Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Umm Ali (budinca de paine egipteana)

de SmartWoman.ro     HotNews.ro
Vineri, 21 decembrie 2012, 9:28 Life | Life


Umm Ali
Foto: Andrei Chiş
Ce-a rezultat a fost un foietaj moale, pe alocuri crocant, invelit intr-o budinca parfumata si usor dulceaga cu niste bucati delicioase lipicioase si crocante. E o versiune mai elevata a budincii de paine si se poate face cu resturi de la un aluat foietaj pe care l-ati folosit la o tarta, perfecta pentru micul dejun sau pentru un desert mai lejer.


Citeste mai multe despre   





Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


















1448 vizualizari




ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by