Zodiac: Berbec

BERBEC: SPERANTE EXAGERATE

Iubire

Este foarte posibil sa va gasiti marea iubire la inceputul anului, daca faceti calatorii lungi ori deplasari frecvente in apropierea localitatii natale. Cei casatoriti vor face greu fata ocaziilor amoroase. Cunoscut pentru senzualitatea dv. deosebita, nu veti refuza nenumaratele cuceriri din luna august, dupa ce in aprilie ati frant o gramada de inimi, doar pentru ca nu aveati timp pentru toate "ofertele". Este insa necesar sa puneti stavila geloziei, pentru a nu pune pe fuga tocmai persoana de care va indragostiti. Inzestrat cu un simt al posesiunii iesit din comun, nu renuntati la cel pe care il iubiti, chiar daca nu va este fidel.

Sanatate

Se poate afirma ca reusiti sa ameliorati chiar si bolile cronice (acolo unde este cazul) si ca beneficiati de o stare generala buna, desi prezenta lui Marte in Balanta, in primele sapte luni ale anului, va sensibilizeaza. Va impuneti in continuare un regim foarte strict si nu putini vor fi aceia care vor adopta o dieta vegetariana, destul de originala. Adoptati tot felul de indicatii medicale venite din partea prietenilor, fara a aprecia eventualele pericole. Din pacate, cei care au mai avut probleme tiroidiene se pot confrunta cu o reactualizare sau cronicizare a acestora. Si tranzitele intestinale pot deveni intr-un fel sau altul chinuitoare, mai ales pentru seniorii zodiei.

Bani

In prima jumatate a anului, va bucurati de sanse financiare deosebite, dar cei mai multi nativi „ce iau pe mere dau pe pere”. Daca nu au rate bancare de achitat, fac in aceasta perioada investitii necesare, insa si costisitoare. Pana in luna iulie, sansele dv. financiare uimesc pe oricine cu care intrati in contact cu un motiv sau altul. Varful de "incasari" il atingeti insa in lunile mai si iunie. Ulterior, aveti senzatia ca soarta va este potrivnica, mai ales ca v-ati obisnuit cu un standard de viata la care nu vreti sa renuntati. Sarbatorile de iarna va "incarca" si cu un optimism financiar exagerat si lipsit de orice fundament.

Joburi si cariera

Ca si in anii precedenti, avantajele sunt deosebite pentru cei care lucreaza in armata sau au legatura cu acest segment profesional. Primele doua luni ale anului, ca si sfarsitul acestuia, vin cu sanse deosebite in sensul aparitiei unor oferte de senzatie, atat ca pozitie sociala, cat si ca remuneratie. Seniorii zodiei reprezinta prin experienta lor o sursa de recrutare agreata. Nativii tineri au un orizont favorabil, mai ales daca se pregatesc pentru sectoare ca fabricarea de arme si ca cel de combatanti. De altfel, sunt protejati de soarta toti cei care poarta "uniforma". Nici bijutierii si designerii nu sunt ocoliti de sanse, dar strict in lunile ianuarie, februarie si decembrie.

Prietenii si aliante

In ciuda faptului ca ati pierdut "aliati" de nadejde, va simtiti de-a dreptul fericit in ianuarie si martie, datorita prietenilor care va protejeaza prin inteligenta proprie ori prin altruism. Stationarea planetei Marte in Balanta, in primele sapte luni ale anului, anunta conflicte permanente cu partenerii mai vechi ori mai noi. De abia din august, veti reusi sa va faceti rost de colaboratori de nadejde, care sa va suplineasca si sa va completeze eforturile. Veti avea nevoie de multa atentie in decembrie pentru a va feri de cei care doar se numesc prieteni si care va vor cauta nod in papura intreaga luna.

Vacante si calatorii

Sunteti si dv. uimit de lipsa deplasarilor de la inceputul anului. Obisnuit sa va cautati "norocul" pe alte meleaguri, descoperiti ca parcurgeti o perioada de stagnare. Luna mai va fi cea mai aglomerata din punctul de vedere al deplasarilor de scurta durata, care va vor aduce multe surprize financiare si bucurii. Nici de concedii nu poate fi vorba pana in iulie, in mare parte din pricina lipsei fondurilor necesare. Cea mai potrivita perioada pentru efectuarea calatoriilor lungi (eventual peste hotare) se va restrange la primele doua saptamani din luna decembrie. Exceptie vor face nativii cu Ascendent in Capricorn, care se vor "bucura" de calatorii din plin.

Numere norocoase: 7, 10, 22, 33