BERBEC

Ar trebui sa participati la un program care sa va imbunatateasca imaginea si sa va redea pofta de viata. Reveniti asupra unor decizii mai vechi, dar nu rezolvati nimic pana nu le cereti scuze rudelor.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●●

TAUR

Talentul de organizator va va ajuta atunci cand veti dori sa achizitionati diverse lucruri casnice. Persoanelor venite in vizita incercati sa le restabiliti drepturile, chiar daca nu va cer asa ceva.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●

GEMENI

Vizita neasteptata a unor rude cade ca o adevarata lovitura. Va trebui sa contramandati iesirea in oras. Apreciati corect situatia in care va aflati, dar sperati ca veti reveni la vechea stare de sanatate.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●

RAC

Daca vreti totusi mai multa distractie, nu ezitati sa invitati si cativa prieteni la petrecerea familiala. Este bine sa va pastrati demnitatea si sa va continuati programul de vizite dupa cum va cer rudele.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

LEU

Veti fi intr-o dispozitie de zile mari. Dati dovada de un curaj nebunesc pentru toti cei din preajma dv. Laudati peste masura persoana iubita din ultimii trei ani, fara a fi deloc sincer. Intrigi demascate.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

FECIOARA

Talentul dv. de a va prezenta ideile cu entuziasm va atrage un raspuns pozitiv din partea celor dragi. In cazul in care rudele ori amicii va cunosc adevaratele pareri, sunteti in pericol sa ii pierdeti!

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●

BALANTA

Faceti acele schimbari in casa la care va ganditi de mult. N-ar fi exclus sa cunoasteti o persoana sarmanta. In sfarsit, rezolvati problemele familiale, dar intr-un mod imprevizibil chiar si pentru dv. Avantaje.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Nu prea va intelegeti cu persoana iubita si nici cu familia nu puteti comunica cat sa va faceti inteles. Realizati ca o persoana pe care ati iubit-o si care a pretins ca va iubeste incearca sa va pacaleasca.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SAGETATOR

Ati vrea sa schimbati ceva in viata dv. si faptul ca petreceti mai mult timp cu amicii va face sa va simtiti bine. Credeti ca toate demersurile sunt blocate si nu aveti nicio sansa de reluare a unei relatii erotice.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Asteptati sa primiti bani sau sa obtineti beneficii financiare care va vor scoate din impasul financiar. Primiti amenintari pe fata de la acei adversari pe care pana acum ati stiut cum sa-i contracarati.

Sanatate – ●●●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

VARSATOR

Desi lucrurile par sa se rezolve cu o oarecare intarziere, nu va pierdeti rabdarea. Este momentul sa nu mai pastrati secretele persoanei iubite si poate chiar sa o criticati. Iubire excesiv de pasionala.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

PESTI

Relatiile incepute de dv. au sanse de reusita, daca veti incerca sa tineti cont si de parerile celorlalti. Riguros si perseverent, ii uimiti pe cei din anturaj si din familie. Schimbarea trebuie sa dureze.

Sanatate – ●

Bani –●

Dragoste –●●●