BERBEC

Faceti excese alimentare de tot felul, cu toate ca sunt contraindicate si veti simti urmarile imediat. Vi se recomanda miercuri o dieta pe care stiti ca nu o veti putea respecta! Nu mai aveti cum sa va descurcati financiar, dar vi se ofera joi posibilitatea de a mai avea un serviciu, iar cei cu care lucrati zilnic va incurajeaza sa acceptati. Veti repara singur toate "accidentele" petrecute acasa si la serviciu. Indemanarea dv. va atrage nu numai laude, ci si un pic de invidie din partea colegilor. Nativele au grija sa termine intervalul cu un bilant financiar care sa le fereasca de eventuale greseli de investitie!

Zile norocoase - marti

Zile fatidice - vineri

TAUR

Nu acceptati niciun proiect care nu se dovedeste suficient de pragmatic. Sunteti atras miercuri indeosebi de rezultatele pecuniare si nu va pasa daca sunteti considerat avar. Joi, va dovediti mult mai sensibil decat au crezut vreodata colegii, pentru ca, din compasiune, ii ajutati pe cei mai saraci decat dv. Din pacate, aveti posibilitati financiare limitate. Vi se cer date suplimentare de catre persoane oficiale necunoscute si imediat se instaleaza o stare de neliniste. Nu sunteti vinovat de nimic, dar ingrijorarea persista. Nativele sunt indiferente nu numai la aspectele sentimentale, ci si la vestile pe care le primesc de la un bun prieten.

Zile norocoase - joi

Zile fatidice - miercuri

GEMENI

Toate planurile dv. au fost date peste cap de evenimentele care au avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Marti, faceti proiecte noi si tineti cont de aspectele care au intervenit intre timp! Joi, sunteti nedreptatit sau cel putin asa considerati dv. Este suficient pentru a va revolta si a face o criza de nervi in toata regula. Va linistiti seara, cu ajutorul membrilor familiei. Vineri, vi se dovedeste ca relatiile de prietenie, pe care le-ati mentinut in permanenta, pot fi de folos in orice imprejurare. Castigati vineri si increderea adversarilor prin sinceritate. Nimeni nu le recunoaste meritele nativelor ca bune organizatoare pentru ca nimeni nu stie ca nu fac nimic ce nu a fost deja minutios planificat.

Zile norocoase - vineri

Zile fatidice - joi

RAC

Trebuie sa interveniti intr-un conflict si va faceti scrupule ca gestul dv. sa nu fie interpretat defavorabil. Nimeni nu va crede miercuri ca ati fost obligat de sefi sa actionati astfel. Simtiti nevoia sa fiti in siguranta, sa nu mai fiti "atacat" clipa de clipa de rudele apropiate. Din pacate, acest lucru nu ar fi posibil decat mutandu-va si nu aveti unde. Joi, este vorba de pierderea unor acte si a unor informatii, pe care, daca totusi le primiti, le intelegeti gresit si le transmiteti mai departe in acelasi fel. La mijlocul intervalului, majoritatea nativelor se decid sa faca o schimbare radicala in casa.

Zile norocoase - sambata

Zile fatidice - marti

LEU

Noile contracte se pot revoca din pricina pretentiilor exagerate ale sefului dv. direct. Marti, descoperiti unele actiuni ilicite ale partenerilor dv., dar nu faceti nimic pentru a fi pedepsiti, ca sa nu fiti judecat gresit. Rezolvati incurcaturile pe cai mai putin legale sau prin intermediul unei Fecioare. Joi, controverse profesionale prelungite. Vineri, zi ideala pentru a va ocupa de toti membrii familiei. Chiar daca pretentiile acestora va enerveaza, este de preferat sa-i ascultati cu atentie. Cu toate ca nu se inteleg bine cu rudele apropiate, nativele se decid sa ia in seama acest aspect si sa se comporte ca si pana acum (isi ascund cu grija adevaratele sentimente).

Zile norocoase - joi

Zile fatidice - miercuri

FECIOARA

Va sfatuiti cu cine nu trebuie in momente nepotrivite! Renuntati la prelungirea programului de lucru pentru a face o surpriza placuta persoanei iubite. Joi, la serviciu, sunteti laudat pentru dinamism si curaj doar de amici. Interesul va este captat de o persoana care va face marturisiri legate de starea de sanatate a cuiva drag. Incercati sa-l ajutati atat cat puteti. Intregul interval, filantropie inteleasa cu greu. Va preocupa vineri organizarea unei excursii sau a unei simple intalniri cu amicii mai vechi. Nativele fac multe drumuri intregul interval, ca sa schimbe cate ceva din greselile celor dragi.

Zile norocoase - duminica

Zile fatidice - sambata

BALANTA

Aveti surpriza de a fi refuzat de cel mai apropiat prieten. Marti, confuzii repetate. Sunteti foarte irascibil miercuri, fara a avea vreun motiv bine definit. Cei dragi incearca intai sa va linisteasca, apoi renunta fara pretexte. Joi, petreceti impreuna cu prietenii. Va manifestati ingeniozitatea in momente de criza si apoi va mirati ca toti apeleaza la dv. pentru a fi ajutati in tot felul de probleme. Vineri, suprasolicitare si stres accentuat. Este necesar sa fiti mai prudent, chiar daca aveti impresia ca totul este foarte simplu. Atmosfera familiala este din ce in ce mai armonioasa, dar nativele nu sunt prea multumite, pentru ca lipseste una dintre persoanele cele mai indragite.

Zile norocoase - joi

Zile fatidice - vineri

SCORPION

Vi se ofera marti sansa de a va impaca cu persoanele care v-au criticat in ultima perioada. Aveti intr-adevar incurcaturi, dar nu atat de grave cum va place sa le prezentati miercuri indeosebi sefilor. Sunteti indecis in continuare, dar iubiti cu pasiune. Joi, mici dificultati, care pot evolua suparator, daca nu le interziceti celor din anturaj sa se mai amestece in treburile dv. Visati la recastigarea independentei. Evitati activitatile care implica un risc oarecare, deoarece exista posibilitatea de a va accidenta. Nativele casatorite sunt preocupate sa-si ascunda sentimentele pentru un coleg mai tanar.

Zile norocoase - marti

Zile fatidice - miercuri

SAGETATOR

Nu profitati cum se cuvine de tot norocul ce vi se ofera. Faceti comentarii inoportune si chiar ii criticati pe cei care va cer sa impartiti sansa impreuna cu alte rude. Amicii incearca miercuri sa va pacaleasca si ar reusi, daca nu ar interveni o persoana care va stimeaza. Joi, actionati impulsiv, fara sa tineti seama de sentimentele celorlalti. Ascultati cu bunavointa persoana iubita, dar stiti ca nu aveti cum sa-i satisfaceti pretentiile. Nu puteti sa o aduceti cu picioarele pe pamant si regretati in zadar situatia creata. Dupa o perioada in care au fost stresate de atitudinea unei cunostinte mai tinere, nativele se relaxeaza si isi recupereaza buna dispozitie.

Zile norocoase - sambata

Zile fatidice - joi

CAPRICORN

Ati ramas in urma cu activitatile cele mai importante. Amanati pana miercuri refacerea acestora, cand descoperiti ca ati facut greseli greu de reparat. Nu-i credeti pe cei care va indeamna sa va certati cu rudele! Nu aveti cum sa taceti atunci cand vi se reproseaza lucruri de care sunteti strain. Joi, lasati impresia ca sfidati pe toata lumea, pentru ca nu le oferiti practic o motivatie. Daca ati promis ca faceti rost de o suma de bani pentru o ruda, este posibil sa intrati sambata intr-o mare incurcatura. Nativele sunt si ele uimite de cata rabdare au cu cei care fac necontenit greseli dupa greseli.

Zile norocoase - vineri

Zile fatidice - miercuri

VARSATOR

Nu aveti de gand sa puneti in practica promisiunile facute, dar pentru moment pastrati aceasta decizie secreta. Marti, va sfatuiti cu cei dragi sau cu persoane cu experienta. Se impune miercuri o discutie cu rudele apropiate, prin care sa se clarifice situatia financiara a familiei. Joi, nu sunteti sustinut de nimeni si renuntati. Favoruri pierdute vineri. Faceti complimente, faceti cadouri, va intreceti in a ajuta persoanele de sex opus si¬ nu obtineti nimic. Va puneti in pericol degeaba libertatea de a actiona asa cum doriti! Nativele sunt pe neasteptate admirate, adulate si laudate de familie.

Zile norocoase - joi

Zile fatidice - marti

PESTI

Intuitia exceptionala va ajuta marti sa depasiti un obstacol si sa scapati si de problemele mai vechi. Necazurile sunt produse si de persoana iubita, care nu este de gasit. Miercuri, repetati greseala pe care ati mai facut-o si luna trecuta, cand in loc sa luati o decizie clara, ati considerat ca timpul rezolva totul. Joi, surprize destul de greu de suportat! Discutiile pe care le aveti cu persoana iubita va indeamna sa luati decizii pe care ulterior le veti regreta. Renuntati vineri la parerile dv. extrem de originale si va fi mai bine. Nimic din ceea ce doresc sa infaptuiasca nativele nu se realizeaza fara depasirea unor obstacole majore.

Zile norocoase - sambata

Zile fatidice - luni