BERBEC

Comunicati la nivel normal cu cei din jur si reusiti sa finalizati aproape toate proiectele si contractele urgente. Marti, vi se ofera noi sanse de afirmare si valorificati cu multa onestitate toate facilitatile oferite de soarta. Atrageti simpatia anturajului pentru ca nu uitati sa impartiti cu amicii si binele, nu numai vestile rele. De joi, va atrageti din pacate si multe dusmanii si invidii. La sfarsitul intervalului, descoperiti cu placere motivele partenerului de cuplu, care nu v-a lasat sa plecati la drum lung. Nativele vor lua in graba decizii originale, care exclud considerentele financiare. Partenerul de cuplu nu e luat in seama ori lipseste

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

TAUR

Saptamana debuteaza in forta prin evenimente importante mai ales din punct de vedere profesional. Simtiti nevoia unei schimbari si sunteti gata sa va asumati toate riscurile. Se va instala o stare de neliniste, de asteptare agresiva, de care veti scapa de abia cand vor aparea primele semne ca ati avut dreptate. Armonia familiala va sustine intregul interval. Cei care sunt feriti cat de cat de stres sunt cei care nu lucreaza cu rudele apropiate. Este posibil sa apara si schimbari mai putin dorite. Nativele se lasa prada primului impuls si renunta la toate negocierile, chiar daca acestea implica imbunatatirea relatiilor parteneriale in viitorul apropiat.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

GEMENI

Va revoltati cu usurinta si veti contesta drepturile pe care si le asuma rudele mai in varsta, sefii si prietenii vechi. Refuzati sa va lasati judecat si admonestat de cei din jur, dar va ascundeti cu grija starea de agresivitate. Intuitia va face sa depasiti multe obstacole si observati cu surprindere ca atrageti simpatia majoritatii persoanelor cu care intrati in contact. Starea de sanatate se imbunatateste simtitor (mai putin pentru hepatici si cei cu insuficienta renala). Cele mai multe native pleaca in noi calatorii lungi sau macar le planuiesc ori viseaza la ele ca la o descatusare necesara.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – sambata

RAC

Problemele dv. profesionale iau amploare, mai ales daca lucrati in comert sau faceti parte dintre transportatori. Nu sunteti suficient de atenti pentru a evita riscul de a gresi. Pot aparea complicatii si sunteti la un pas de a fi dat in judecata pentru erori minore. Discrepantele dintre ceea ce doriti sa faceti si ceea ce reusiti sa intreprindeti este majora. Ca viata sa fie parca si mai trepidanta, unii se implica in aventuri cu persoane casatorite. Nu sunt excluse escapadele amoroase intre drumuri! Nativele nu mai au rabdare cu amicii si prietenele dv., mai ales pentru ca au un comportament ciudat si imprevizibil. Calatorii planificate.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

LEU

Comportamentul dv. este ambiguu si se pare ca nimeni nu va intelege cu adevarat. Vi se ofera pe tava informatii pretioase pentru imbunatatirea financiara a activitatii profesionale, dar refuzati sa le folositi. Organismul dv. este supus permanent unor presiuni. Mai ales pentru persoanele in varsta, perioada reprezinta o etapa de risc vascular si cardiac. Senzatia ca nimic nu merge si toti sunt impotriva dv. este falsa, dar suficient de credibila pentru a va debusola complet. Nativele incep o campanie "serioasa" de curatenie, dar prefera sa nu fie ajutate (adica incurcate) de nimeni.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

FECIOARA

Inca de la inceputul intervalului, va recuperati banii si va achitati aproape toate datoriile. Reactiile dv. sunt radicale si nu ar fi de mirare ca relatiile cu cei din jur (familie, amici, colegi) sa se complice inutil. Starea de sanatate este stationara, insa acest lucru nu va multumeste. Sunteti nerabdator, vi se pare ca nu reusiti sa va desprindeti de aspectele negative, de piedicile puse de adversarii reali sau inchipuiti. Energia si harnicia va caracterizeaza in continuare, numai ca exagerati. Nativele le impun tuturor membrilor familiei sa faca economii.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – luni

BALANTA

Relatiile parteneriale devin conflictuale pe zi ce trece, mai ales daca ati decis sa rezolvati in continuare si activitatile celor dragi. Aflati lucruri pe care nici nu le banuiati si va simtiti dezamagit, chiar daca totul va favorizeaza. Certitudinile dv. sunt spulberate efectiv joi, dar stiti ca persoana iubita va va sustine in orice conditii. Calmul si rabdare dv. par a se fi epuizat si simtiti acut ca este necesar sa va asteptati la schimbari. La sfarsitul intervalului, nu aveti nevoie decat de odihna. Nativele celibatare au sanse maxime de a-si gasi partenerul perfect, iar femeile de afaceri isi restructureaza atat activitatile, cat si colaboratorii.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – marti

SCORPION

Ambitia dv. se afla la cote inalte, insa nu excludeti concesiile cu scopuri diplomatice. Veti reusi sa faceti fata oricarei situatii cu pierderea unei parti din imaginea pe care pana acum ati afisat-o cu ostentatie. Ramaneti aceeasi persoana puternica, care nu accepta sa fie calcata in picioare fara a va razbuna. Nu va pasa de observatiile ce vi se fac permanent de catre membrii familiei, considerand ca dv. sunteti cel care stie mai bine ce trebuie facut. La sfarsitul intervalului, conflictele se sting pe neasteptate. Nativele au posibilitatea sa castige procese care au trenat de ani de zile, cu exceptia celor in care sunt implicate rudele apropiate.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – joi

SAGETATOR

Va implicati din tot sufletul in dezlegarea unor enigme ori in finalizarea unor activitati altruiste aflate inca la inceput. Creativi, prezentabili, energici, intra in conflict cu familia, cu parintii, indeosebi pentru dorinta lor de a pleca intr-o calatorie lunga (ori de a incepe o alta cariera). Se vor agita pentru obtinerea unor audiente, vor face memorii din dorinta de a clarifica statutul unor amici pe care ii considera vulnerabili. Rabdarea lor va fi pusa la incercare intregul interval. Oricat de mult ar munci, nativele nu pot sa scape de toate datoriile, asa ca incep sa se gandeasca din ce in ce mai des la o schimbare de serviciu.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – sambata

CAPRICORN

Sunteti mai putin energici, dar tot reusiti sa intrati in conflict ce prietenii cei mai buni. Crizele de orgoliu si de vanitate sunt din ce in ce mai puternice si va indepartati astfel persoanele cele mai dragi. Aveti parte de succes in activitati profesionale inedite despre care nu stiati nimic pana acum. Vineri, va luati revansa fata de vechii adversari. Va administrati in continuare banii cu deficiente, asa ca nu va mirati daca ramaneti cu punga goala exact la sfarsitul saptamanii. Pentru native, relatiile parteneriale, inclusiv cele sentimentale, incep sa se "calmeze" si sa le ofere o oaza cu placeri vinovate.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – luni

VARSATOR

Aveti probleme cu unii Capricorni si va trebui sa acceptati sa vi se impuna noi reguli, care va afecteaza indeosebi activitatea profesionala. Va enerveaza si nativii din Leu pentru ca va critica, fara sa fiti vinovat in mod deosebit. Sunteti din ce in ce mai gelos si va certati cu persoana iubita pentru tot felul de afirmatii, pe care altadata nici nu le-ati fi bagat in seama. Este indicata totusi mai multa diplomatie in relatiile cu cei din jur! Vineri este o zi plina de succese! Situatia financiara a nativelor se imbunatateste brusc inca de la inceputul intervalului si le dovediti tuturor, dar mai ales rudelor, ca ati avut dreptate cand ati demarat afaceri de "sezon".

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

PESTI

Sunteti si mai energic (stiti cum sa va organizati, pentru a obtine efecte mari cu un efort minim). Intreaga saptamana va puteti baza pe colegii mai tineri, de curand angajati, care vor sa se dovedeasca utili. Atentie la cheltuielile prea mari! Colegii va ofera ajutor, fiind si foarte intelegatori. Puneti in practica proiecte care va pot aduce bani, mai ales daca veti colabora cu membrii familiei. Ii puteti folosi pe acesti nativi mai ales ca intermediari pentru reglarea afacerilor dezavantajoase facute cu sefii. In cazul nativelor, o poveste de dragoste se poate infiripa cu un coleg de serviciu. Partener muncitor.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri