​BERBEC

Aveti senzatia ca nimeni nu va intelege si pe buna dreptate. Tensiunile din ultima saptamana i-au afectat pe membrii familiei, dar prietenii nu au aflat ce necazuri aveti. Cum toti cunoscutii sunt din ce in ce mai amabili, deveniti prudent de marti si chiar va temeti sa nu va pregateasca o surpriza neplacuta. Nu este vorba insa decat de recunostinta! Primiti mult mai putine gratificatii decat va asteptati sau de mai mica valoare, dar este cert ca nu veti fi uitat de cei dragi. In week-end, nativele nu trebuie sa faca greseala de a parea nemultumite!

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – sambata

TAUR

Nu vreti sa renuntati la autoritatea cu care va place atat de mult sa va laudati si aveti surpriza de a fi ironizat marti de o persoana mai in varsta. Simt al umorului miercuri! Aflati lucruri surprinzatoare si importante joi pentru viitorul celor dragi. Aveti sansa ca intuitia dv. sa functioneze si nu veti dezvalui deocamdata surprizele benefice. Primiti o veste trista vineri si sunteti pregatit pentru ce este mai rau, numai ca lucrurile vor lua cu totul alta turnura si scapati de tristete si de ganduri negre pe neasteptate. Nativele renunta la o parte din responsabilitatile profesionale.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

GEMENI

Relatii colegiale incordate, dar sanse profesionale bune. Prea multa incredere in prieteni (femei si barbati sau mai de graba in cei care se pretind a va fi amici). Foarte mare sensibilitate miercuri si decizii confuze mai ales referitoare la finantele proprii. Cele mai bune sanse raman cantonate in sectorul cosmetic si al vestimentatiei. Este posibil sa nu puteti parasi localitatea cand doriti. Va simtiti mai putin confortabil in week-end din punct de vedere financiar, deoarece apar multe scadente de care ati uitat. Nativele sunt dispuse sa accepte o relatie mai putin stabila.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

RAC

Nu va mai incadrati in veniturile preconizate si incercati sa remediati situatia. Vor aparea mai multe posibilitati financiare miercuri, care insa in parte vor ramane neexploatate. Este necesara mai multa incredere in colegi si vor aparea posibilitati de investitii (si de mai multi bani). Relatiile familiale va streseaza in continuare. Veti visa cu ochii deschisi la calatorii lungi si veti face multe drumuri scurte, in localitate sau provincie. Nu vor mai exista blocaje financiare, dar nici averile visate. Nativele par preocupate doar de propriul camin sau familie.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

LEU

Veti manifesta un fel de apatie, de stare de renuntare, care va alterna cu cea de agresivitate indreptate mai ales impotriva rudelor "obraznice". Lipsa de vitalitate marti. Se pot accentua problemele scaderii profiturilor joi si in acest caz sunt necesare analize specializate. Vi se cere de catre sefi sa participati la o sedinta largita. Relatiile cu partenerii raman in continuare bune, numai ca trebuie sa faceti abstractie de ilegalitatile pe care acestia le comit. In week-end, nativele se muta ori isi critica partenerul de cuplu.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

FECIOARA

Se pastreaza tendinta de a accepta propunerile unor posibili parteneri, total nepotriviti. Dispar pentru o mica perioada problemele create de lipsa de capital. Veti face o deplasare mai lunga, eventual in provincie sau strainatate, pentru contracte noi. Sperante nefondate joi, dar care va dau un tonus favorabil muncii continue. Reaparitia increderii in sine o data cu semnarea unor contracte profesionale vineri. In week-end, necesitatea imperioasa de a face economii nu este luata insa in seama de familie. Nativele care inca nu au plecat in calatorii, isi fac in acest interval bagajele.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni

BALANTA

Partenerul de viata vi se pare din ce in ce mai atragator. Pe cei necasatoriti ii apuca amocul si vor sa-si puna pirostriile. Activitati de infrumusetare a casei mai ales miercuri. Va intoarceti privirile catre familie si partener. Sunteti si mai gelos, si mai posesiv, si… mai greu de suportat! Joi, drumuri scurte la rudele cele mai iubite. Va plac si vecinii, cu toate ca ii criticati permanent. Va si atrag intr-un mod periculos, mai ales daca sunteti casatorit! In week-end, primiti cadouri o data cu musafirii nepoftiti. Nativele sunt din ce in ce mai cochete, dar si mult mai sensibile.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

SCORPION

Sunteti in stare sa stati numai pe drumuri, daca asa puteti ajunge in preajma persoanei iubite (mai precis, in preajma persoanei care va inspira erotic). Miercuri, relaxarea este totala. Este posibil sa nu mai plecati de acasa, descoperind brusc ca este necesar sa faceti ceva deosebit pentru a atrage atentia persoanei iubite. Joi, activitati casnice. Descoperiti sexualitatea ca pe ceva nou si incitant! Este posibil ca o mare suma de bani primita pe neasteptate sa va excite brusc! In week-end, vesti placute de la rude plecate. Nativele vor sa-si extinda activitatile si nu vor sa se sfatuiasca cu nimeni.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

SAGETATOR

Traiti pentru a iubi! Stiti foarte bine ca existenta dv. se leaga indubitabil de sex, asa ca nu renuntati la o noua relatie de dragul altora mai vechi. Flirturi si amuzament marti. Ii fascinati pe cei din anturaj cu voie sau fara voie! Nu este exclus sa va indragostiti joi pe neasteptate de o persoana total nepotrivita. Multe incurcaturi amoroase. In week-end, nu sunteti in stare sa va exprimati sentimentele direct, dar daca apelati la un amic ca intermediar s-ar putea sa aveti surprize mari in privinta persoanei vizate. Nativele sunt mai fidele si mai lipsite de complexe.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

CAPRICORN

Nici starea de sanatate si nici situatia familiala nu va dau ragazul necesar ca sa va faceti de cap (nici nu stiti de fapt ce ar trebui sa faceti). Miercuri, drumuri la rude. Nu aveti timp pentru sex, deoarece trebuie sa faceti o mica deplasare (daca "agatati" ceva pe drum, veti avea amintiri de durata!). Cei maturi fac tratamente speciale joi. Apelati la tehnici erotice noi, doar pentru a va impresiona partenerul. Nu este exclus sa va atraga persoanele mai in varsta sau cu mai multa experienta! In week-end, musafiri. Nativele au senzatia ca timpul zboara si ca nu mai reusesc sa finalizeze nimic.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

VARSATOR

Relatii de prietenie cu noii parteneri si amicitii spontane. Echilibrul financiar fragil si lipsa consensului partenerial sunt doar doua dintre problemele dv. Chiar daca va dovediti cam superficial, sunteti apreciat pentru corectitudine. Hobby-urile si micile vicii, va dau mai multa pofta de viata si va indeparteaza miercuri plictiseala. Posibilitate de participare joi la reuniuni profesionale interesante in deplasari lungi. Relatii sentimentale cu parteneri tineri si discutii in contradictoriu cu colegele. Nativele nu mai tin cont de criticile amicelor si traiesc in deplina libertate.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

PESTI

Relaxarea apare in momentele cele mai nepotrivite. Recunoasteti marti ca sunteti foarte obosit, dar nu aveti cum sa plecati acum in concediu. In plus, lipsa totala de cooperare. Pentru patroni, abilitate in diversificarea gamei de produse ca raspuns la cererea pietei. Miercuri, munca suplimentara in domeniul artistic, doar pentru relaxare. Joi, apare riscul ca neintelegerile sa se extinda prea mult din cauza orgoliului. Putine satisfactii din propria munca, dar exceptionala putere de dirijare a celorlalti. Nativele pornesc o campanie de achizitii diverse.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – luni