BERBEC

Nu mai dispuneti de ajutoarele de pana acum, pentru ca prietenii dv. s-au imbolnavit si au ei acum nevoie de sprijin. Starea de oboseala este maxima miercuri. Nu va intelegeti prea bine cu partenerele de care totusi nu va puteti dispensa. Adoptati o atitudine detasata joi, sperand ca in curand situatia se va schimba de la sine. Sunteti mai pretentios si nu faceti decat sa-i plictisiti pe cei din jur cu ceea ce ati dori sa va ofere. Nu va ganditi nici la cat le este de greu, nici ca ati putea fi mai diplomat! Nativele pun la cale concedii de vis.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

TAUR

Nu va certati cu partenerii, desi descoperiti ca au incercat sa va insele cam des. Sperati marti ca devotamentul dv. sa le creeze o stare de vina si sa revina la sentimente mai bune. Prietenii sustin joi ca sunteti un idealist notoriu, doar pentru a nu va jigni, afirmand ca naivitatea dv. este nepotrivita postului pe care il detineti. Vi se cer bani imprumut. Nu puteti sa le iertati rudelor atitudinea critica, mai ales ca se fac vinovati de aceleasi greseli ca ale dv. Nativele regreta faptul ca nu au mai primit invitatii de la rude.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

GEMENI

Inca mai actioneaza dorinta de a face economii in vederea unor investitii ulterioare. Va decideti miercuri sa nu mai sponsorizati nici o ruda sau prieten. Stabilirea joi a unei relatii de valoare, care ii ajuta sa depaseasca toate starile conflictuale, cu o persoana care lucreaza in mass media sau este din afara tarii. Intuitie maxima, dar si relatii conflictuale cu protectorii de pana acum, doar pentru ca indrazniti sa le spuneti adevarul fara retineri. In week-end, gratificatii sentimentale maxime neasteptate. Nativele se decid sa mai faca un set de analize.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – sambata

RAC

Rigorism si intransigenta din partea partenerilor mai apropiati si pericol de plati intarziate si penalizari mari pentru patroni. Activitate dezorganizata si stresanta miercuri. Agresivitate si violenta, indurata sau exercitata, chiar si in momentele de realizari maxime. Bruste ruperi de relatii si schimbari de activitate joi pentru tineri. Munca dusa la extrem si simt estetic deosebit. Mari sanse de a li face dreptate, in cazul in care au procese civile pe rol, sau contracte noi, extrem de norocoase. Nativele fac invitatii, fara sa-si intrebe partenerul.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

LEU

Situatie exceptionala in general si in special din punct de vedere relational. Relatiile cu partenerul de cuplu se tensioneaza insa si pot aparea conflicte formale. Lovituri de scena in viata sentimentala si noroc in deplasari. Mici pagube inregistrate joi din pricina unor amici lipsiti de modestie si de bun simt, insa si avantaje neanulate. Multi dusmani care actioneaza fara a se feri de nimeni. In week-end, extraordinara energie si exuberanta iesita din comun, care va ajuta sa va lansati intr-o relatie noua. Nativele devin din ce in ce mai diplomate.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

FECIOARA

Tendinta de a idealiza relatiile cu partenerii si redus simt practic. Apar pericole legate de multele drumuri scurte si calatoriile lungi pe care sunt obligati sa le faca. Probleme cu aprovizionarea casnica joi si reprosuri intemeiate din partea familiei. Program de lucru prelungit, fara a se avea in vedere recuperarea timpului. Exprimare violenta si lipsa de rabdare. In week-end, tendinta de a face excese, multa exuberanta, implicare in afaceri, toate datorate unei increderi fara limite in propriile posibilitati. Nativele incep un fel de campanie de curatenie generala.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – marti

BALANTA

Trebuie sa va schimbati atitudinea fata de membrii familiei, chiar daca va este greu. Riscati sa ramaneti singur, daca va incapatanati sa va pastrati atitudinea ireconciliabila. Aveti posibilitatea miercuri de a face cercetari care va vor lamuri neintelegerile de natura sentimentala. Este de preferat sa va faceti un program strict pentru ca aveti nevoie de relaxare. Metodele pe care le aplicati vineri sunt cam avangardiste, dar dau rezultate, asa ca le inchideti destul de usor gura adversarilor declarati (este vorba de rudele prin alianta). Nativele vor sa-si schimbe imaginea si incep prin a-si schimba garderoba.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

SCORPION

Vi se ofera o alternativa financiara care va incanta. Din pacate, descoperiti la o analiza mai atenta ca este vorba de o pacaleala grosolana. Posibilitati de razbunare miercuri. Veti avea sanse mari sa va rezolvati toate problemele de natura sentimentala. Situatia familiala este pe cale sa se imbunatateasca in mare masura. Reusite maxime joi. Sperati sa va impacati definitiv cu persoana iubita si faceti eforturi imense pentru a va pastra calmul in prezenta acesteia. Sunteti de vina, deoarece ati rasfatat-o prea mult. Nativele vor sa inceapa o activitate noua, fara parteneri.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – sambata

SAGETATOR

Sunteti obligat sa ascultati tot felul de pareri din partea unor persoane cam bizare. Daca aveti rabdare, este posibil sa aflati si lucruri interesante despre persoana iubita. Neintelegerile care apar joi se refera in primul rand la bani si la modul in care ati fost platit pana acum. Fiti calm si apelati la diplomatie si la ajutorul unei rude. Este necesar sa asistati la niste discutii enervante intre rude. Culmea este ca si acasa veti fi supus la un fel de interogatoriu amanuntit si enervant. In week-end, relaxare. Nativele se bucura inainte de vreme, doar pentru ca li s-au promis deplasari lungi.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – joi

CAPRICORN

Se apeleaza la dv. de catre o persoana influenta sa participati la o impacare. Trebuie sa-i reprezentati interesele ca si cum ati fi direct implicat. Vizite nocturne miercuri. In cazul in care va decideti sa va ajutati din nou rudele, nu este bine sa le promiteti mai mult decat puteti face. Le veti facilita totusi niste intalniri cu persoanele dorite. Pentru cei care au planificate zile de concediu in statiuni este o perioada nefavorabila. In week-end, dusmaniile sunt la ordinea zilei, dar aveti si multi amici. Nativele continua sa exploateze toate sansele financiare.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – duminica

VARSATOR

Manifestati o dorinta exagerata de a face o calatorie lunga, iar familia se opune prin toate mijloacele. Colegi recalcitranti si lipsiti de intelegere, care va critica miercuri. Ambitie, tenacitate si reusita profesionala prin dotari noi ori in activitati legate de tehnica avansata, dar si posibile schimbari de activitate. Cei tineri sunt recalcitranti joi. Colaborare profesionala cu prietenii sau rudele si partener lipsit total de inhibitii. In week-end, evenimente familiale deosebite, care va lasa fara timp liber si fara bani. Nativele vor sa fie lipsite de responsabilitati in perioada urmatoare.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

PESTI

Apare sigur o deplasare lunga in provincie sau in afara tarii. Sunteti atat de incantat, incat uitati ca v-ati implicat in diverse activitati generatoare de obligatii. Inca de miercuri, este valabila cautarea unui nou drum in viata, a unei schimbari care poate afecta si sfera profesionala, dar inainte de toate pe cea sentimentala. Munca sustinuta si posibila promovare neprevazuta joi. Mare atentie la eforturile pe care le faceti, din dorinta de a-i epata pe noii dv. sefi sau pe rudele apropiate! Nativele sunt mai tandre, dar si mai lipsite de naivitate.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni