis sa va sustina chiar daca apare vreun conflict cu vechii colegi. Feriti-va in continuare de Balante, Tauri si Berbeci! Sunt pentru moment mai puternici. Toate conflictele din timpul acestei saptamani au repercusiuni asupra starii de sanatate, asa ca este de preferat sa va menajati si sa ii menajati si pe cei din familie. Aveti posibilitatea de a-i cuceri pe toti cu ajutorul unor mici daruri. Nativele au grija sa nu ii critice pe colaboratorii mai tineri, deoarece succesul lor este legat de munca asidua a acestora.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

SAGETATOR

Nu aveti incotro si trebuie sa faceti multe drumuri scurte. Mare atentie pentru cei care sofeaza, pentru ca se pot intampla multe la drum, mai ales ca si conditiile de rulaj sunt dificile. De altfel, va puteti accidenta si cand spalati o cana! Le oferiti celor cu care lucrati mai multa incredere in posibilitatile dv. de a-i ajuta, dar nu uitati ca in aceasta perioada Gemenii sunt impotriva planurilor in care i-ati cooptat. Daca un nativ din zodia Scorpion va ofera ajutor, refuzati-l! Nativele nu iau in seama calomniile care vor da nastere unor scandaluri de proportii.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

CAPRICORN

Rabdarea si diplomatia va sunt straine intreaga saptamana. Ii puneti la grea incercare miercuri pe toti colegii din cauza tendintei de a colabora cu specialisti contestati de toata lumea. Chiar le declarati celor dragi ca doriti o schimbare majora. Cei care au probleme familiale (sau de sanatate) trec printr-o perioada mai dificila. Se pot instala nevroze, oricum apar nemultumiri din cauza stresului si a programului care se schimba permanent. Vineri este singura zi in care puteti primi bani. Nativele spun cateva cuvinte mai dure colegilor si colegelor, insa nu trebuie sa exagereze!

Zile norocoase – duminca

Zile fatidice – sambata

VARSATOR

Doriti sa ii directionati pe toti cei ce va inconjoara, chiar daca nu fac parte din anturajul dv. obisnuit. Restructurati o parte din activitati marti pentru a iesi la rampa. Considerati ca nu aveti cum sa treceti peste interdictiile care apar, se multiplica si va streseaza. In realitate, sunteti mai energic si mai agresiv decat oricine altcineva. Evenimentele sunt calme vineri, mai ales ca va "recuperati" o parte dintre prieteni (atentia lor cam ia totusi prin surprindere). Vi se fac marturisiri complete si se cer scuze. Nativele sunt frustrate si sunt gata sa incepa o cearta.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

PESTI

Vi se reproseaza ca sunteti prea brutal si ca lasati la o parte diplomatia doar pentru a arata de ce sunteti in stare. Sunteti multumit miercuri ca reusiti sa scapati de datorii. Identificatii toate segmentele de care aveti nevoie pentru a face atmosfera mai agreabila atat la serviciu, cat si in familie. Va bucurati de aprecieri colegiale joi. Aveti vineri sansele financiare cele mai evidente din intreaga viata. Trebuie sa faceti eforturi pentru a nu lasa norocul sa treaca pe langa dv. si sa nu-i lasati pe altii sa profite. Nativele fac cam prea multe excese alimentare, care le vor "ruina" starea de sanatate.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi