Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Fragezirea carnii

de SmartWoman.ro     HotNews.ro
Miercuri, 28 decembrie 2011, 7:59 Life | Life


O friptura frageda
Foto: Photoxpress.com
Sigur nimeni nu e incantat sa se lupte cu o bucata de friptura tare ca o opinca, in care nici cutitul nu vrea sa intre, dar'mite dintii. Sau sa mestece pana la amnezie cateva bucati de carne, cauciucata parca, dintr-o ciorba de vita careia basca i se spune invariabil, in ciuda maxilarului, "de vacuta".  Si de aici se naste intrebarea: carnea e frageda sau tare de la "natura", sau se poate interveni cu dibacie in fragezirea ei?






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















908 vizualizari


ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by