BERBEC

Traiesc o stare de revolta continua. Se linistesc greu si doar in compania persoanei iubite. Vor verifica la sange activitatea celor cu care lucreaza, dar scot bani si din piatra seaca si ii elibereaza si pe altii de incurcaturi financiare.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

TAUR

Nu sunt deloc multumiti si considera ca nu au nici un merit deosebit. Isi exprima direct pretentiile financiare fata de partenerul de cuplu si obtin mai mult din ceea ce spera. Au datorii fata de amici, pe care trebuie sa le achite rapid.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Sunt prosperi si isi permit tot felul de obiecte de lux. Nu se lamenteaza decat in fata rudelor, pentru ca le este frica sa nu li se ceara alte imprumuturi. Barfele nu-i impresioneaza, mai ales ca nimeni nu-i intrece in iscarea scandalurilor.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

RAC

Organizeaza o petrecere fara un motiv deosebit. Onestitatea le e pusa la indoiala, dar nu le pasa si se apara cu violenta, desi sunt vinovati. Isi triaza prieteni care le-au mai ramas dupa fidelitate. Vor ca ce pretind sa se faca intocmai.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

LEU

Isi valorifica toate calitatile personalitatii lor si se simt mari oratori. Se risipesc toate nesansele, iar falsii prieteni sunt in sfarsit demascati. Apar persoane noi, total necunoscute, care le atrag atentia intr-o maniera originala.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

FECIOARA

Toate sperantele prind viata si se simt datori sa le atraga atentia celor din familie ca au avut dreptate. Sunt lipsiti de modestie, dar plini de pasiune. Relatiile de prietenie se dovedesc uzate si incapabile sa mai reziste la incercari.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Crizele de gastrita sau chiar renale pot aparea cand le este lumea mai draga. Riscul ce apare se manifesta printr-o eruptie sau alergie si se va dovedi de lunga durata. Nimeni nu va crede ca suferiti fizic pentru o trauma morala. Leacuri.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

SCORPION

Sunt solicitati din punct de vedere sentimental in mai multe parti si nu prea mai stiu cum sa faca fata. Cum nu stiu sa minta, vor prefera sa ii jigneasca pe cei dragi. Echilibrati de obicei in sentimente, sunt astazi aproape de irationali.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

SAGETATOR

Considera ca au mai multi dusmani, decat amici si aproape ca este adevarat. Platesc scump ca s-au daruit cu sinceritate. Persoana iubita se dovedeste rigida si critica. Echilibrul psihic este fragil si nu le vine sa creada ca sunt parasiti.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●

CAPRICORN

Daca nu va documentati, veti regreta solutia pe care o propuneti. Faceti cunostinta cu o persoana care va va ajuta sa depasiti aceasta perioada de readaptare si va va oferi sansa de a scapa de toate neajunsurile. O zi foarte norocoasa.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Este de preferat sa va concentrati asupra realizarii unei singure dorinte, daca vreti sa aveti sanse de reusita. Ambitia dv. este exacerbata si va impiedica sa fiti mai modest. Sunteti pus intr-o situatie dificila de o intelegere intre sefi.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

PESTI

Este necesar sa nu actionati fara acordul colegilor ori partenerilor dv. Sunteti ocupat mai tot timpul cu organizarea unui program nou si original. Sunteti decis sa acordati o recompensa valoroasa si originala persoanei iubite pentru fidelitate.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●