BERBEC

Dinamismul cu care actionati presupune greseli majore si intoarceri la situatii precedente de acelasi fel. Temeiul multor discutii se va dovedi ineficient, iar castigurile sunt lipsite de aceasta data de substanta. Vi se reproseaza superficialitatea si lipsa de adaptabilitate, dar ganditi logic. Marti si miercuri, sunteti mai vulnerabil la cuvinte dure si la critici. La sfarsitul intervalului, actionati dezordonat si refuzati o convocare familiala. Familistele acorda mai multa atentie copiilor, iar celibatarele accepta orice pretendenti pentru a avea mostenitori.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

TAUR

Vor incepe o relatie care presupune erori si implicare afectiva duplicitara. Cei mai afectati sunt cei nascuti in primul decan, care se considera marginalizati, demascati, criticati. Toti nativii vor primi gratificatii mai mici decat sperau si se vor considera nedreptatiti. Starea de epuizare nu este explicabila, dar este observata de intregul anturaj. Joi si vineri, starea de sanatate se imbunatateste si revine o parte din optimism. La sfarsitul intervalului, nu va asteapta calm si armonie generalizata. Sensibilitatea emotionala continua sa le faca feste nativelor si nici starea de sanatate nu le sustine dorinta de relaxare activa.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

GEMENI

Banii pe care ii primiti sunt de aceasta data mai bine plasati, poate pentru ca renuntati la cheltuielile neplanificate. Dinamismul nu se atenueaza si vor face intelegeri, vor semna contracte importante pentru viitor. Deveniti mai vulnerabil la bolile infectioase si la cele genitale. Discutiile sunt agresive, lipsite de diplomatie. Miercuri, sunt eliminate detaliile subiective si se revine asupra unor decizii ce pareau definitive. Conflictele cu fratii dispar si restrictiile financiare se dovedesc benefice. La sfarsitul intervalului, tensiuni familiale minore. Nativele incep intervalul in forta, prin achitarea unor datorii destul de mari si vor descoperi curand ca nu dispun de fondurile necesare schimbarilor preconizate in locuinta proprie.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti

RAC

Interval agreabil mai ales pentru celibatari. Nativii casatoriti se gandesc la realizarile de pana acum cu retinere si teama. Li se pare ca tot ceea ce au facut s-a realizat cu graba si lipsa de profunzime. Cei care dau examene sunt atenti la detalii si castiga apreciere unanima. Patronii bat pasul pe loc, chiar daca in continuare cauta investitii noi si sigure. Opozitiile sunt discrete si lipsite de agresivitatea de odinioara. Joi, lucrurile se complica din cauza partenerului de cuplu. Nativele vor sa faca mici escapade relaxante, dar fara a fi monitorizate de rude ori prietene. Celibatarele accepta cele mai nepotrivite cereri.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

LEU

Ceea ce a fost mai greu a trecut, numai ca este necesar sa se concentreze si sa actioneze logic pentru a profita de ultimele sanse profesionale clare. Apar provocari din partea partenerului de cuplu si chiar din partea sefului direct. Sunt obligati sa-si analizeze intreaga viata si sa ia decizii pentru ce va urma. Noul context nu este deloc atragator, mai ales ca starea de sanatate nu-i sustine ca pana acum. Vineri, se clarifica situatii ce pareau insurmontabile. La sfarsitul intervalului, sunt protejati de prieteni si rude. Nativele intra usor in conflict cu familia din cauza tendintei de a refuza sfaturile cele mai decente.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

FECIOARA

Apar probleme fiziologice deranjante, care arata clar ca tratamentele de pana acum nu au fost potrivite sau pur si simplu nu au fost respectate. Sunt necesare noi analize, noi tratamente. Marti si miercuri, apar cadouri, care chiar daca sunt mici, sustin o imbunatatire a reactiilor psihice. In cazul in care sunt iar atrase de speculatii financiare, Fecioarele vor pierde si ce bruma de bani mai au. La sfarsitul intervalului, construiesc scenarii menite schimbarii atmosferei parteneriale. Familistele au parteneri solvabili, dar pretentiosi, iar celibatarele viseaza la parteneri cu casa.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – joi

BALANTA

Revansa pe care o pot lua in acest interval se datoreaza interventiilor decise ale partenerului de cuplu. Balantele sunt nevoite sa actioneze intre anumite limite si sa aiba grija sa nu rupa relatii deja traditionale. Miercuri, vor primi o invitatie incitanta de la care vor spera mai mult decat este posibil sa realizeze cineva. Acesti nativi arata exceptional, insa sunt impulsivi si total lipsiti de rabdare. Vineri, semneaza contracte avantajoase, iar in week-end se relaxeaza dupa dorinta. Nativele au rezultate financiare din ce in ce mai bune, insa iau decizii discutabile pentru ca manifesta un altruism greu de inteles de anturaj.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – miercuri

SCORPION

Va aflati intr-un impas de proportii: nu stiti cum sa va redresati financiar, dar continuati sa nu faceti economii. Puteti sa apelati la prietenii mai in varsta, care au mai multa experienta. Nu aveti rabdare deloc si nu este exclus sa fiti catalogat ca "ciudat" de catre cei care va cunosc acum. Starea de sanatate este mai putin buna, dar nu mai trebuie sa faceti prea multe drumuri. Sunteti stresat permanent de pretentiile persoanei iubite. Sunt posibile aventuri sentimentale noi. Majoritatea celibatarelor au sanse sa intalneasca un partener puternic, influent, dar cam afemeiat. Familistele intra in conflict cu prietenii si rudele din cauza partenerului de viata.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

SAGETATOR

Dispuneti de energie la cote minime, asa ca nu puteti sa incepeti activitati noi dupa pofta inimii. La mijlocul intervalului, va trebui sa faceti unele mici deplasari, care insa va vor scoate din ritmul obisnuit si va streseaza. Aveti grija sa nu-i luati in serios pe acei prieteni care va par originali si sunt in realitate dusi cu pluta (noroc ca nu puteti fi influentat prea usor). Starea de sanatate este buna, numai ca nu aveti cum sa va explicati melancolia si apasarea permanente. Rude grav bolnave. Visati la calatorii peste hotare. Majoritatea nativelor fac cheltuieli care le depasesc bugetul, stiind foarte bine care le este situatia financiara.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – sambata

CAPRICORN

La serviciu, vor aparea unele mici disensiuni care va pun pe ganduri. Banii ii primiti ca de obicei, asa ca in aceasta privinta situatia este stabila. Cei mai stresati vor fi nativii care au copii – nu se mai inteleg deloc cu acestia, orice ar face si nu este exclus ca si partenerul de viata sa puna paie pe foc. Vor exista momente in care nu vor sti bietii nativi pe cine sa sustina: pe partenerul morocanos sau pe copilul pretentios si alintat. De drumuri vor scapa, asa ca ar fi bine sa nu faca niciun fel de comentarii. Cele mai multe native pun in practica calatoriile la care au visat, dar fara pregatirea necesara.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

VARSATOR

Ar trebui sa exploatati norocul din aceasta perioada ce se manifesta mai ales in plan financiar. Din pacate, nu este exclus sa fiti implicat in noi scandaluri sau sa descoperiti ca aveti multi dusmani. Starea de sanatate nu va sustine elanul, asa ca ar fi bine ca deocamdata sa treceti peste planuri, sa le faceti o noua verificare. Este posibil sa descoperiti si ca prietenii nu mai sunt prieteni, iar adversari sunt cu ghiotura. La serviciu, lucrurile merg ca pe roate si asta va sustine pe linia de plutire. Atat celibatarele, cat si familistele sunt sustinute financiar de partenerii lor, care le admira pentru tandrete si "amabilitatea" manifestate.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

PESTI

Sunteti super ocupat si nu ar fi de mirare ca starea de sanatate sa se resimta din cauza acestor continue preocupari pentru munca. Banii pe care ii primiti nu va satisfac, pentru simplul motiv ca ati inceput sa faceti mai de mult timp o renovare, o investitie in caminul dv. sau firma proprie. Scandalurile si reprosurile sunt la ordinea zilei, fie ca este vorba de un sot pretentios, fie ca seful este din ce in ce mai greu de multumit. Starea de sanatate este destul de precara – cardiacii trebuie sa faca un control adecvat. Pana la urma tot partenerul de viata este cel care va ajuta din plin. Foarte active si diplomate, nativele sunt sustinute de familie si au curaj sa schimbe din temelii relatiile cu partenerul de cuplu (iar in cazul familistelor, si cele cu propriii copii).

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri