Zodiac: Gemeni

NU ADUCE ANUL CE ADUCE CEASUL!

Coordonatele acestui an sunt dorinta de perfectionare si cea de a calatori, de a deschide noi orizonturi. Prea putin implicati in viata de familie, ramaneti ancorati in nevoia de a avea prieteni, care sa va ajute macar prin consolare.

EA – CHELTUIELI PREA MARI

Mult prea sensibila si lipsita de calea de a nu va insela in aprecierea posibilitatilor de care dispuneti, va faceti iluzii inca din prima luna a anului. Va considerati foarte puternica si gata sa depasiti orice impediment, de orice natura. Unele native se bazeaza prea mult pe prieteni, altele dau prea mare importanta parerilor partenerului de viata. Pragmatismul si creativitatea dv. vor fi indreptate in totalitate catre domeniul profesional, in detrimentul vietii de familie. In general, veti cheltui mai mult decat va puteti permite.

EL – FARA RABDARE

Apreciat de obicei pentru istetime si puterea dv. de analiza, va veti lasa prada unor sperante care depasesc cu mult coordonatele realitatii. Mandru de rezultatele obtinute in domeniul profesional, va permiteti sa vindeti blana ursului din padure si sa va afundati in datorii. Din iulie, veti pierde si bruma de pragmatism pe care o aveti si nu mai tineti cont de avertismentele nimanui. Luna octombrie va elibereaza de constrangerile parteneriale si veti actiona inspirat de cunostintele pe care le strangeti ca un burete.

JOBURI SI CARIERA – PARTENERI STRAINI

Cu toate ca munciti foarte mult si va implicati in tot felul de proiecte noi, inceputul de an nu pare promitator decat cu precadere pentru cei ce lucreaza in comertul exterior sau in invatamantul superior. Sunt de asemenea avantajati toti nativi care isi completeaza studiile prin cursuri de perfectionare care le permit abordarea unor domenii noi. Perioada cea mai favorabila (cu cei mai putini someri) este reprezentata de luna februarie. Patronii au sanse doar daca au parteneri de afaceri din alte tari sau asteapta cuminti pana in luna octombrie, cand poate aparea un coechipier local serios. De altfel, pana in toamna sunteti atat de pretentios cu cei impreuna cu care lucrati, incat va puteti trezi ca ramaneti fara colaboratori.

BANI – VENITURI FLUCTUANTE

Intregul an munciti mult si cu placere, fara a avea insa bucuria de a fi remunerat asa cum va doriti, decat incepand cu luna iulie. Faptul ca va aventurati in domenii noi si ca doriti sa va perfectionati continuu va ajuta sa va pastrati speranta de a fi promovat si implicit de a ajunge la prosperitate. Lipsa de autocontrol atunci cand mergeti la cumparaturi nu contribuie, din pacate, la acumulari financiare. Va promiteti permanent ca veti face economii, dar placerea de a cheltui este prea mare. Situatia dv. materiala nu este totusi deloc periculoasa (cand nu curge pica, asa cum se spune in popor). In lunile aprilie si iunie veniturile fluctueaza si unii nativi considera ca nu se bucura de stabilitate. Din iulie si pana in octombrie, apar sanse care pot insenina pe oricine. Ulterior, pana la sfarsitul anului veti plati "oalele sparte", dar cu siguranta veti avea de unde.

IUBIRE – DECEMBRIE „GLORIOS”

In prima parte a anului, excelati prin orientarea iubirii catre prieteni si catre cei care va ajuta. Sunteti de altfel admirat si iubit in egala masura de amici si de protectori, vi se da atentia cuvenita si pareti multumit. Apogeul este atins insa in luna mai, cand deveniti pentru cei din jur o atractie de neegalat. Cei necasatoriti (dar nu numai ei) au in luna octombrie toate sansele sa-si gaseasca perechea potrivita. Mare atentie li se recomanda nativilor casatoriti, deoarece in aceasta perioada uita de toate obligatiile matrimoniale si au senzatia ca nu pot fi fericiti decat cu noul partener. Linistea va aparea de abia la sfarsitul anului, cand toti nativii, indiferent de statutul lor civil, se declara fericiti si chiar sunt.

SANATATE – EXCESE CONTRAINDICATE

Se pastreaza sensibilitatea si labilitatea emotionala din anul precedent. Nu sunt excluse atacurile de panica si in unele cazuri chiar depresii trecatoare. Din cauza tendintei de a face excese, pot aparea tulburari digestive si boli nutritionale. Pana in luna iulie, majoritatea nativilor au tendinta sa se ingrase, mai ales daca au deja disfunctii tiroidiene ori diabet. Nativii de varsta a treia sufera indeosebi din pricina reumatismelor, mai ales in primele trei luni ale anului. O categorie aparte este reprezentata de cei care au probleme din cauza varicelor, care se pot agrava (nu sunt exclusi nici nativii tineri). In general, este de preferat sa nu amane controalele medicale si sa nu renunte la tratamente!

FAMILIE - LIPSA DE INTERES

Spre deosebire de anii precedenti, cei mai multi nativi se remarca prin lipsa de interes ori de preocupare in ceea ce priveste familia. In august, au relatii excelente cu rudele apropiate si pun la cale impreuna chiar si tot felul de distractii. De abia in luna septembrie se poate afirma insa ca vor incerca sa recupereze lipsa de preocupare in ce priveste familia, dar doar pentru o scurta perioada. Celibatarii simt o ciudata nevoie de independenta, iar cei casatoriti regreta statutul de becheri. Nativii tineri vor sa fie lideri in relatiile matrimoniale si nu accepta sa fie tutelati de nimeni. Doar in decembrie, cei liberi "de contract" vor sa-si puna pirostriile cat mai repede si fara cine stie ce fast.

PARTENERUL POTRIVIT – SENZUALITATE SI PRAGMATISM

Pana in luna octombrie, cei mai potriviti parteneri de afaceri, ori chiar sentimentali, raman nativii din Sagetator. Ulterior, vor fi preferati nativii din Fecioara ori Balanta, chiar daca nu vor fi la fel de receptivi din punct de vedere afectiv. Senzualitatea va fi decisiva in cazul relatiilor amoroase, iar pragmatismul in cazul celor de afaceri.

PRIETENI - NU POT TRAI FARA AMICI

Cei mai multi nativi vor avea senzatia ca nu pot trai fara prieteni, mai ales daca acestia ii ajuta sa depaseasca momentele financiare mai grele ale existentei. Daca la inceputul anului cei mai buni prieteni vor fi nativii din Pesti, in august vor iesi in evidenta Leii prin empatia lor caracteristica. Pe parcursul verii, nu este exclus ca cei mai buni amici sa devina rudele apropiate.

VACANTE SI CALATORII – PESTE MARI SI TARI

Cu toate ca nu dispuneti de fondurile necesare, veti visa intregul an la calatorii lungi, eventual peste mari si tari. Daca se iveste ocazia, nu veti sta pe ganduri, dar veti avea parteneri potriviti de calatorie doar in prima luna a anului. Lunile iunie si iulie vor favoriza deplasarile scurte, dar foarte placute, mai ales ca veti reusi sa stabiliti multe relatii de amicitie. August este indicat pentru "lunile de miere" ale tinerilor casatoriti. Schimband peisajul cat mai des, toti veti gasi fortele necesare pentru schimbarile dorite.