BERBEC

Sunteti mult mai impulsiv, dar si mai rezistent la efort si foarte energic intregul interval. Toate reactiile sunt mult mai rapide si din aceasta cauza nu este exclus sa luati si decizii ce se vor dovedi gresite. Tulburarile de limbaj si de comunicare nu va impiedica sa finalizati inca de marti activitati multiple. Veti evita sa va intalniti cu persoanele la care inca mai aveti datorii de diverse naturi. La sfarsitul intervalului, descoperiti ca cei din anturaj (inclusiv familia) au mare nevoie de dv. Putin adevar exista totusi in reprosurile repetate primite de native! Pentru moment, separare.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

TAUR

Traiti evenimente la care nu stiti cum sa reactionati, mai exact ar trebui sa impacati si capra si varza de unul singur. Capacitatea dv. de a decide si de a va impune hotararile are mult de suferit incepand cu ziua de miercuri. Nu sunteti departe de depresii nervoase din cauza afirmatiilor pe care le fac o parte din amicii dv. joi. Munciti mult si preferati sa nu fiti ajutat, cu riscul de a ajunge acasa cu intarziere toata saptamana. La sfarsitul intervalului, va trebui sa recuperati toate restantele "casnice". Nativele considera ca laudele pe care le primesc de la sefi sunt exagerate si ar prefera ca acestea sa se regaseasca in salariu.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – marti

GEMENI

Va simtiti ca strans intr-un cerc, gata sa actionati si impiedicat permanent sa o si faceti. Mult mai sentimental si mai sensibil, renuntati sa va mai comunicati trairile celor care va inconjoara si care sunt incapabili sa va inteleaga. La randul lor, acestia prefera sa va analizeze toate actiunile si declaratiile, sa va barfeasca si sa va invidieze. Veti afla insa doar intamplator de aceasta atitudine si va deranjeaza doar ca aveti un nivel de energie vitala foarte scazut (doriti sa finalizati multe si reusiti prea putin). Nativele fac intreaga saptamana pregatiri pentru Revelion si cheama musafiri.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

RAC

Este necesar sa fiti si mai atent decat pana acum la activitatea partenerilor dv. (inclusiv la cea a partenerului de cuplu). Nu este exclus sa fie penalizati din cauza nerespectarii unor legi sau indicatii profesionale stricte si sa suferiti alaturi de ei. Va trebui sa reparati toate greselile acestora si este foarte important sa nu comiteti nici un fel de eroare intregul interval. De Revelion, surprizele dv. nu sunt apreciate, iar glumele sunt taxate ca nereusite. Nativele muncesc in continuare foarte mult, dar de aceasta data partenerul de cuplu le intelege si incearca sa le ajute. Facturile raman neachitate!

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – vineri

LEU

Este bine sa fiti atenti la acele activitati pe care le-ati desfasurat in trecut la limita legii si care acum sunt cercetate de noii sefi ori de colegii invidiosi. Sunteti sustinut intregul interval de sefii vechi, dar sunteti impiedicat sa luati legatura cu acestia cand aveti nevoie. Stresul psihic atinge apogeul miercuri si joi, cand deveniti constient ca incepeti o noua etapa o data cu iesirea la lumina a intrigilor colegiale. La sfarsitul intervalului, nu sunteti deloc multumit de familie si de starea propriului camin. Iritare de sarbatori. Starea de sensibilitate se va accentua pentru native cu fiecare zi, astfel incat in preajma sarbatorilor veti ajunge la emotivitate maxima.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – joi

FECIOARA

Presimtirile, premonitiile, sunt la ordinea zilelor si noptilor din acest interval. Sunteti permanent in prim plan pentru ca toti cei ce va inconjoara stiu ca puteti fi in stare de lucruri remarcabile si vor sa va atraga in activitati noi. Relatiile sociale sunt din ce in ce mai importante. Stabiliti relatii noi si veti ajunge foarte curand sa va plictisiti de aceasta suprasolicitare exagerata. La sfarsitul intervalului, aveti posibilitatea sa intalniti oameni care chiar sa va dea impulsurile de care aveti nevoie. Nativele care calatoresc ori care au organizat petrecerile de Craciun si Revelion in locatii exotice, sunt cele mai stresate si mai lipsite de relaxare.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – marti

BALANTA

Va veti dedica altor activitati decat celor cu care deja v-ati obisnuit sau de care chiar v-ati plictisit. Veti progresa clar, daca veti accepta schimbarile si va veti implica cu toata energia. De miercuri, aveti probleme majore de autoritate fata de colaboratori ori membrii mai tineri ai familiei. Initiativele si gesturile dv. sunt criticate de cei care nici macar nu au capacitatea sa le inteleaga. Veti da dovada din nou de diplomatie si veti prefera sa spuneti ceva si sa faceti cu totul altceva. Majoritatea acestor native organizeaza cu multa meticulozitate Revelionul ca sa le aduca nu numai relaxare, ci si un fel de trambulina pentru planurile lor de viitor.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

SCORPION

Singura problema importanta pentru dv. este posibila rupere a unui contract sau asociere. Partenerilor li se pare ca actionati fara coerenta si va reproseaza ca nu le comunicati intentiile dv. sincere. Interesele personale va indeparteaza de cei dragi, mai ales ca ati tot amanat niste drumuri (pentru unii chiar deplasari peste hotare) ce au devenit imperative. Actionati cu multa inteligenta, dar fara diplomatie si este foarte posibil sa rupeti unele relatii foarte promitatoare. Prietenii si mai ales amicele nativelor se vor dovedi indispensabili, mai ales ca bugetul le este limitat.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni

SAGETATOR

Realizati ca aveti responsabilitati profesionale mai mari decat ar fi fost de dorit. Nu mai aveti timp pentru familie, pentru persoana iubita, pentru nimic din ceea ce va facea placere pana acum. Veti incerca sa negociati o postura mai buna, stiind din start ca nu prea exista sanse sa obtineti ce doriti. Simtiti ca nu mai faceti fata la atatea obligatii si nimeni nu va crede (de ajutor nici nu se pune problema). La sfarsitul intervalului, apar presiuni suplimentare in familie, iar reactiile sunt pe masura. Este posibil ca nativele sa intre foarte usor in conflict cu partenerul de cuplu, deoarece nu vor sa renunte macar la o parte din activitatile profesionale si sa plece impreuna intr-o calatorie.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

CAPRICORN

Va propuneti noi inceputuri in mai toate domeniile: familie, profesie, casa etc. Va avantajeaza toate cererile de revizuiri si refaceri, insa nu trebuie sa va bazati pe ajutorul nimanui din anturaj. O serie de acte trebuie refacute si deja v-ati plictisit sa tot reparati ce strica altii. Vor exista momente cand considerati ca sunteti exploatat si revolta se instaleaza imediat. Acceptati usor constrangerile si doriti sa terminati cat mai repede cu tot ce are termenul depasit. La sfarsitul intervalului, lipsa de relaxare. In loc sa petreaca impreuna cu familia sarbatorile traditionale, nativele prefera sa faca vizite prelungite altor rude sau prietenilor.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

VARSATOR

Sunteti suprasolicitat de foarte mult timp si incepeti sa simtiti ca stresul face parte permanent din viata dv. Sunteti putin dispus sa faceti schimbari mari, tocmai cand primiti oferte interesante, care va avantajeaza clar. Va demobilizati usor pentru ca sunteti foarte obosit si bulversat, lipsit de energie. Joi, nu este exclus sa va indragostiti, daca nu aveti deja un partener stabil. La sfarsitul intervalului, sunteti mai optimist, gata sa va entuziasmati la o simpla propunere a persoanei iubite de a va plimba. Relatiile sentimentale ale nativelor sunt mai mult decat multumitoare, iar celor de colaborare nu au ce sa le reproseze. Restrictiile financiare sunt necesare.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

PESTI

Faceti declaratii inspirate, foarte atragatoare chiar daca sunt gresite. Treceti prin momente de exuberanta periculoasa, pentru ca nu mai tineti seama de eventualele riscuri. Ofertele pe care le primiti miercuri si joi va forteaza sa luati o atitudine clara in probleme si de natura sentimentala. Experientele, evenimentele, par doar la prima vedere limitative si descoperiti ca pot fi transformate in sanse noi. Nimic din ceea ce traiti nu este banal. La sfarsitul intervalului, luati decizii importante impreuna cu familia. Nativele exclud cu tarie orice posibilitate a petrece timpul liber si sarbatorile alaturi de rude si prieteni.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri