BERBEC

Sunteti criticat de mai toata lumea, doar pentru ca doriti sa clarificati relatiile dintre dv. si persoana iubita, care doreste in continuare sa pastreze legatura secreta. Joi, va relansati activitatea profesionala si impresionati prin creativitate. Ii criticati cu usurinta pe cei din anturaj (mai ales pe parinti), dar faceti acelasi fel de greseli. Oricate economii ati face, nu veti reusi sa scapati de datorii si este aproape normal sa aveti un comportament mai sever cu persoana iubita. Deplasarile peste hotare ale nativelor sunt amanate pentru termene nedefinite.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – luni

TAUR

Crizele de gelozie ale persoanei iubite va impiedica sa purtati o discutie despre adevaratele probleme ale cuplului. Sensibilitatea emotionala se manifesta mai ales la serviciu, in absenta sefilor si a unor colegi lipsiti de conduita normala. Joi, reusiti sa refaceti o relatie sentimentala, insa este nevoie de rabdare si de fantezie. Starea de neliniste prin care treceti de cateva luni se accentueaza atunci cand cineva drag se incapataneaza sa va analizeze viata si sa va dea sfaturi. Nativele nu se pot plange de lipsa de activitate casnica, insa continua sa faca si eforturi profesionale foarte mari.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

GEMENI

Relatiile cu rudele si cu prietenii sunt exceptionale, numai ca nu aveti cum sa le marturisiti tuturor ce eforturi faceti ca sa ramaneti pe linia de plutire din punct de vedere financiar. Pretentiile pecuniare ale familiei au ramas din pacate aceleasi. Joi, aproape ca va sperie norocul si sansele financiare care se succed cu mare rapiditate. Refuzati toate sfaturile pe care incearca vi le dea persoana iubita. Miercuri sau vineri trebuie sa faceti o scurta calatorie de afaceri ori vizitati un imobil. Este posibil ca starea de sanatate a nativelor sa devina foarte fragila.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

RAC

Aproape ca va obsedeaza necesitatea schimbarii de imagine. Sunteti din ce in ce mai cochet si cumparati numai obiecte de calitate, incurajat de castigurile care au inceput sa apara. Joi, o persoana feminina din anturaj va devalizeaza bugetul. Intuitia va ajuta sa ocoliti complicatiile sentimentale. Atrageti atentia eventualilor parteneri fara sa vreti si sunteti asaltat de propuneri mai mult sau mai putin erotice. Partenerul de cuplu devine mai cheltuitor si foarte nelinistit. Partenerul de cuplu al nativelor lipseste, asa ca pot da frau liber imaginatiei si ideilor originale.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – marti

LEU

Celibatarii sunt fortati sa ia o decizie clara cu privire la legalizarea unei relatii si s-ar putea sa prefere sa nu-si schimbe statutul din cauza obiceiurilor ori a mentalitatii partenerului de cuplu. La sfarsitul intervalului, devin mai ambitiosi si mai bogati. Toate sfaturile dv. sunt apreciate si urmate, mai ales ca dati un exemplu de integritate deosebita si de afirmare constanta. Pentru moment, preferati sa ramaneti altruist doar cu partenerul de cuplu si cu membrii familiei. Eforturi maxime intregul interval. Situatia financiara a nativelor este complicata, bugetul la pamant, dar cel mai tare le deranjeaza reactiile partenerului de cuplu.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

FECIOARA

Cu toate ca ati fost invinuit ca sunteti prea visator, ca ideile dv. sunt exceptionale, dar greu de pus in practica, le veti dovedi tuturor ca succesul v-a fost tot timpul alaturi. Originalitatea maxima va este rasplatita pe masura inca de luni. Va dovediti un adevarat vizionar si ii cuceriti pe cei din anturaj prin atitudinea aleasa in momentele cele mai stresante. Nu veti lasa sa se vada cat de mult va consuma actele de rautate si intuitiv ii veti ocoli pe cei ce vor sa va distruga. Partenerul de cuplu al nativelor le condamna ca nu au rezolvat din timp problemele profesionale si acum au devenit foarte pesimiste.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – sambata

BALANTA

Va uimiti partenerii printr-un discurs mai mult decat corect si logic, prin care aveti grija sa restabiliti, fara partinire, drepturile fiecaruia. Va motivati cu succes, dar si cu agresivitate, cheltuielile exagerate. Joi, planificati calatorii! Cu toate ca ascultati cu sfintenie de sfaturile celor cu experienta, nu va puteti retine agresivitatea si dorinta de a va impune opiniile cu orice pret. Neintelegerile familiale tind sa se acutizeze, iar financiar credeti ca puteti intra oricand in faliment. Prin senzualitatea specifica, nativele reusesc sa rezolve situatia din cuplu, dar problemele de serviciu nu au cum sa le anihileze.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

SCORPION

Treceti in continuare printr-o perioada sustinuta de creativitate si de schimbari de tot felul, chiar si a locuintei in care stati. Cei mai energici nu tin cont de lipsa de fonduri si se apuca de zugravit, iar cei bogati cauta o casa mai mare. Mai altruist decat ati fost vreodata, faceti eforturi de a va achita toate datoriile acumulate si treceti prin momente in care parca viata are alt fel de gust. Familia va sustine in tot ceea ce faceti. Tinerii trec prin aventuri erotice memorabile. Colaboratorii le critica de zor pe native, dar nu au curaj sa renunte la ele.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

SAGETATOR

Doriti sa detineti controlul total, atat in afaceri, cat si asupra celor din anturaj. Mai serios, mai decent si mult mai pragmatic, veti reusi sa va impuneti deciziile si sa recapatati macar o parte din drepturile "sentimentale" pe care le-ati pierdut. Nu mai are insa nimeni pe pamant noroc financiar ca dv. Inspiratia este inegalabila, iar capacitatea a-i convinge pe toti sa se implice in afacerile dv. este uimitoare. Va simtiti stanjenit doar de lipsa unei posibilitati de schimbare mai rapida. Nativele nu mai au timp pentru partenerul de cuplu, iar relatia amoroasa incepe sa cam scartaie.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – sambata

CAPRICORN

Mult prea optimisti si prea vorbareti, acesti nativi sunt intreg intervalul excesiv de erotici si atrasi de experiente "originale". Prietenii si rudele au tendinta de a-i judeca gresit. In plus, trebuie sa acopere pagube mici, dar multe. Neintelegerile parteneriale continua sa-i nedumereasca si sa-i nelinisteasca, cu toate ca vor aparea destule persoane care sa le sustina deciziile. Nu se pot plange in schimb de situatia financiara si de comportamentul prietenilor. Bugetul nativelor este limitat si inca mai au de finalizat imbunatatiri locative.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – miercuri

VARSATOR

Faceti planuri peste planuri referitoare la calatorii lungi ori de schimbare a profilului profesional. Chiar daca aceste planuri vor fi din nou amanate, prietenii le vor prelua si le vor finaliza. Invidiile colegilor va impiedica sa va concentrati. Tentatia de a da sfaturi tuturor, mai ales referitoare la probleme ce tin de justitie, este din ce in ce mai mare. Sunteti foarte altruist, insa va si place sa detineti controlul asupra vietii dv. de zi cu zi. Unele native pot sa-si piarda serviciul. Incet-incet, le revine pofta de viata, chiar daca prietenii nu mai roiesc in jurul lor ca altadata.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

PESTI

Foarte inspirat si intuitiv, va reprosati ca nu ati actionat la momentul potrivit pentru a va exploata ideile financiare, care acum, puse in practica de altii, se dovedesc exceptionale. Cei care iau in seama contractele cu strainii vor avea succes. Joi, nu aveti deloc stare! Doriti sa faceti o deplasare, o schimbare de loc si de noroc. Din pacate, calatoriile sunt contraindicate, iar daca nu sunteti suficient de atent, conflictele cu rudele si colegii pot deveni perene. In schimb, persoana iubita pleaca la drum. Intalnirile cu persoana iubita ale nativelor le emotioneaza parca de fiecare data mai mult si doresc sa sarbatoreasca impreuna un eveniment de familie.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri