Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
StyleReport.ro  - Gourmet​

Obsesia diamantelor comestibile – trufele​

de Dragos Aliciu     StyleReport.ro
Marţi, 21 februarie 2012, 11:38 Life | Life


Trufa neagra Perigord taiata pe jumatate
Foto: Wikimedia Commons
Trufele sunt vedetele naturale ale gastronomiei franceze si italiene, ciuperci atat de valoroase incat ar putea avea propria lor piata internationala de schimb. Dupa sofran, ocupa locul al doilea in lista celor mai pretioase delicatese crude, cu sume record cerute pentru un singur kilogram. Incercam sa explicam de ce aceste ciuperci, urat mirositoare vanate de cautatori, caini, porci, gurmanzi si bucatari in acelasi timp sunt atat de apreciate.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















573 vizualizari


ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by