Tigrul Alb (de Metal) paseste in scena in data de 14 februarie 2010 aducand pentru o perioada de un an, pana pe 2 feb. 2011, insufletire si o desfasurare dramatica a evenimentelor, inflacarare si pasiune. Este anul visurilor indraznete.

Corespondente horoscopul european: zodia Varsatorului

Piatra norocoasa: ochi de tigru

Compatibilitate: Cal, Tigru, Caine.

Culorile preferate: alb, negru, portocaliu

Conform legendei taoiste, tigrul traieste 1000 de ani. Dupa prima jumatate a vietii sale, dupa 500 de ani, tigrul devine alb. Tigri sperie hotii, fantomele si indeparteaza incendiile. Numai maimuta este cu adevarat incompatibila cu caracteristicile si modul de a fi al puternicului animal.

  • TIPOLOGIE

Nativul este impetuos, energic, bataios, impulsiv, un luptator prin excelnta, iar norocul este mereu de partea sa. Da dovada de o imaginatie bogata, o inteligenta sclipitoare si un curaj fara limite. Se bazeaza mai mult pe instinct, este agitat, risipitor, deloc chibzuit sau rabdator. Este sincer si direct, cu o gandire liberala si un mod foarte liber de exprimare. Independent, isi croieste propriul drum in viata si respecta numai propriile reguli. Este in stare de orice pentru ase impune.

In orice tip de relatii, e prietenos, simpatic, sociabil, ii place sa arate bine si sa se puna intr-o lumina buna. Este stimat si apreciat de cei din jur, pentru ca degaja o forta imposibil de trecut cu vederea. Ofera iubire cu multa pasiune, dar pretinde aceleasi sentimente, care, daca ii sunt inselate, se transforma in razbunare fara mila. Este foarte gelos si posesiv.

  • UN AN AL EXTREMELOR

Anul Tigrului aduce modificari de tot felul, fiind un an al exploziilor schimbarii care va evolua continuu in intensitate. Este anul in care cei care prefera faptele minore abia daca vor putea spune ca au existat si au trecut mai departe. Se va trai si actiona numai si numai pentru fapte mari si de neuitat. Este anul introducerii celor mai noi si mai indraznete idei, un an in care nu trebuie sa ne intrebam daca este bine sau nu ce se intampla, ci sa acceptam ce traim sau ce apare ca fiind factori epuratori, pentru a exploata sansa oferita de schimbare si pentru a avea sanse maxime de reusita in jocul destinului.

  • EVENIMENTE

Anul Tigrului este un an predestinat confruntarilor de tot felul care pot merge pana la razboi sau alt gen de dezastre. Derularea evenimentelor se face de cele mai multe ori sub impulsul momentului existand tentatia aventurii, fara a lua in calcul eventualele riscuri care pot duce la regrete de neimaginat in privinta grabei initiale de a actiona.

Furia poate lua in stapanire totul indiferent de efortul diplomatic depus. Ce este de netagaduit pentru acest an este fragilitatea extrema a tuturor formelor de manifestare a relatiilor umane. Increderea reciproca de alta data este "aruncata in aer" de cele mai ciudate si mai stupide declaratii, iar gesturile de conciliere pot fi interpretate in sensul invers vectorului lor.

Nu trebuie sa se piarda simtul umorului si curiozitatea de a vedea ce se mai poate intampla!

Tigrul Alb paseste in scena urmand molcomului si incapatanatului An Bou. Noul semn este anticiparea unui an dinamic cu oportunitati neasteptate si actiuni importante. Tigrul aduce insufletire si o desfasurare dramatica a evenimentelor, inflacarare si pasiune. Este anul care poate aduce la viata cele mai indraznete visuri. Volumul este dat la maxim, fixat pentru experiente grandioase de viata. Limitarile sunt minime intrucat curajosul tigru nu face pauze.

Pe mapamond, apar schimbari sociale, rebeliuni politice si interventii militare.

Anul Tigrului Alb promite sa fie neobisnuit si interesant. La conducere, in lume si in tara, vor veni oameni curajosi, prin intermediul carora se vor realiza idei radicale si neobisnuite.

  • FAMILIA, CARIERA SI RELATIILE

Tigrul este un animal de familie, in haita de tigri mamele si tatii ingrijesc "copiii". Prin urmare, anul 2010 va aduce ceva nou si in relatiile de familie.

Drept cadouri se pot oferi bijuterii din metal, in special de aur si argint. Ele vor aduce noroc atat proprietarilor, cat si celor care au oferit aceste daruri.

Un succes deosebit in acest an ii asteapta pe cei nascuti sub semnul Tigrului – acestia vor putea obtine tot ce-si planifica, iar inceputurile noi vor aduce realizari neasteptate, dar totodata pline de succes.

Daca sunteti nascuti in "anii prietenosi" semnului Tigru – anul Calului, Caprei sau Cainelui, pregatiti-va de un flux de noroc. Mai dificil va fi pentru rivalii traditionali ai Tigrului – Maimutele, Pisicile si Cocosii – care vor fi nevoiti sa depuneti efort, pentru a folosi siretlicurile in anul hotarat si direct al Tigrului, care nu accepta greseli. Fiti curajosi si cinstiti, si atunci norocul Tigrului va va aduce rezultatele benefice!

Tematica principala a anului va fi dragostea, pasiunea, atat de caracteristica naturii tigrului, ce se va extinde in toate sferele vietii. Atmosfera monotona si plictisitoare de la locul de munca va fi inlocuita de culori noi si aparitia noilor perspective, veti gasi ideea careia ii veti putea dedica viata, sau cel putin perioada acestui an.

In rest, anul 2010 promite sa fie linistit si echilibrat.

  • JUSTITIE SI FINANTE

Anul Tigrului este intotdeauna un an al justitiei, cand vinovatii sunt pedepsiti, iar cei care au acaparat bunuri straine, le vor pierde oricum. Intr-o anumita masura, 2010 va fi anul razbunarii si recompensarii actiunilor din anii precedenti ai calendarului chinez. In legatura cu criza financiara mondiala, probabil ea se va mentine, dar Tigrul favorizeaza inceputuri noi si curajul, asa ca vor fi binevenite actiuni si decizii iesite din comun in domeniul afacerilor. Anul 2010 promite sa fie o provocare in sens material, dar totodata extrem de interesant si abundent, asa ca majoritatea pur si simplu nu vor avea timp pentru ingrijorari.