Zodiac: Leu

LEU: LEACURI PERSONALE

Iubire

Incepeti anul savurand orice clipa de iubire si sperand ca povestea dv. de dragoste nu se va sfarsi niciodata. Familistele sunt insa si foarte preocupate de cariera lor profesionala, dar celibatarele devin obsedate de mirajul unei nunti ca in povesti. Pana in august veti fi insa ocupat cu tot felul de proiecte, care mai de care mai interesante, deci vor prevala planurile profesionale. Miezul verii va va oferi nenumarate ocazii sa gasiti o persoana care sa merite elanul dv. amoros. In decembrie, parintilor li se pare ca iubirea lor este meritata doar de copii si fac eforturi maxime sa se inteleaga cu acestia. Nativele tinere vor sa devina mamici.

Sanatate

Unii nativi vor prefera sa inceapa anul prin "eradicarea" problemelor de sanatate prin interventii chirurgicale de ultima generatie. Altii vor prefera sa apeleze la metode noi de abordare a bolilor. Tot restul anului vor face investitii care sa le permita sa mentina o stare de sanatate infloritoare. Aveti un „simt” deosebit de a gasi leacurile potrivite, dar sunteti ajutati si de hiperigienismul pe care il manifestati permanent. La sfarsitul anului, faceti investitii maxime in medicamente de ultima generatie ori doar apelati la medici specialisti care au "tarife" uriase. Doar cei tineri sunt mai putin preocupati de starea de sanatate.

Bani

"Surpriza" pentru acesti nativi va fi refuzul partenerilor de cuplu de a-i mai sustine financiar, fara a da vreo motivatie plauzibila. La inceputul anului, apar totusi stipendii neasteptate din partea copiilor (unde este cazul) sau de pe la… banci. In restul anului, asteptati cu emotie sa apara sanse financiare care sa va sustina bugetul, dar de abia in septembrie visele se vor indeplini (si atunci partial). La sfarsitul anului, veti face atat de multe investitii, incat cu greu veti mai putea reechilibra balanta bugetara. Atentie la tentatia de a face imprumuturi (de la banci ori camatari), mai ales ca nimeni nu mai vrea sa va gireze!

Joburi si cariera

Cu toate ca munciti foarte mult, inca din primele zile ale anului, nu va puteti lauda cu un job foarte stabil ori convenabil din punct de vedere financiar. Luna iunie este cea care poate aduce sanse profesionale iesite din comun, insa trebuie sa luati decizii foarte rapid, fara pareri de rau sau incercari de amanare. Vor fi totusi avantajati nativii care au patroni straini ori lucreaza in strainatate, existand si in aceste cazuri necesitatea de a se adapta continuu si de a nu refuza joburile de scurta durata. La sfarsitul anului, va puteti acorda o pauza, daca nu cumva va aparea un job atragator de sezon.

Prietenii si aliante

In ianuarie, va bucurati de o alianta ce va fereste de schimbari nedorite, in care va puteti baza pe parteneri inteligenti si buni sfatuitori. Din pacate, pana in iulie, relatiile dv. de amicitie, mai vechi ori mai noi, sunt in pericol, din pricina criticismului prietenilor, care nu va mai suporta hachitele. Din mai pana in iunie, chiar va decideti sa rupeti orice legatura cu o mare parte dintre prieteni, uneori fara motive clare. In octombrie, aveti sanse de a va face noi prieteni ori de a va impaca pe neasteptate cu cei care v-au criticat continuu. In decembrie, va imprieteniti cu colegii de serviciu, dar dezintegrati efectiv orice alianta.

Vacante si calatorii

Nu exista nicio bariera in ceea ce priveste drumurile si calatoriile de orice fel, doar ca se pare ca cele mai multe sunt impuse ori nu va plac dintr-un motiv sau altul. O vacanta reusita puteti face in octombrie, cand aspectele astrale va ajuta sa va bucurati de parteneri incantatori si de locatii de vis. In mod clar, intregul an, sunt foarte avantajati cei care lucreaza cu strainii, mai ales daca sunt dispusi sa nu refuze niciun fel de deplasare. Numai in acest caz, veti avea ocazia sa ajungeti pe meleaguri la care nici nu visati, sa va imbogatiti viata si chiar sa deveniti un adevarat erudit.

Numere norocoase: 4, 14, 26, 53