BERBEC

Apreciati singur ca fantastice evenimentele de marti. Nici in cele mai frumoase vise nu ati sperat sa apara atatea vesti bune in acelasi timp. Vi se ofera sanse multiple miercuri. Noutatile ce vi se aduc la cunostinta de colegi ca fiind foarte valoroase se dovedesc perimate si total nefolositoare. Cel mai dezamagit dintre toti sunteti dv. Aveti visuri mari si multe dorinte cam utopice. Marile dv. proiecte par nerealizabile doar pentru cei care nu va apreciaza ambitia la justa ei valoare. Vineri, colaborari diverse. Nativele vor sa fie iubite mai mult si fac tot posibilul sa trezeasca interesul tuturor nativilor din anturaj.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

TAUR

Puneti marti bazele unor prietenii noi, insa trebuie sa fiti foarte atent la reactiile partenerului de cuplu. Femeile din anturaj continua sa va ajute fara obligatii de joi. Le pretindeti tuturor celor din anturaj mai multa seriozitate, punctualitate si profesionalism. Nici chiar rudele nu sunt scutite de noile obligatii pe care le impuneti. Negocierile pe care sunteti obligat sa le sustineti vineri va obliga sa reganditi chiar si cadrul in care va desfasurati activitatea. Constrangerile sunt la ordinea zilei pentru toti. Nativele fac socoteli peste socoteli, dar nu au de gand sa le ceara celor dragi sa faca economii.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni

GEMENI

Vi se propune marti o colaborare sporadica, placuta pentru faptul ca va puteti afirma din nou din punct de vedere profesional. Apar modificari si in relatiile familiale miercuri. Va ganditi la bani si numai la bani sau mai degraba la o noua modalitate de a-i obtine usor si continuu. Cum alte preocupari majore nu aveti, veti gasi solutia imediat. Memoria va joaca joi feste si nu stiti cum sa actionati pentru ca nu ati mai trecut niciodata prin asa ceva. Vi se atrage atentia de catre colegi ca mai exista inca multe lacune in cultura dv. Nativele simt nevoia sa fie consolate, incurajate si ajutate de membrii familiei.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

RAC

Pentru a se ajunge la un echilibru familial, trebuie sa puneti diplomatia in cui si sa luati o atitudine sincera, directa, in fata celor care considera ca va impun oricand ce doresc. Miercuri, respingeti marturiile colegilor care vor sa va implice in conflictele lor profesionale. Atentie la toate contractele care apar joi, deoarece pot aparea si pagube multiple. Provocati vineri o noua separare intre dv. si rudele partenerului de cuplu. Uitati cat de mult v-au ajutat si considerati ca ati fost umilit suficient fara sa reactionati. Nativele sunt din ce in ce mai pretentioase si vorbesc prea mult.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – miercuri

LEU

Munciti cum n-ati mai muncit niciodata si in plus recuperati datorii vechi de ani de zile. Restabiliti miercuri decenta in viata de familie si sunteti din ce in ce mai multumit. Actionati imprudent joi si obtineti ce nu doriti: incurcaturi la toate nivelurile, inclusiv cel sentimental. Restabiliti de vineri cadenta normala si sunteti "premiat". Nonsalant, nu luati in seama exagerarile sefilor si aveti suficienta rabdare sa le demonstrati cat sunt de nepriceputi. Munca multa si eforturi peste puterile colegilor. Nativele le dovedesc sefilor directi cat de ambitioase sunt si merg la renegocieri pline de incredere.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

FECIOARA

Dinamic si impetuos, faceti marti afirmatii clare si sincere prin care pierdeti simpatia anturajului. Primiti replici dure din partea celor dragi si incetati gafele imediat. Tineti ca neaparat sa va perfectionati intr-un anumit domeniu, cu toate ca toti va considera un as in profesie. Pe neasteptate, joi, sunteti dezamagit de partenerul de cuplu. Sunteti lezati indeosebi de ironiile si discreditarile colegilor si colaboratorilor. Conflictele care tin de diferentele de mentalitate sunt la ordinea zilei. Nativele sunt la fel de pretentioase si nu contenesc sa le reproseze celor dragi cate in luna si in stele.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

BALANTA

Va cheltuiti intreaga energie pentru a ingriji o persoana careia i-ati promis candva ca nu o veti lasa la greu. Se restabilesc marti relatii normale cu partenerul de cuplu. Sunteti sustinut miercuri de cei dragi si reusiti sa va afirmati in conditii in care altii s-ar fi blocat. Instinctele v-au fost de folos pana acum, dar de joi trebuie sa apelati si la logica. Rezistenta dv., cea care v-a ajutat sa depasiti atatea incercari, pare a fi la limita. Revin vineri probleme pe care le considerati de mult rezolvate si primiti un fel de amenda. Nativele pregatesc surprize pentru cei dragi si uita ca nu dispun de fonduri nelimitate.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

SCORPION

Va simtiti puternic si considerati ca va puteti lipsi de ajutorul (chiar prezenta) celor din jur. Miercuri, lansati opinii neverificate si sunteti nevoit sa le "retrageti" imediat. Incapatanarea dv. nativa nu lasa nicio sansa colegilor care doar incearca sa va contrazica. Doriti sa terminati joi o relatie si nu lasati pe nimeni sa intervina in viata dv. intima. Va blocati efectiv si nu stiti ce sa faceti vineri intr-o situatie iesita din comun. Aflati de boala incurabila a unui adversar si descoperiti ca nu concepeti sa traiti fara el. Nativele primesc vesti destul de neplacute in week-end, insa se dovedesc gata de "lupta" in orice conditii.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni

SAGETATOR

Sunteti pus la grea incercare marti de catre cele mai dragi persoane. Conflictele care incep miercuri par insurmontabile si, cu toata diplomatia dv., nu le puteti inlatura. Reveniti asupra deciziilor de joi si va recapatati demnitatea cam sifonata. Se pun bazele unui conflict care va evolua furtunos si va avea ca rezultat renuntarea la o alianta. Primiti din greseala o "somatie" vineri si va speriati cu adevarat pana va lamuriti. Verificati cu atentie cine a facut aceasta gluma pentru a fi ferit in viitor de astfel de surprize. Nativele fac greseli in administrarea bugetului personal, dar efectiv nu le pasa!

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

CAPRICORN

Actionati fara a le explica sefilor ori partenerilor de ce procedati intr-o anumita maniera. Problemele banesti va imping miercuri sa faceti demersuri mai putin obisnuite. Joi, incercati sa va impuneti dorintele in fata tuturor. Ridicati vocea si va grabiti sa apelati la exemple neplacute pentru partenerii de dialog. Pierdeti vineri o parte dintre amici. Este necesar sa nu va izolati, sa nu renuntati la relatiile de amicitie, atatea cate v-au ramas. Dorinta de a va impune ideile este benefica, macar ca se stabileste un dialog. Nativele sunt prea optimiste si pentru cei din anturaj chiar par delasatoare.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

VARSATOR

Sunteti marcat de starea se sanatate dificila si chiar va speriati inainte de a consulta vreun medic ori de a face minime analize. Intregul interval, sunteti stresat si actionati haotic. Nu va vine sa credeti joi cand observati ca cei din anturaj (inclusiv familia) se tem de dv. Va explicati altfel incercarea acestora de a-si ascunde greselile. Decideti vineri sa nu va mai ocupati de fleacuri, de lucruri lipsite de importanta. Opozitiile venite din partea rudelor nu va mai impresioneaza si va temeti doar de partener. Nativele pot face greseala sa renunte la un partener de cuplu sincer, in favoarea unuia mai aratos.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – joi

PESTI

Sunteti mult prea modest si va mira cand cei din anturaj se mandresc efectiv cu faptul ca va cunosc. Va incanta miercuri atitudinea persoanei iubite si aveti o revelatie. Nu este bine sa renuntati joi la dorintele dv., mai ales daca acestea sunt constructive si se refera la punerea in practica a planurilor de viitor. Schimbari controversate vineri. Discrepantele dintre dv. si partenerul de cuplu sunt din ce in ce mai evidente pentru toata lumea. Va indragostiti de o persoana cu care pana acum nu ati avut decat relatii amicale. Nativele nu pot sa ia decizii clare ori nu le respecta pe cele pe care deja le-au comunicat celor dragi.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – marti