BERBEC

Aveti multe surprize pentru persoana iubita, dar aflati cu stupoare ca sunteti depasit de catre altii. Feriti-va de excese! Puteti face alergii sau intoxicatii! Va enervati, dar va ascundeti starea.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●●

TAUR

Priviti cu optimism problemele pe care le aveti si mai ales pe cele de ordin sentimental. Ar fi bine sa observati ca nimeni nu va mai ia in serios. Va bazati totusi deciziile pe rationamente clare.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

GEMENI

Orice v-ar spune cei din anturaj ca sa va incurajeze nu va alina. Descoperiti ca aveti mai multi dusmani decat credeati. Continuati sa castigati bani, dar sunt insuficienti. Sunteti apreciat pentru calm.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

RAC

Trebuie sa recunoasteti ca aveti noroc, pe langa faptul ca ati reusit sa faceti economii. Familia are nevoie de dv., insa ar fi bine sa mai gasiti o alta activitate. Va lasati cuprins totusi de liniste.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●

LEU

Nu va puteti odihni si aveti impresia ca toata lumea va dusmaneste. E de preferat sa nu mai criticati pe nimeni si sa vorbiti putin. Va doriti bani multi, afaceri fabuloase, care sa va scuteasca de griji.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●

FECIOARA

Daca nu renuntati la aerele de superioritate cu care va tratati rudele si prieteni, acestia nu va vor mai baga in seama. La serviciu, conflicte cu persoanele de sex opus. Cei din anturaj nu va apreciaza.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●

BALANTA

E de preferat sa nu mai planuiti nimic, deoarece pe neasteptate vi se va impune sa participati la un program stabilit de altii. Persoana iubita refuza sa colaboreze. Veti petrece mult timp cu rudele.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SCORPION

Va petreceti cea mai mare parte a timpului liber impreuna cu noii colegi. Discutati despre problemele lor profesionale, dar nu spuneti nimic care sa-i ajute. E necesar sa nu mai faceti eforturi mari.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●●

SAGETATOR

Va puteti baza pe ajutorul amicilor, ce va sustin in orice imprejurari. Din pacate, aveti planuri grandioase, lipsite de simtul realitatii. Castigati increderea partenerului intim si aprecierea familiei.

Sanatate – ●●●●

Bani –●●●●

Dragoste –●●●●

CAPRICORN

Diferendele ce apar se datoreaza incapatanarii unui amic, caruia ii place sa va sicaneze. Oricat de mult v-ar tachina, sentimentele dv. raman aceleasi. Cei dragi va santajeaza si le dati banii ceruti.

Sanatate – ●●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

VARSATOR

Dezamorsarea unui conflict familial s-ar putea sa dureze o perioada lunga. Pentru a-l ocoli, trebuie sa aprobati tot si sa faceti cum va taie capul. Aveti multe restante financiare foarte impovaratoare.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

PESTI

Cariera profesionala e in pericol, dar nu faceti nimic pentru a o salva. Va ocupati mai mult de distractii. Nimic nu vi se pare mai important decat fericirea persoanei iubite. Puteti conta pe o calatorie.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●