BERBEC

Nu va certati cu partenerii, desi descoperiti ca au incercat sa va insele cam des. Sperati ca devotamentul dv. sa le creeze o stare de vina si sa revina la sentimente mai bune. Joi, prietenii sustin ca sunteti un idealist notoriu, doar pentru a nu va jigni, afirmand ca naivitatea dv. este nepotrivita postului pe care il detineti. Vi se cer bani imprumut. Nu puteti sa le iertati rudelor atitudinea critica, mai ales ca se fac vinovati de aceleasi greseli ca ale dv. Vineri, regretati faptul ca nu ati mai primit invitatii de la rude. Starea de sanatate a nativelor nu le sustine deloc eforturile pe care le fac pentru a-si recuceri pozitia profesionala.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

TAUR

Inca actioneaza dorinta de a face economii in vederea unor investitii majore ulterioare. Va decideti sa nu mai sponsorizati nici o ruda sau prieten. Stabilirea miercuri a unei relatii de valoare, care ii ajuta sa depaseasca toate starile conflictuale, cu o persoana care lucreaza in mass media sau este din afara tarii. Joi, intuitie maxima, dar si relatii conflictuale cu protectorii de pana acum, doar pentru ca indrazniti sa le spuneti adevarul fara retineri. Vineri, activitate dezorganizata si stresanta. Parca toata lumea a decis sa se opuna finalizarii tuturor deciziilor nativelor.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – sambata

GEMENI

Agresivitate si violenta, indurata sau exercitata, chiar si in momentele de realizari maxime. Bruste ruperi de relatii si schimbari de activitate pentru cei tineri. Miercuri, gratificatii maxime neasteptate. Munca dusa la extrem si simt estetic deosebit. Mari sanse joi de a li face dreptate, in cazul in care au procese civile pe rol, sau contracte noi, extrem de norocoase. Situatie exceptionala in general si in special din punct de vedere relational. Vineri, relatiile cu partenerul de cuplu se tensioneaza si pot aparea conflicte formale. Banii nativelor sunt din ce in ce mai putin, iar starea de sanatate cam scartaie.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – marti

RAC

Lovituri de scena in viata sentimentala marti si noroc in deplasari miercuri. Mici pagube inregistrate din pricina unor amici lipsiti de modestie si de bun simt. Joi, avantaje neanulate, dar si multi dusmani care actioneaza fara a se feri de nimeni. De vineri, extraordinara energie si exuberanta iesita din comun, care va ajuta sa va lansati intr-o cariera noua. Rigorism si intransigenta din partea partenerilor mai apropiati si pericol de plati intarziate si penalizari mari pentru patroni. Exprimare violenta si lipsa de rabdare. Dorinta de afirmare a nativelor este cea care le face sa renunte la a mai respecta obligatiile si responsabilitatile familiale.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

LEU

Tendinta de a idealiza relatiile cu partenerii si redus simt practic. Apar pericole legate de multele drumuri scurte si calatoriile lungi pe care sunt obligati sa le faca. Joi, probleme cu aprovizionarea casnica si reprosuri intemeiate din partea familiei. Program de lucru prelungit, fara a se avea in vedere recuperarea timpului. Vineri, tendinta de a face excese, multa exuberanta, implicare in afaceri, toate datorate unei increderi fara limite in propriile posibilitati. Nativele sunt constiente ca sansele actuale nu vor dura o vesnicie si au de gand sa le exploateze la maximum.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

FECIOARA

Trebuie sa va schimbati atitudinea fata de membrii familiei, chiar daca va este greu. Riscati sa ramaneti singur, daca va incapatanati sa va pastrati atitudinea ireconciliabila. Miercuri, aveti posibilitatea de a face cercetari care va vor lamuri neintelegerile de natura sentimentala. Este de preferat sa va faceti un program strict (aveti nevoie de relaxare). Vineri, metodele pe care le aplicati sunt cam avangardiste, dar dau rezultate, asa ca le inchideti destul de usor gura adversarilor declarati (este vorba de rudele prin alianta). Nativele fac economii drastice, tinerele se indragostesc, iar relaxarea este la mare pret.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – luni

BALANTA

Vi se ofera o alternativa financiara care va incanta. Din pacate, descoperiti la o analiza mai atenta ca este vorba de o pacaleala grosolana. Miercuri, posibilitati de razbunare. Veti avea sanse mari sa va rezolvati toate problemele de natura sentimentala. Vineri, situatia familiala este pe cale sa se imbunatateasca in mare masura. Sperati sa va impacati cu persoana iubita si faceti eforturi imense pentru a va pastra calmul in prezenta acesteia. Sunteti si dv. de vina, deoarece ati rasfatat-o prea mult. Din dorinta de a rezolva problemele familiei, cum ar fi vanzarea sau repararea autoturismului, nativele vor uita sa le comunice celor dragi ce intentii au.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

SCORPION

Sunteti obligat sa ascultati tot felul de pareri din partea unor persoane cam bizare. Daca aveti rabdare, este posibil sa aflati si lucruri interesante despre persoana iubita. Joi, neintelegerile care apar se refera in primul rand la bani si la modul in care ati fost platit pana acum. Fiti calm si apelati la diplomatie si la ajutorul unei rude. Este necesar sa asistati la niste discutii enervante in familie. Culmea este ca veti fi supus la un fel de interogatoriu amanuntit si enervant. De vineri, relaxare. Nativele vorbesc mult, dar doar in familie si in nici un caz nu se sfatuiesc cu partenerul de cuplu.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

SAGETATOR

Se apeleaza la dv. de catre o persoana influenta sa participati la o impacare. Trebuie sa-i reprezentati interesele ca si cum ati fi direct implicat. Vizite nocturne miercuri. In cazul in care va decideti sa va ajutati din nou rudele, nu este bine sa le promiteti mai mult decat puteti face. Le veti facilita totusi niste intalniri cu persoanele dorite. Pentru cei care au planificate zile de concediu in statiuni montane este o perioada nefavorabila. Vineri, dusmaniile sunt la ordinea zilei, dar aveti si multi amici. Este de preferat ca nativele sa nu mai faca deloc confidente, deoarece vor fi considerate frivole.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – luni

CAPRICORN

Lipsa de pragmatism va impiedica sa va opriti, atunci cand nu mai dispuneti de resurse vitale suficiente. Nu este exclus sa ajungeti sa repetati niste analize medicale. Joi, promovarea unei afaceri noi si mentinerea acesteia cu pretul unor sacrificii. Mai intuitivi si mai capabili de a-i intelege pe cei din jur, cu varfuri de inspiratie financiara. Sunt predispusi la excese (programate oarecum, deoarece sunt mai stabili). Vineri, mult mai putin intelegatori decat pana acum cu propriii parteneri si mai ales cu persoana iubita. Cele mai multe native se indragostesc de un prieten din anturajul intim si sufera din cauza fondurilor limitate.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – miercuri

VARSATOR

Apare sigur o deplasare lunga in provincie sau in afara tarii. Sunteti atat de incantat, incat uitati ca v-ati implicat in diverse activitati generatoare de obligatii. Inca de miercuri, este valabila cautarea unui nou drum in viata, a unei schimbari care poate afecta si sfera profesionala, dar inainte de toate pe cea sentimentala. Munca sustinuta si posibila promovare neprevazuta. Vineri, mare atentie la eforturile pe care le faceti, din dorinta de a-i epata pe noii dv. sefi sau pe rudele apropiate! Nativele muncesc foarte mult, sperand ca situatia financiara se va schimba in bine.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – duminica

PESTI

Manifestati o dorinta exagerata de a face o calatorie lunga, iar familia se opune prin toate mijloacele. Marti, colegi recalcitranti si lipsiti de intelegere, care va critica. Ambitie, tenacitate si reusita profesionala prin dotari noi ori in activitati legate de tehnica avansata miercuri, dar si posibile schimbari de activitate. Joi, colaborare profesionala cu prietenii sau rudele si partener lipsit total de inhibitii. Vineri, evenimente familiale deosebite, care va lasa fara timp liber si fara bani. Nativele sunt foarte indragostite si atragatoare si beneficiaza de tot norocul financiar de pe lume.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri