BERBEC

Dupa conflictele deschise de catre sefi, astazi urmeaza un fel de consens general. Motivul il cunoasteti mai bine decat oricine (nu se pot dispensa deocamdata de talentele dv.). Sperati ca veti avea si bani mai multi si mai multa siguranta.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

TAUR

Cei din anturaj incearca sa-si impuna punctele de vedere, total diferite de ale dv. Nu dispun de posibilitati de convingere sau de elemente profesionale noi. Ati scapat de acele activitati care nu v-au adus pana acum decat batai de cap.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

GEMENI

Va simtiti responsabil pentru soarta cuiva drag. Sunteti gata sa preluati sarcinile acestuia, numai ca nu prea aveti timp liber suficient si puteti claca oricand. Micile schimbari se dovedesc totusi din ce in ce mai necesare si mai interesante.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

RAC

Banii pe care ii primiti azi va permit sa achitati doar o parte din datorii. Daca nu faceti in continuare excese, puteti sa va redresati macar din punct de vedere financiar. Nu va mai uitati inapoi si apreciati noile sanse profesionale!

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

LEU

Initiativele dv. sunt primite cu bunavointa de colegi, de sefi, dar nu si de membrii familiei. Va trebui sa cheltuiti multa energie pentru a convinge pe toata lumea. Incercarile nu sunt comode, dar vor aduce bani mai multi pentru familie.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

FECIOARA

Daca din punct de vedere financiar si profesional situatia este infloritoare, in domeniul erotic inregistrati schimbari destul de neplacute. Rivalitatile si compromisurile sunt la ordinea zilei, asa ca stresul va „demonteaza” intentiile bune.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●

BALANTA

Reusiti prin calmul dv. sa aplanati declansarea unui conflict de proportii la serviciu. Cei necasatoriti se pot baza in continuare pe ajutorul parintilor in orice situatie. Va achitati la timp datoriile si scapati de reprosurile familiei.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Gasiti solutii pentru problemele cotidiene, numai ca nu sunteti convins ca veti mai fi lasat de catre sefi sa le puneti in practica. Aveti necazuri familiale inedite, pe care nu stiti cum sa le rezolvati. Seara, singur sau impreuna cu o ruda.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

SAGETATOR

Nu acceptati ofertele ilegale, in primul rand pentru ca va considerati un om de onoare. Surprinzator, cei care ieri v-au rasfatat, azi va calomniaza. Vi se ofera prilejul sa va impacati cu o persoana pe care o respectati ca pe un parinte.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Pentru ca ati reusit sa ii ajutati si pe adversari si sa ii scapati din situatii dificile numai prin propriile forte, sunteti azi rasplatit si laudat. Ati fi dorit mai multa decenta. Simtiti dupa mult timp ce inseamna multumirea sufleteasca.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

VARSATOR

O parte dintre fostii parteneri va devin rivali si sunt periculosi deoarece va cunosc toate modurile de actiune. Oricum, scapati, spre mirarea dv., de o povara financiara cu ajutorul rudelor apropiate, care pana acum v-au pus bete in roate.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

PESTI

Va puneti in practica intrigile si reusiti sa va compromiteti adversarii (mai bine zis, adversarele), numai ca nu va bucurati catusi de putin. Victoria are un gust cam amar. Seara, foarte irascibil, fara a avea vreun motiv bine definit.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●