BERBEC

Rabdarea dv. este pe cale sa cedeze din cauza interventiilor facute de rudele cu care va aflati in conflict. Marti, o cearta cu o parte dintre colegi va tensioneaza si mai tare. Joi, nu actionati asa cum ati dori, insa respectati un cod moral ce este destul de desuet. Este posibil sa faceti o criza de gelozie si sa intrati in conflict cu o persoana iubita. Le pretindeti celor din jur sa va raspunda pe masura serviciilor pe care le-ati facut pentru ei. Vineri, refuzati o invitatie, pentru ca nu va place anturajul. Nativele au ocazia sa puna in practica idei minunate si sa fie aprobate de toti cei interesati de finalizarea unor activitati.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – luni

TAUR

Evitati activitatile practice, daca nu vreti sa vi se duca vestea ca nepriceput. Poate nu ar fi atat de evidente gafele, daca nu ati fi foarte pretentios cu ceea ce fac ceilalti pentru dv. Ati depasit bugetul pentru aceasta luna si nu mai stiti la cine sa apelati pentru a va acoperi greselile. Nu mai aveti bani miercuri nici macar pentru o calatorie planificata. Joi, cei care stau acasa precis vor primi in vizita o persoana foarte serioasa si puternica din toate punctele de vedere. Ceilalti nu au stare si se decid sa faca mai multe vizite. Nativele nu scapa de pesimism, in parte din cauza datoriilor fata de prieteni, care parca nu se mai sfarsesc.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

GEMENI

Se pare ca iesiti din tiparul normal – cu toate ca nu ar trebui sa mergeti la serviciu, aproape sigur o veti face, iar prietenii dv. sunt la fel de "nelinistiti" si va insotesc sau lucreaza peste program. Nu stati pe acasa (plecati in fiecare zi dis-de-dimineata fie la serviciu, fie fara prea multe pregatiri la prietenii din alta localitate). Soferii trebuie sa fie foarte atenti! Vineri, nu rezistati rugamintilor pe care vi le adreseaza cei dragi si va petreceti timpul in week-end ajutandu-i la treburile casnice. Nativele descopera cu stupoare ca au din ce in ce mai multi dusmani si banuiesc ca persoana iubita are acelasi fel de sentimente fata de ele ca si acestia.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

RAC

Aveti probleme cu vecinii, din cauza unor accidente. Nu fortati lucrurile! Miercuri, daca sunteti refuzat de persoana iubita, mergeti la plimbare singur, fara sa-i purtati pica – este foarte ocupata si nu se poate concentra in prezenta dv. Pregatirea unei surprize placute pentru persoana iubita va ocupa cea mai mare parte din timp. Joi, rudele apropiate va dau din nou de furca, fiind foarte barfitoare. Vineri, conflict cu unul dintre membrii familiei si inflexibil cu ceilalti, dar pregatiti cele mai frumoase cadouri! Nativelor li se confirma banuielile si nu stiu cum sa reactioneze. In plus, apar si deceptii financiare.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni

LEU

Sunteti foarte ingenios si aveti initiative demne de toata admiratia, numai ca nu este suficient pentru a castiga bani in plus, asa cum doriti. Marti, surprize placute. Miercuri, perseverenta dv. va aduce laude, mai ales din partea rudelor apropiate. Aveti grija si nu uitati ca noaptea este rezervata odihnei! Sunteti tentat sa cam uitati. Vineri, va declarati multumit de ceea ce ati finalizat la serviciu pana acum si va decideti sa acordati mai mult timp divertismentului. Din pacate, amicii v-au facut alt program. Nativele care au reusit sa se mute in alta locuinta vor descoperi si dezavantajele acestei schimbari drastice.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – marti

FECIOARA

Sunteti prea sincer cu cine nu trebuie si va este greu sa acceptati ironiile fara a riposta. Marti seara, pasiune renascuta. Miercuri, nu va intelegeti bine cu femeile din anturaj, dar preferati sa afisati un aer nonsalant. Faceti promisiuni fara acoperire miercuri, doar pentru a intra in gratiile sefului direct. Joi, doriti sa vi se faca dreptate cu orice pret si va supraevaluati meritele, sperand ca astfel ii veti impresiona pe cei dragi. Rezultatul va fi departe de ceea ce sperati. Prietenii incearca sa va ajute, dar nu stiu toate problemele care va framanta. Prietenii nativelor vin in vizita din ce in ce mai multi, iar banii sunt din ce in ce mai putini.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – joi

BALANTA

Discutiile cotidiene se apropie mai mult de dispute! Marti, persoana iubita incearca sa va ofere cateva clipe de relaxare, numai ca apar musafiri sau suna intruna telefonul. Ceea ce doriti nu se poate intampla, dar joi descoperiti ca a fost mai bine asa, iar problemele s-au rezolvat intr-o maniera convenabila. Bani aveti suficienti, insa timpul rezervat placerilor a disparut aproape cu desavarsire. Impulsuri bizare continue. Vineri, este de preferat sa renuntati la vizite, intalniri etc. Nativele sunt prinse de problemele profesionale. Celibatarele se indragostesc de un coleg de serviciu, dar nu reusesc sa-l cucereasca.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – miercuri

SCORPION

Veti face cunostinta cu persoane influente. Faceti alte planuri si proiecte pentru viitor, care depind in cea mai mare masura de altii. Miercuri, pagube mai mici, dar si neintelegeri cu amicii. Din dorinta de a fi original, comiteti unele erori. Sunteti insa salvat, ca de obicei, de prieteni. Joi, persoana iubita va roaga sa o ajutati si sa mai renuntati la intalnirile amicale. Va odihniti impreuna si va plictisiti totodata. De vineri, munciti mai mult noaptea noaptea si va face placere, chiar daca sunt multe persoane care isi baga nasul unde nu trebuie si va enerveaza. Cand vin acasa foarte obosite, nativele gasesc seara de seara casa plina de prietenii care se declara ingrijorati de nivelul de oboseala la care au ajuns.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

SAGETATOR

Pentru ca nu v-ati tinut promisiunile, sunteti criticat si acceptati sa faceti ore suplimentare. Persoanele dezamagite vor fi cele care nu v-au vazut de multa vreme. Joi, pentru a duce la indeplinire programul pe care vi l-ati stabilit, fara sa intrebati pe nimeni din familie, va trebui sa munciti singur. Vineri, o buna prietena va reproseaza avaritia. Vesti neasteptate de la rude. In week-end, va descoperiti o noua pasiune sau pur si simplu vi se indeplinesc cele mai secrete dorinte. Nativelor li se ofera o promovare ori chiar au sansa sa gaseasca un job mai bun, care sa le asigure prosperitate in urmatorii anii.

Zile norocoase – duminca

Zile fatidice – joi

CAPRICORN

Este de preferat sa nu marturisiti nimanui ca situatia dv. financiara este excelenta. Pastrati o discretie absoluta in ceea ce priveste planurile pentru saptamana viitoare, cu toate ca nu sunteti motivat decat de dorinta de a face o surpriza cuiva drag. Joi, va trebui sa "colaborati" toata ziua cu persoane pentru care nu simtiti decat indiferenta. Vineri, veti participa la evenimente importante, anuntate din timp, care insa va vor lua prin surprindere prin amploare si durata. In week-end, va faceti noi relatii sau chiar noi prieteni. Persoana iubita de native este plecata ori are un program incarcat si nu au cu cine sa se sfatuiasca.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

VARSATOR

Descoperiti ca persoanele pe care le simpatizati pana nu de mult acum va sunt absolut antipatice si aproape ca le dispretuiti. Din nefericire, le-ati invitat deja "oficial" acasa. Miercuri, considerati ca promisiunile sunt facute pentru a fi incalcate, pana in momentul in care sunteti afectat de acest principiu. Joi, primiti o invitatie surprinzatoare. Vineri, munca asidua, cu amici noi, foarte pretentiosi. In week-end, insistati sa fie invitata acasa o persoana pe care nu ati vazut-o de mult timp si de care va este dor. Pe native, prietenii nu vor sa le influenteze si prefera sa nu comenteze. Celibatarele pleaca de abia acum in calatorii.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni

PESTI

Aflati secrete importante si dati dovada de o sinceritate deplasata. Nu este cazul sa va mirati daca o parte dintre prieteni prefera sa nu va mai faca alte confidente. Mai mult, propunerile acestora sunt acceptate, admirate si puse in practica miercuri. Aveti posibilitatea sa va razbunati joi pe o persoana care v-a afectat viata sentimentala prin minciuni. Nu sunteti inca decis deocamdata cum este mai bine sa actionati. In week-end, pentru ca nu v-ati mai ocupat de mult timp de treburile casnice, va trebui sa acceptati ajutorul unei persoane lente. Celibatarele exclud orice intentie matrimoniala pentru a se putea afirma profesional. Intuitia le ajuta pe toate nativele sa se bucure de succes in orice domeniu.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – marti