Zodiac: Leu

PROMISIUNI PENTRU ANII URMATORI

Inventivitatea si creativitatea dv. sunt accentuate de o continua nemultumire in domeniul profesional. Nivelul castigurilor va fi cat de cat multumitor pentru nativii care au joburi suplimentare. Starea de sanatate va depinde de capacitatea dv. de a respecta un program de viata optim.

EA – SPERANTE PENTRU VIITOR

Evenimentele din acest an se vor desfasura intr-o maniera care va va permite sa deveniti mai prosper. Chiar daca nu vor aparea castiguri fabuloase, veti avea ocazia sa descoperiti noi domenii in care sa va afirmati, avand numeroase satisfactii. Unele native vor calatori mai mult, altele se vor perfectiona continuu, acumuland cunostinte necesare realizarilor viitoare. Cu siguranta, familia si prietenii vor intelege mai greu idealurile si sperantele dv. si in consecinta nu va vor aproba intotdeauna.

EL – PRAGMATIC SI INSPIRAT

Veti uimi anturajul in prima parte a anului prin schimbarea atitudinii fata de prieteni si familie. Mai pragmatic si mai putin binevoitor in ceea ce priveste pretentiile celor dragi, veti alege cu mai multa atentie persoanele cu care veti colabora. Ocaziile pe care vi le scoate soarta in cale vor fi exploatate cu grija, apeland doar la cei care se dovedesc capabili si buni specialisti. In situatiile mai grele, intuitia si inspiratia de moment isi vor oferi solutiile cele mai potrivite. Constanta va ramane nemultumirea referitoare la locul de munca.

JOBURI SI CARIERA – DORINTA DE SCHIMBARE

Pana in luna martie veti fi cat de cat multumit de munca in echipa si veti avea spor in mai toate colaborarile care apar. Ulterior, vi se va parea ca dv. munciti mai mult decat ceilalti si meritati macar o mica promovare. In urmatorii sase ani, de altfel, veti gasi permanent cate un cusur in activitatea dv. profesionala, mai ales ca va veti afirma prin idei competitive si substantiale. Veti avea momente in care veti considera ca sunteti apreciat si multumirea dv. nu va cunoaste margini, pentru ca apoi sa apara din nou starea de nemultumire si insatisfactie. Aceasta labilitate datorata prezentei planetei Uranus in Berbec va va impinge adesea sa cautati un job mai bun, mai performant din toate punctele de vedere. Dorinta de schimbare va deveni perpetua.

BANI – INVESTITII MICI

Castigurile nu vor iesi din comun decat in cazul celor care lucreaza la banca ori se ocupa de brokeraj. Luna septembrie este cea care aduce suplimente financiare si tot felul de stimulente. Este adevarat ca nici nu veti face in acest an cheltuieli si investitii iesite din comun, cu exceptia nativilor care isi renoveaza locuinta ori fac o casa noua. Din octombrie, cheltuieli suplimentare insemnate vor aparea in cazul celor care au copii la scoala. Avantajati sunt nativii care accepta si alte joburi in timpul liber ori creeaza o afacere familiala. Lunile de toamna se anunta cu multa munca si economii pe masura. In decembrie, veti pregati cadouri frumoase cu bani putini ori prin subventii neasteptate.

IUBIRE – INSTABILITATE SI GELOZIE

Daca sunteti deja implicat intr-o relatie sentimentala, dar inca nu va cunoasteti suficient partenerul, este posibil ca legatura sa se destrame inainte de venirea primaverii. Impacarea se va produce in vara, insa lipsita de incredere, nu va fi prea stabila. Nicio relatie afectiva care apare in 2013 nu are prea multe sanse de supravietuire, in parte din pricina pretentiilor dv. destul de exagerate. Planeta iubirii, Venus, va ajuta in iulie sa va gasiti perechea potrivita daca sunteti celibatar. Pe cei casatoriti ii sustine prin revigorarea iubirii partenerului de cuplu. In restul anului, vor aparea perioade in care gelozia nu va va fi straina, fara a avea motive intemeiate. In general, aveti tendinta sa va pastrati secrete trairile afective si amoroase.

SANATATE – TENDINTA LA INGRASARE

Pana in luna iulie, veti avea grija de sanatatea dv., fiind constient de toate pericolele care pot aparea. Ulterior, veti fi poate prea optimist si veti face eforturi exagerate pana la sfarsitul anului, provocand cu buna stiinta situatii in care deveniti prea sensibil. Este necesar sa va impuneti un program pe care sa-l respectati cu sfintenie, in asa fel incat oboseala sa nu va cuprinda ca un fel de o a doua stare naturala. De asemenea, nu renuntati la dietele sanatoase si la miscare, deoarece intregul an veti suferi din cauza tendintei la ingrasare. Renuntati la toate obiceiurile alimentare nocive si la nevoie apelati si la sfaturile unui dietetician! Nu este indicat sa apelati la sfaturile amicilor, care va recomanda "dupa ureche" tot felul de medicamente miraculoase.

FAMILIE – PARTENER LIPSIT DE INTERES

De abia in luna octombrie va eliberati de sentimentele mai putin placute (chiar pesimiste) referitoare la viata dv. de familie. Culmea este ca in aceeasi perioada veti fi suprasolicitat de problemele copiilor daca incep scoala in septembrie. Partenerul dv. de viata vi se pare intreg anul prea putin comunicativ si lipsit de interes in ceea ce priveste nevoile dv. personale. In ciuda resentimentelor, nu-l veti "penaliza" decat in august, cand veti deveni mai agresiv si mai lipsit de intelegere. Chiar daca isi vor gasi alesul, celibatarii vor tot amana data casatoriei (exceptie face perioada aprilie-mai si apoi din octombrie pana la sfarsitul anului, in parte din cauza insistentelor continue ale eventualului partener).

PARTENERUL POTRIVIT – RABDARE SI BUNATATE

Persoanei care va poate oferi liniste si fericire in camin trebuie sa-i placa atat neprevazutul, cat si viata de familie. Pe langa sensibilitate si bunatate, este necesar sa aiba rabdare si sa va asculte "plangerile". Recomandat ar fi pentru intelepciune un nativ nascut in zodia Capricorn, dar si energia sexuala a Scorpionilor va atrage in egala masura. In general, va lipsiti de surprize si de isterii.

VACANTE SI CALATORII –VOIAJE SI CROAZIERE VISATE

Daca la inceputul anului, pana in luna martie, sunt favorizate toate deplasarile scurte, restul anului visati la calatorii lungi, in locuri pe care inca nu le-ati vizitat. Putini sunt aceia care isi pot oferi sejururi prelungite pe meleaguri straine, dar cei care reusesc sa ajunga in locatii exotice sunt cei mai fericiti. In luna ianuarie, v-ar putea aduce fericirea o croaziera pe oceanele lumii, insa posibilitatile financiare sunt minime.

PRIETENI – RELATII RECI

Sansele de a va intelege pana in iulie la fel de bine ca pana acum cu prietenii sunt minime. Aveti senzatia ca sunteti criticat pe nedrept, ca pretentiile amicilor sunt exagerate si lipsite de bun simt, asa ca incet-incet renuntati sa va mai dati intalnire. Mai mult decat atat si relatiile cu rudele apropiate sunt la fel de reci, insa nu va simtiti nefericit din aceasta cauza.