BERBEC

Banii pe care ii primesc miercuri sau joi nu sunt suficienti, dar vor face in asa fel ca toata lumea sa fie multumita. Nu fac niciun fel de drumuri, nici scurte, nici lungi, sunt tot timpul cu capsa pusa si se pare ca au uitat sa zambeasca. Starea de sanatate ar fi exceptionala, daca nu ar face excese. Relatia cu partenerul de viata este constanta, dar cei mai tineri simt un dor de duca periculos, in sensul unei plictiseli – apare dorinta de a schimba partenerul. Prietenii dispar ca si cum nu ar fi existat niciodata. Nativele se simt parasite, dar nu si nefericite. Se vor implica in activitati cu risc ridicat.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata

TAUR

Acestor nativi le este din ce in ce mai greu sa comunice cu cei din anturaj. Cu toate ca aparent au tot timpul ceva de spus, in realitate sentimentele si impresiile lor, cele mai valoroase ganduri, raman ascunse. Fac drumuri multe, dar scurte si nu au nici un fel de relatii cu strainatatea in acest interval. Cei tineri se simt atrasi de persoanele mai in varsta si isi pot soca parintii din aceasta cauza. Cei in varsta sunt in pericol sa aiba pusee de tensiune arteriala, care sa le puna in pericol viata. Nativele se bucura de o stentie deosebita din partea anturajului, dar nu pare sa le pese in mod deosebit.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – duminica

GEMENI

Incep saptamana prin a primi bani si acest lucru ii bine dispune. Au realizari profesionale deosebite intregul interval sau doar se simt bine la serviciu. La mijlocul saptamanii, este posibil sa faca o mica deplasare, dar cam asta ar fi tot – in rest sunt "legati" de serviciu si casa. Starea de sanatate nu este chiar buna, mai ales daca muncesc foarte mult. Cei tineri (indeosebi celibatarii) rup o relatie sentimentala, pentru a relua o legatura amoroasa mai veche, iar in acest caz pot iesi scantei. Nativele considera ca s-au inglodat in activitati care cer multa meticulozitate si vor schimbari.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – luni

RAC

Au noi probleme legate de casa, pe care le rezolva cu ajutorul multor oameni (mestesugari). Banii sunt din ce in ce mai putini si parca tot ceea ce au planificat in sectorul financiar se da peste cap la fiecare pas. Nu se poate spune ca nu au noroc (mai ales in relatiile cu strainii si strainatatea), dar sunt mai nemultumiti din cauza promisiunilor care nu par a mai prinde viata. Starea de sanatate este strans legata de realizarile pe care reusesc sau nu sa le aiba. Aspectele pentru calatorii lungi inca sunt valabile. Nativele incearca sa se abtina de la critici, pentru a nu mai da nastere la conflicte in familie.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

LEU

Sectorul profesional si cel al afacerilor de orice fel constituie pentru Lei un izvor de multumire constant. Din pacate, si acesti nativi se cearta cu partenerul de viata ori cu persoana iubita. Cei care au copii continua sa traiasca tot felul de conflicte, care se rasfrang asupra intregii vieti. Foarte ocupati, Leii nu observa ca raman fara suport moral – atat rudele apropiate, cat si amicii (chiar si vecinii) le intorc spatele pentru scurt timp – marti si miercuri. Sunt invitati la o aniversare vineri, dar pur si simplu uita sa se prezinte din cauza activitatilor cotidiene. Nativele sunt mai putin recalcitrante, insa si total nemultumite de partenerul de cuplu.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

FECIOARA

Cu toate ca acesti nativi au de lucru (chiar foarte mult), nu au venituri pe masura. Se poate spune ca au datorii mari si fac tot posibilul pentru a nu-si "pata" numele si pentru a nu li se duce vestea de neseriosi. Reusesc sa se certe si cu acei protectori care i-au sustinut pana acum fara rezerve. Nici starea de sanatate nu-i sustine, iar medicii care ii consulta le pot da tratamente gresite. Nu au dusmani, insa inventeaza unii pentru a-si justifica nereusitele. Saptamana se termina pentru ei cu ganduri de separare si cearta cu partenerul de viata. Nativele fac planuri marete si sunt acuzate de megalomanie.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – vineri

BALANTA

Toate eforturile sunt indreptate spre anihilarea sau dezamorsarea scandalurilor care apar si dispar in continuu. Va bazati pe prieteni si bine faceti, numai ca nu trebuie sa priviti totul ca pe un joc de interese. Nativii mai tineri sufera din cauza unor aventuri galante secrete (foarte probabil ca acestea sa insemne adultere ori chiar prinderea in flagrant). Partenerul de viata va sprijina in orice conditii, cu toate ca este destul de tracasat de propriile probleme de sanatate. Este de preferat sa renuntati la afaceri pentru moment. Nativele sunt obosite, intarzie tot timpul si vor o vacanta cat mai lunga.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – sambata

SCORPION

Inca mai aveti unele neplaceri, unele probleme, care va fac mai melancolic si mai lipsit de realism – aveti tendinta de a le ascunde celor dragi ceea ce va framanta. Din pacate, sunteti si lipsit de amabilitate, gata oricand sa ripostati agresiv, tocmai pentru a nu fi descusut din simpla curiozitate. Sectorul financiar este infloritor – gasiti noi mijloace de a castiga bani mai usor, numai ca ar trebui sa fiti foarte atent la latura punitiva a faptelor ilegale. Drumurile lungi va obosesc si va accentueaza starea de nemultumire. Nativele devin mai comode si se implica doar in activitati fara nici un risc.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – duminica

SAGETATOR

Veti cheltui mai mult decat veti castiga si chiar vi se va parea normal sa se intample asa. Sunteti un foarte bun organizator, sunteti apreciat pentru seriozitatea si intelepciunea cu care reactionati in conditii de stres extrem. Prietenii va ajuta cat pot de bine, mai ales miercuri si joi, cand s-ar putea sa aveti mici neplaceri la serviciu. Nu scapati nici in aceasta saptamana de drumurile multe si scurte, care se succed intr-un ritm obositor. Starea de sanatate buna va ajuta sa faceti fata eforturilor. Nativele au un noroc financiar iesit din comun, pe care incearca zadarnic sa-l pastreze secret.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

CAPRICORN

Si in aceasta saptamana veti fi preocupat in primul rand de nivelul pe care il ating castigurile dv. In cazul in care aveti ca parteneri nativi nascuti in zodia Varsator, veti avea surprize foarte placute in sectorul financiar. Toate economiile pe care le-ati facut cu incapatanare, incepand din iarna, acum se dovedesc benefice, indeosebi daca va decideti sa incepeti campania de imbunatatire a conditiilor caminului dv. Mare atentie li se recomanda celor care sofeaza frecvent, dar si celor care se deplaseaza cu orice mijloc de transport mecanic. Nativele considera ca se fac prea multe cheltuieli in gospodarie si iau decizii bizare.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

VARSATOR

In acest interval, faceti iar drumuri multe, numai ca parca va este din ce in ce mai greu si le finalizati cu speranta ca nu se vor mai repeta. Este posibil sa aveti probleme si din cauza mijlocului de deplasare, ceea ce ar explica starea de nemultumire. Flerul comercial va caracterizeaza inca din plin, numai ca este vorba de afaceri de mica anvergura, mai ales ca relatiile cu partenerii sunt din ce in ce mai putin multumitoare. Pe primul plan se situeaza, ca si pana acum, propria casa. Constructorii si arhitectii sunt apreciati si au de lucru din plin. Nativele vor sa organizeze petreceri si inventeaza sarbatori ori evenimente familiale.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

PESTI

Sunteti mult prea sensibil si mai tot timpul nervos. Poate ca sunt de vina toti musafirii care vin si uita sa plece pe la casele lor. Din punct de vedere financiar inca va bucurati de un fler deosebit, asa ca veti continua sa scoateti bani si din piatra seaca. Cei care se ocupa cu activitatile din constructii (chiar si arhitectii) si cei care comercializeaza produse agricole se pot bucura acum de castiguri deosebite. Nu este insa momentul potrivit pentru jocurile de noroc de tipul loz in plic etc. Nativele mamici au cele mai multe bucurii, iar tinerele trebuie sa aleaga intre doi pretendenti.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – sambata