Ce schimbari va aduce 2012. Se vor inregistra situatii de schimbare de stafeta atat la nivel politic, cat si economic. Cursul valutar va atinge niveluri surprinzatoare. Din punct de vedere meteorologic, sunt posibile aceleasi schimbari imprevizibile de temperaturi ori de nivel pluviometric (cu secete mai mult sau mai putin extinse). Predictiile pentru fiecare din cele 12 zodii va sunt oferite de catre Astrologul Hotnews.ro, Tina Rizea.

BERBEC ●●●

CARIERA

Veti incepe anul sub auspicii foarte bune, chiar daca veti fi stresati la maximum de interpretarile pe care le faceti oricarui cuvant mai putin amabil. Pana in octombrie, problemele reale se comaseaza in Casa a VII-a, a parteneriatelor de orice natura.

IUBIRE

Pe intreg parcursul anului, relatiile de cuplu sunt lipsite de pasiune, dar pastreaza o legatura cu "radacini" adanci. Cei mai multi isi vor gasi fericirea in alte relatii, mai aventuroase, dar de scurta durata. In luna octombrie, aveti sanse sa va recuceriti partenerul.

SANATATE

Pe langa labilitatea emotionala evidenta, incarcata cel mai adesea de excentricitate, asupra dv. planeaza influenta "batranului" Saturn, care din Balanta sensibilizeaza pana in octombrie toate functiile renale. In plus, din iulie, scapati de problemele ce tin de migrene ori de disfunctii oculare.

BANI

Situatia financiara va ramane stabila pana in luna iulie, cand o data cu intrarea lui Jupiter in Gemeni, nu veti mai avea multiple sanse de prosperitate. Depinde doar de dv. cum le administrati si daca va decideti sa faceti si un fond de economii pentru zile mai putin favorabile.

TAUR ●●●

CARIERA

Primele trei luni ale anului vor fi pline de impliniri profesionale, dar veti depasi si pragul admis de oboseala si de stres. Ulterior, apare un fel de gol de "productie", insa nici nu veti mai face greseli. Intreg anul, comunicarea la nivel profesional este foarte dificila.

IUBIRE

Senzuali si mai tot timpul posesivi, veti inflori efectiv in luna iunie, cand veti avea senzatia ca parca toata lumea va apartine. In luna octombrie, veti fi admirat si adulat, iar fericirea va va insoti pas cu pas. Celibatarii vor face "partide" potrivite pana in luna august.

SANATATE

Nativii tineri vor incepe anul cu diverse probleme la nivelul gatului. Toti veti fi mult mai sensibili din punct de vedere psihic, cu reactii schimbatoare si imprevizibile. Intregul an, veti fi mai "receptivi" decat nativii din alte zodii la disfunctiile si infectiile renale.

BANI

Cu toate ca au o multime de idei care ar putea puse in practica sa le aduca mult dorita bunastare, se pierd in amanunte ori nu dispun de capitalul necesar. Stiu sa-si chiverniseasca veniturile, dar sunt si mari amatori de investitii si trai bun. Cateva sanse deosebite din iulie pana la sfarsitul anului.

GEMENI ●●

CARIERA

Toate activitatile dv. profesionale sunt dublate de neincredere pana in luna aprilie. Cu toate acestea, la inceputul anului aveti noi sanse si posibilitati de colaborare deosebite. Este indicat sa nu mai aveti incredere in protectori si sa acceptati noua organizare.

IUBIRE

Indragostiti pana peste cap la inceputul anului, vor deveni cu timpul mai preocupati de domeniul profesional. O "inflorire" a sentimentelor de iubire se va putea intampla (macar pentru cei tineri) in intervalul aprilie-iulie. Toti celibatarii fac planuri incepand cu luna august.

SANATATE

Spre deosebire de anii precedenti, se vor bucura de o stare de sanatate mult mai buna. Bolnavii cronici vor urma tratamentele cu sfintenie, astfel incat bolile sa nu se decompenseze. Unii nativi vor apela insa si la medicina nealopata, cu rezultate deosebit de bune.

BANI

Mult mai chibzuiti si mai economi, isi propun sa fie un pic mai egoisti si sa se gandeasca la propriul interes. Dupa un inceput de an foarte bun din punct de vedere pecuniar, luna iulie le aduce sanse suplimentare de prosperitate. Nu au nevoie de sustinere financiara.

RAC ●●

CARIERA

Foarte optimisti si extrem de originali, veti deveni circumspecti in a doua parte a anului, din luna iunie, cand va incepe pentru dv. o perioada de protectorat, mai ales de natura financiara. Din luna aprilie, intampinati greutati in evaluarea activitatilor de rutina.

IUBIRE

Tendinta din ianuarie de a iubi un coleg(a) se va transfera in februarie asupra partenerului de cuplu. Ulterior, se dedica muncii si renunta cu totul la aventuri. Au un succes deosebit in luna iulie, cand devin cuceritori fara intentie. Celibatarii au sanse in februarie.

SANATATE

Sensibilitatea hepatica de la inceputul anului va reveni in noiembrie, mai ales daca nu respecta dieta recomandata. Intregul an, vor fi insa surmenati indeosebi din pricina problemelor profesionale. Este necesar sa nu renunte in niciun caz la odihna si relaxare!

BANI

Inceputul anului nu le este deloc favorabil din punct de vedere financiar, mai ales pentru cei care au imprumuturi bancare. Luna august le aduce multe sanse de bunastare, care insa nu dureaza prea mult. Bani vor castiga cat de cat mai usor in luna octombrie.

LEU ●●

CARIERA

Incepeti anul prin munca multa si comunicare dificila cu toti cei ce va inconjoara. Sunteti constient de sansele profesionale ce se intrevad si care prind viata din luna iunie. Aveti multe posibilitati de afirmare profesionala, ce exclud sansele de a accepta alte joburi.

IUBIRE

Senzuali si dezinhibati, accepta cu placere jocul iubirii in prima luna a anului. Din februarie pana in iunie, sunt prinsi in activitati care presupun deplasari ce le fura nu numai timpul, ci si interesul pentru aventuri. Celibatarii se implica in relatii "serioase" in august si decembrie.

SANATATE

La inceputul anului, vor avea de patimit nativii care deja au probleme reumatismale. Nativii seniori vor trebui sa faca fata unor probleme de la nivelul picioarelor (din cauza circulatiei periferice deficitare). Toti se vor simti excelent in august si noiembrie.

BANI

In luna ianuarie, banii vin fara mari eforturi, dar din februarie situatia financiara va deveni cam incurcata, mai ales pentru cei care au apelat la servicii bancare. O luna "senina" va fi septembrie, dar se vor putea baza permanent pe ajutoare colaterale.

FECIOARA ●●●

CARIERA

Pana in luna iulie munciti cu o fervoare ce atrage admiratia tuturor (inclusiv a sefilor dv. directi). Nu luati in seama neintelegerile de natura parteneriala si va ajutati colegii chiar fara sa fiti rugat. Sansele de promovare vor fi insa minime, cu exceptia intervalului aprilie-iulie.

IUBIRE

Nativii casatoriti isi iubesc prea mult familia pentru a renunta la partenerul de viata, care este foarte imprevizibil intregul an. Celibatarii vaneaza neincetat pana in august o persoana care sa le raspunda la nenumaratele pretentii pe care le au.

SANATATE

In primele doua luni ale anului, toti nativii se vaita din cauza unor simptome care in mare parte raman nediagnosticate. Luna martie le aduce un fel de reinviere si cei mai multi vor profita pentru a deveni din nou foarte activi. Toti vor avea un octombrie dificil.

BANI

Pana in luna iunie vor dispune de fonduri putine sau neconsistente, dar vor suplini lipsurile financiare prin chibzuinta si "stiinta" de a face economii. In ultimele sase luni ale anului, pot primi stipendii din strainatate sau incep afaceri avantajoase de import-export.

BALANTA ●

CARIERA

Mai putin optimisti, veti avea probleme de comunicare (si nu numai), pana in luna octombrie, cu toti partenerii, colegii ori sefii dv. In ciuda calitatilor dv. de mediator, neintelegerile se datoreaza si unei perceptii mai putin clare a "realitatii" situatiei profesionale personale.

IUBIRE

Cu toate ca stiu cum sa-si comunice sentimentele, au de intampinat (mai ales incepand cu luna aprilie) rezistenta si irascibilitate din partea partenerului de cuplu. Balantele nu sunt mai putin cochete, dar au tendinta sa fie mult mai profunde si mai pretentioase.

SANATATE

Pana in luna aprilie, starea de sanatate este destul de dificila, cu tulburari mai mult sau mai putin explicabile. Nici ulterior nu va puteti lauda cu o vitalitate exceptionala, maleficul Saturn tronand inca in zodia dv. pana in octombrie si determinand nu numai maturizare, ci si slabiciune.

BANI

Lunile martie si decembrie sunt singurele din acest an care va "prezinta" sanse financiare promitatoare. Daca veti sti sa le exploatati corect, cu siguranta veti fi lipsiti de probleme de natura financiara serioase. Probleme majore apar pentru cei cu datorii bancare.

SCORPION ●●

CARIERA

Situatia profesionala va fi constanta intregul an, cu sanse de promovare in luna august. Relatiile colegiale insa vor fi imprevizibile, cu oarecare intelegere pana in iunie. Ulterior, veti avea impresia ca, desi sunt foarte inteligenti, nu va puteti baza pe colegii dv.

IUBIRE

Foarte senzuali, va "ancorati" in ianuarie in aventuri promitatoare, reprosand-i partenerului de cuplu lipsa de pasiune. Nu va mai faceti reprosuri din aprilie, dar va cereti iertare in iunie, cand reveniti spasiti la relatia matrimoniala. Veti face noi cuceriri in decembrie!

SANATATE

Cu Saturn in Casa a XII-a pana in octombrie, nu aveti prea multe sanse sa va laudati cu o stare de sanatate excelenta. Vor fi "vizate" organe ca rinichii, ochii, urechile si nasul. Nu va bucurati nici de o imunitate buna, care sa va fereasca de bolile contagioase.

BANI

Pentru dv., cele mai darnice luni, din punct de vedere financiar, sunt ianuarie si noiembrie. In restul anului, chiar daca vor aparea noi posibilitati de imbunatatire a nivelului dv. de trai, nu prea veti sti cum sa le gestionati corect (indeosebi pana in luna iulie).

SAGETATOR ●●●

CARIERA

La inceputul anului, aveti impresia ca v-ati eliberat de toate constrangerile, dar apare o situatie surprinzatoare si pentru dv.: inspirat si protejat, lucrati cu din ce in ce mai multa placere. Din luna aprilie aveti tot sprijinul colegilor, mai ales ca veti straluci prin idei de succes.

IUBIRE

Ianuarie si noiembrie vor fi pentru dv. niste luni cu oarecare probleme, in sensul aparitiei unor persoane care va vor incita si excita in egala masura. Luna iunie le va aduce celibatarilor cele mai frumoase sanse de a-si gasi partenerul perfect. Intregul an, curiozitate erotica.

SANATATE

Fara foarte mari probleme din punctul de vedere al starii de sanatate, va avantati sa faceti eforturi si excese care vor fi penalizate prin oboseala cronica. Din luna iulie insa, va incarcati "bateriile" si pana la sfarsitul anului nu va mai plangeti de nimic.

BANI

Incepeti anul prin castiguri care va permit sa va achitati datoriile, iar in februarie chiar sa va satisfaceti si unele placeri personale. Din aprilie, castigati banii mai greu, prin eforturi care presupun mai multe joburi. Nu veti fi insa lipsit de confortul cotidian.

CAPRICORN ●●●

CARIERA

Nu veti fi multumit de lentoarea cu care avansati in domeniul profesional. Este necesar sa aveti multa rabdare, deoarece aspectele acestea vor dura doi ani. Din luna iunie, un nou proiect profesional este posibil sa va dea "aripi", in sensul unei creativitati maxime.

IUBIRE

Daca in ianuarie aveti tendinta sa va pastrati iubirea secreta, in februarie si martie o scoateti la lumina si chiar va mandriti cu persoana iubita. Fericirea si implinirea vor fi atinse insa in luna iulie, cand celibatari sau casatoriti veti fi impliniti din punct de vedere erotic.

SANATATE

In afara sensibilitatii proprie zodiei (este vorba de oase, piele si dinti), nu apar in acest an pentru dv. maladii grave care sa afecteze si alte organe, decat in cazuri extreme. Este necesar sa va feriti de umezeala si de igrasie, dar si de expunerea prelungita la soare!

BANI

In primele doua luni ale anului, cat castigati, atat si cheltuiti, cu foarte mare placere. Din luna iunie, vor aparea nenumarate sanse financiare, care va vor ajuta sa va impliniti si cele mai "consistente" dorinte. Numai de dv. va depinde cum le exploatati.

VARSATOR●●●

CARIERA

Directionati in primele doua luni ale anului o energie imensa in rezolvarea tuturor problemelor ori finalizarea proiectelor profesionale. Continuati sa munciti cu spor pana in luna aprilie, cand este posibil sa va lasati "demobilizat" de o promovare "financiara".

IUBIRE

In a doua luna a anului, o prietenie de o viata se poate transforma in iubire pasionala. In martie, atrageti interesul celor din jur si nu duceti lipsa de "cereri" amoroase. Lunile pe care nu le veti putea uita vor fi insa iunie si august (prin aventurile "fara numar").

SANATATE

Inceputul anului este stresant pentru toti nativii, dar mai cu seama pentru cei care sunt programati sa suporte interventii chirurgicale. In restul intervalului, vor ramane periculoase toate afectiunile de la nivelul sistemului osos si de la nivelul pielii.

BANI

Oricate eforturi ati face in primele doua luni ale anului, nu veti putea acoperi toate datoriile acumulate pana atunci. Din aprilie insa veti reusi sa exploatati pana in iunie o multitudine de sanse financiare salvatoare. Noi sanse demne de luat in seama mai apar in octombrie.

PESTI ●●●●

CARIERA

Tot ceea ce este de bun augur in luna ianuarie va disparea ca un fum si veti ramane cu senzatia ca cei din jur va invidiaza si va impiedica sa va afirmati si profesional. Ramaneti continuu cu senzatia ca nu sunteti apreciat. O promovare va aparea de abia in noiembrie.

IUBIRE

In ianuarie, va atrage nepermis de mult un coleg(a) cu care va intelegeti din toate punctele de vedere. Iubirea va "inflori" insa pentru dv. in luna iulie, cand veti uita de orice alte responsabilitati. Pentru celibatari, sunt "valoroase" primele zile ale lunii septembrie.

SANATATE

Primele trei luni ale anului va vor pune la incercare rezistenta la boli (unele contagioase, altele cronice), dar si la tratamente mai putin obisnuite. Nu raspundeti in general cum ar trebui la medicamentele administrate ori chiar dv. le luati gresit fara intentie.

BANI

Primele sase luni ale anului, castigurile doar par convenabile. Administrarea defectuoasa a veniturilor poate crea o situatie mai putin placuta. Instabilitatea financiara, accentuata din luna iunie, va impiedica sa observati partea buna a activitatilor dv. Venituri maxime, in iulie.