Zodiac: Sagetator

SENZUALITATE IESITA DIN COMUN

In ciuda eforturilor de a face economii si de a va intari situatia financiara, rezultatele vor fi minime. Starea de sanatate va deveni instabila din august, iar pofta de viata va reveni in septembrie. Inspiratia va va ajuta sa depasiti orice impediment, in orice domeniu. Veti avea tendinta, intregul an, sa va bazati prea mult pe prieteni si pe partenerul de cuplu. Veti evita romantismul pentru ca va plictiseste.

EA - INTERVENTII INSPIRATE

Anul debuteaza pentru dv. cu preocupari egale fata de familie, partenerul de cuplu si prieteni. O situatie speciala se instaleaza in ceea ce priveste persoana iubita, care pare decisa (mai ales in cazul celibatarelor) sa ocupe locul central in viata dv. Nici prietenii protectori nu se lasa mai prejos si isi revendica o importanta pe care de cele mai multe ori nu o au. Decisa sa va aparati familia, veti face interventii ambitioase, inspirate, dar fara prea mult sens, o data ce membrii acesteia va sunt dedicati intru totul.

EL - COMUNICARE EXCELENTA

"Impovarat" de prezenta lui Saturn in Scorpion, nu veti rezista totusi ispitelor care va asalteaza la inceputul anului. Frumoasele prietenii din ianuarie se duc pe apa Sambetei din februarie, cand uitati si de iubite si treceti la "reconstructia" familiei dv. In mod ciudat sunteti preocupat mai mult de situatia profesionala a rudelor si amicilor decat a dv. personal. Aveti tendinta sa va lasati angrenat in barfe si intrigi pe care altadata le dezavuati public. Comunicarea este excelenta, dar un pic mai "veninoasa" decat de obicei.

JOBURI SI CARIERA - INSPIRATIE MAXIMA

In prima jumatate a anului, va bazati prea mult pe partenerii dv. de afaceri si chiar pe simplii colaboratori. Schimbari majore in domeniul profesional nu vor aparea decat in septembrie, cand se vor ivi oportunitati la care reactia dv. va trebui sa fie foarte rapida. Pana in octombrie, veti fi preocupat sa puneti stavila intrigilor din cercul de colaboratori, iar ulterior veti deveni un fel de "satrap" extrem de pretentios si rigid, mai cu seama daca ocupati o functie de conducere. Nu trebuie uitata totusi inspiratia maxima cu care actionati pe parcursul intregului an si care nu va va parasi nici in urmatorii sase ani. Nu prea suportati insa in preajma dv. decat persoane foarte serioase si dedicate.

BANI - CAT CASTIGATI, ATAT CHELTUITI

Pe parcursul intregului an, veti fi constient de importanta pe care o au castigurile financiare si veti incerca sa pastrati o balanta pozitiva, reducand cheltuielile fara rost. Banii vor fi castigati mai usor decat in anii precedenti, numai ca bunastarea dv. are la baza pana in aprilie mai mult eforturile partenerului de viata. Rationali de obicei, cei mai multi sunteti impovarati de rate bancare care nu pot fi evitate. Dorinta de a face economii nu se bazeaza pe mai nimic, deoarece, oricat de mari ar fi eforturile dv., cat castigati, atat cheltuiti. Din punct de vedere financiar, 2013 pare a fi un fel de piatra de incercare, sperantele dv. fiind mai mari decat posibilitatile reale. Este indicat sa va feriti de iluzii!

IUBIRE – MAGNETISM SI SENZUALITATE

Veti pastra vii in amintire aventurile amoroase de la inceputul anului. Excesele erotice cu care debuteaza 2013 nu vor mai fi egalate decat de trairile amoroase din luna decembrie, cand veti magnetiza persoanele din anturaj, imprimandu-le o senzualitate iesita din comun. Veti trai momente de romantism in august, care insa nu vor satisface pofta dv. insatiabila de amor. Surprize si evenimente nedorite pot aparea intreg anul, deoarece prezenta lui Saturn in Casa a XII-a va imprima restrictii si tendinta de a fi melancolic, daca nu chiar pesimist. Relatiile cu partenerul de cuplu vor fi pana in iulie ambivalente: cand incantatoare prin pasiunea oferita, cand lipsite de substanta si speranta.

SANATATE - PROBLEME LA NIVELUL PICIOARELOR

Vitalitatea pentru care sunteti atat de apreciat va lipsi pana in luna septembrie. Impovarat de stari bizare, de simptome neidentificabile, veti fi total nemultumit de starea dv. de sanatate pana in toamna. Nu scapati nici in acest an de problemele de la nivelul picioarelor, dar macar vor disparea din octombrie disfunctiile renale si durerile de coloana. Pesimismul si starea de auto claustrare vor disparea si ele din toamna, lasand locul dorintei de a va implica, de a face eforturi pentru recuperarea starii de bine generale. Trebuie sa fiti insa pregatiti pentru o activitate mentala mult prea intensa, care ar putea aduce si la migrene persistente. Sunt indicate controale medicale regulate, mai ales in cazul celor alergici!

FAMILIE – PARTENERI PROSPERI

Perioada ianuarie si februarie, caracterizata de evenimente placute cum ar fi nuntile si botezurile, nu va mai fi egalata in restul anului. O situatie speciala este cea a nativilor necasatoriti, care pana in iulie vor dori cu tot dinadinsul sa devina familisti. Celibatarii vor avea insa in vedere doar parteneri cu dare de mana. Din martie, familistii se vor baza intru totul pe partenerul de viata, care va raspunde de toate aspectele legate de camin. Preocupati de acumulari financiare (din pacate fara mare succes), cei casatoriti uita sa mai faca daruri celor dragi, chiar si la cele mai cunoscute sarbatori. Vor lipsi insa tensiunile in familie, iar atmosfera generala va fi daca nu armonioasa, macar calma.

PARTENERUL POTRIVIT – SENSIBILI LA SENZUALITATE

Chiar daca nu veti reusi sa va gasiti partenerul ideal, veti trai pana in luna iulie cu iluzia ca l-ati aflat deja. Sensibili la senzualitate, veti considera de regula ca persoana cea mai potrivita este cea nascuta in zodia Taur. Nu veti suporta cu siguranta o persoana care sa nu fie si foarte inteligenta, asa ca din vara nu sunt exclusi partenerii nascuti in Gemeni.

PRIETENI - INGERI PAZITORI

Amicitia ramane pentru dv. o coordonata obligatorie in viata. Pana in iulie, aveti sansa sa va bazati pe prieteni care vor incerca sa va protejeze, sa va ajute si sa va determine sa fiti foarte pragmatici. Nici ulterior nu veti fi lipsit de adevaratii "ingeri pazitori", care, desi vor fi prea putin comunicativi, va vor ajuta din plin, ferindu-va de tendinta de a-i desfiinta pe cei care nu va agreeaza.

VACANTE SI CALATORII – DEPLASARI AMANATE

Exista pe parcursul acestui an un fel de „complot” care va impiedica sa puneti in practica dorinta dv. de a face calatorii lungi peste hotare. Pentru nativii maturi, care deja au facut escapade memorabile in strainatate, aspectul este foarte stresant. Ceilalti se vor multumi cu sejururi prea putin relaxante din cauza lipsei de timp sau a subventiilor materiale. Calatoriile sunt permanent amanate din motive mai mult sau mai putin serioase.