BERBEC

Puteti sa va recuperati o mica suma de bani si sa va achitati datoriile, la inceputul saptamanii. Aveti o intuitie deosebita, iar daca incercati sa incepeti proiecte noi, veti pune baze sanatoase si viabile. Deveniti putin invidios miercuri pe prietenii mai tineri, deoarece au un succes mai mare sau doar descoperiti ca dispun de relatii importante. Daca va decideti vineri sa fiti sincer si sa va marturisiti sentimentele, este posibil sa fiti surprins de efectul benefic pe care il va inregistra marturisirea, indeosebi asupra persoanei iubite. Adolescentii sunt cei mai norocosi! Nativele sunt neobosite si se implica in noi activitati care cer eforturi considerabile.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – joi

TAUR

Veti continua sa faceti multe drumuri, unele foarte scurte, altele lungi. De asemenea, veti reusi sa faceti rost de banii necesari, chiar daca va trebui sa apelati la ajutorul si intelegerea unor persoane pe care nu le suportati de obicei. Starea de sanatate, activitatea mentala si intuitia va ajuta sa continuati seria de succese. Descoperiti in continuare ca aveti foarte multi prieteni sinceri, care insa din pacate nu au cum sa va ajute. Elevii nu vor putea trece peste probele din aceasta saptamana fara munca asidua. Nativele nu au suficiente fonduri pentru a finaliza proiectele incepute anul trecut.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – luni

GEMENI

Femeile mai tinere din familie va fac marti reprosuri intemeiate, deoarece nu le acordati atentia cuvenita (partenerii de viata sunt in general cam nemultumiti). Cei dragi sunt decisi sa va faca miercuri o surpriza, iar dv. va inchipuiti ca este vorba de tot raul din lume, cand ii surprindeti. Inca mai asteptati un reviriment financiar. Aveti mai multa grija de sanatatea dv. in aceasta perioada: culcati-va cat mai devreme si renuntati la excesele alimentare devenite deja obisnuinta! Sambata, va relaxati, va aduceti aminte de hobby-urile dv. si lucrati ceva foarte original. Nativele sunt foarte active si nu vor sa renunte la niciuna din activitatile profesionale.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

RAC

Rudele mai varstnice va fac marti reprosuri mai mult sau mai putin intemeiate, deoarece nu le acordati atentia cuvenita. Copiii dv. incearca sa va cucereasca atentia, pentru ca nu se pot descurca singuri. Nu va pierdeti insa increderea, pentru ca, daca miercuri inca ii mai aveti pe toti impotriva, duminica va gasiti un scop comun si va impacati. Va relaxati joi impreuna cu rudele si "pregatiti" ceva foarte original. Aveti mai multa grija de sanatatea dv. in aceasta perioada: nu renuntati la tratamentele recomandate de medicul curant! Nativele iau poate, in acest interval, cele mai grele decizii din viata lor.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – sambata

LEU

Toti nativii sunt excesiv de stresati din diverse motive, situatie care le afecteaza starea de sanatate prin aparitia unei stari depresive. Se manifesta cu mai multa energie, dar obosesc foarte repede. Sunt contraindicate in aceasta saptamana in mod deosebit excesele de orice natura, dar mai cu seama cele alimentare, care includ si consumul de alcool. Vi se recomanda joi sa va organizati activitatea profesionala mai bine si sa va odihniti mai mult. In rest, toata lumea va iubeste, cu exceptia unor prietene care va barfesc si va enerveaza intentionat! Elevii nu trebuie sa "colaboreze" cu prietenii la "examene"! Nativele vor sa-i convinga pe cei dragi sa renunte la planurile lor si devin foarte enervante.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

FECIOARA

Aveti probleme marti cu laudarosii si ipocritii din anturaj. In plus, va trebui sa acceptati sa vi se impuna noi reguli, care va afecteaza indeosebi activitatea profesionala. Va enerveaza si nativii din Leu pentru ca va critica, fara sa fiti vinovat, doar pentru a parea ei mai priceputi. Ceilalti nativi va recunosc insa meritele public si vor incerca sa aplaneze conflictul, care altfel se va generaliza. Sunteti in continuare ingrijorat din pricina starii precare de sanatate a unei rude dragi. Pe neasteptate, primiti un mic, dar salvator ajutor de la prieteni. Inspiratie si situatii salvatoare si vineri! Nativele au senzatia ca rudele vor sa le pedepseasca (sa se razbune cumva) si fac un fel obsesie periculoasa.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – joi

BALANTA

Nativele celibatare fac cunostinta cu persoane cu care ar vrea sa se casatoreasca imediat. Nativii care se cununa in aceasta saptamana vor avea noroc in casnicie, dar un partener cam laudaros. Oricum, este o perioada foarte buna pentru stabilirea relatiilor de orice fel. Firile mai artistice sunt cuprinse de fiorul creatiei vineri. Duminica, relatiile in cuplu sunt sensibil mai bune si mai pline de "noutati". Cei tineri nu scapa de "examene" dificile! Pline de energie si avant, nativele rastoarna casa, iar nativii devin adevarati aventurieri (merg chiar si la piata!).

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

SCORPION

Incepeti saptamana neasteptat de bine in cazul in care aveti nevoie doar de bani mai multi. Personalitatea dv. este in continua schimbare, oricat de varstnic ati fi. Au loc evenimente stresante, care mai de care mai ciudate, care va "obliga" sa faceti drumuri neasteptate. Va exprimati destul de greu, mai ales miercuri, si nu reusiti aproape deloc sa-i faceti pe cei din preajma sa va inteleaga adevaratele sentimente. Elevii au pe langa inspiratie si noroc la examene si parte de o protectoare blanda! Nativele sunt lipsite de mila si nu iarta nici un fel de greseala din partea partenerului de cuplu.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

SAGETATOR

Reusiti sa aveti o saptamana plina din punct de vedere financiar: nu numai ca primiti bani, dar chiar veti prelungi termenul in care ii veti cheltui. In familie, situatia nu este prea buna, cu toate ca premisele sunt deosebite la prima vedere, insa fie partenerul este foarte nervos, fie apar adversari noi, care va obliga sa tineti pasul cu ei, iar acasa ajungeti tarziu si obosit. Pe neasteptate, primiti joi mici cadouri. Activitatea sexuala si erotismul in general vor fi la cele mai inalte cote din acest an. La examene, au noroc doar cei care au invatat! Nativele se descurca in orice situatii si continua sa faca numeroase cheltuieli.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – marti

CAPRICORN

Este de preferat sa va abtineti de la a face comentarii critice la adresa celor apropiati, pe care ulterior le veti regreta. Sunteti, oricum, mult mai intelepti si mai capabili de adaptare (daca nu apreciati faptul ca ati devenit brusc si mai economi). Miercuri, munciti pana la extenuare, dar nu uitati sa le reprosati colegilor ca nu va ajuta suficient. Joi, va enervati din cauza proceselor pe care sunteti in pericol sa le pierdeti din cauza neprezentarii martorilor, iar vineri este posibil sa recuperati acte. Examinarile orale sunt o piatra de incercare pentru elevi! Nativele au probleme doar cu persoanele mai in varsta din propria familie.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

VARSATOR

Colegii nu va mai ofera ajutor, fiind foarte neintelegatori. Puneti in practica proiecte care va pot aduce bani in viitor, mai ales daca veti colabora cu nativii din Pesti. Ii puteti folosi pe acesti nativi mai ales ca intermediari pentru reglarea afacerilor dezavantajoase facute cu Leii. Renuntati joi la un drum lung in provincie! Este bine sa nu va apucati de toate treburile deodata si sa nu faceti excese alimentare, deoarece sunteti predispus la crize biliare. Mare atentie la vechii adversari care au devenit intre timp persoane sus puse! Elevii care vorbesc sau scriu la examene prea mult vor avea de suferit. Nativele uita sa se mai duca la intalnirile pe care singure le-au stabilit pentru a-si clarifica situatia profesionala.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – duminica

PESTI

Prietenii va ajuta sa faceti rost de ceea ce aveti nevoie pentru a rezolva problemele rudelor dv. Celibatarii (in general, cei fara copii) vor avea marti alt fel de reusite, de natura pecuniara sau sentimentala. Soferii si toti cei care nu pot renunta la deplasarile cu autoturismul, sau alte mijloace mecanice, este bine sa fie foarte atenti si sa nu renunte cu nici un chip la revizia tehnica inainte de plecare. Sensibilitatea si maniera de reactie sunt exacerbate vineri. Este de preferat sa nu intrati in conflict cu nimeni si nici sa nu prelungiti discutiile, pentru a nu le complica. Nativele sunt in continuare depresive si lipsite de inspiratie.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri