BERBEC

Daca nu v-ati decis inca sa va schimbati serviciul, ati pierdut deja una dintre cele mai bune ocazii. Nu este o perioada prea fericita cea prin care treci acum, dar acest lucru se va schimba destul de curand.

Sanatate – ●

Bani –●●

Dragoste –●●●

TAUR

Repetati aceleasi si aceleasi greseli, cu toate ca ati promis sa nu mai faceti excese niciodata. Rabdarea iti va fi rasplatita imediat ce te vei elibera de orice tendinta de egoism. Incapatanare maxima.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

GEMENI

Este necesar un consult medical general, dar il tot amanati, fara motiv. Rudele nu vin la intalniri. Intrebarile prietenilor in legatura cu viata ta personala te conduc in directia cea mai buna. Sfaturi.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

RAC

Intrati in conflict cu sefii dv. directi, doar pentru ca, din mila, vreti sa-i ajutati pe cei saraci. Doar prietenii sunt cei care iti vor fi aproape in aceste momente, care nu vor fi foarte placute.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●●

LEU

Este de preferat sa nu le faceti marturisiri subalternilor (colegilor), pentru a nu fi ulterior santajat. Este o zi destul de dificila pentru tine, deoarece sefii sunt irascibili si isi pierd usor controlul.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●●●

FECIOARA

Intrati usor in conflict cu persoanele din anturaj, pentru ca doriti sa va afirmati cu orice pret. Apar o gramada de neplaceri, cu colegii si prietenii. Mare atentie in aceasta zi la vecini si rude!

Sanatate – ●

Bani –●●

Dragoste –●

BALANTA

Din neatentie, pierdeti un sprijin fara de care nu va descurcati. Apelati la alte persoane amabile. Un conflict familial iti va aparea diferit, daca il vei privi detasat si din perspectiva unui strain.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

SCORPION

Nu luati in seama nici un sfat si va considerati jignit ca atata lume este preocupata de soarta dv. Profita de ocazie si continua-ti ascensiunea. "Zilele bune" nu au fost niciodata atat de fericite.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

SAGETATOR

Nimeni nu va intelege rigiditatea, desi si pana acum v-ati comportat la fel in problemele sentimentale. Activitatile pe care le incepi la locul de munca te nelinistesc, pentru ca nu poti sa le finalizezi.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●●

Dragoste –●●●●

CAPRICORN

Relatiile colegiale devin foarte incordate din cauza unor indivizi certati cu legea. Daune si obligatii. Nu refuza sprijinul oferit de colegi: ideile lor originale pot fi tocmai cele de care ai nevoie acum!

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Vi se reproseaza fapte si reactii pe deplin justificate si sunteti la un pas de a face mania persecutiei. Seful si colegii iti apreciaza insa ideile. Ai energia necesara pentru a finaliza tot ceea ce ai inceput.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

PESTI

Va dati seama ca ati luat decizii gresite, dar nu mai aveti cum sa dati inapoi. Poti sa profiti din plin de aceasta conjunctura nefavorabila. Situatia financiara va deveni mai buna. Seara calma in familie.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●