Zodiac: Fecioara

FECIOARA: ECONOMII PROGRAMATE

Iubire

Relatiile amoroase debuteaza in ianuarie, pentru toti nativii, printr-o agresivitate greu de stapanit (neintelegeri majore, care sunt minime doar in cazul celor care calatoresc mult). O stare mai buna o au nativii casatoriti, care sunt "indragostiti" de familia lor si fac tot posibilul sa impace si capra si varza, in sensul unei comuniuni stabile, satisfacatoare pentru toti. Inceputul lunii septembrie pare a fi promitator, prin aparitia unor "partide" demne de luat in seama de catre celibatari. La sfarsitul anului insa neintelegerile vor atinge din nou cote alarmante, asa ca sarbatorile de iarna sunt insotite de un dor de duca alarmant.

Sanatate

Cu toate ca ati scapat de prezenta neinduratorului Saturn in Balanta, starea de sanatate este incarcata de maladii diverse, de la inflamatii dureroase, la infectii rezistente sau probleme ale sangelui. In septembrie, veti avea impresia ca v-ati nascut a doua oara, insa faceti eforturi extreme, care va submineaza continuu starea de bine. Este necesar sa invatati sa alternati eforturile cu perioade de relaxare. Sunt afectati de boli bizare indeosebi nativii maturi si seniorii zodiei, mai ales in luna decembrie cand vor trebui sa se decida si daca apeleaza la chirurgi, pentru a scapa de problemele cele mai stresante.

Bani

O data cu trecerea lui Saturn in Scorpion, ati devenit mult mai putin chibzuiti si mai atenti la ce faceti cu banii. Anulati totusi investitiile majore si va limitati la a supravietui (cei mai multi nativi vor renunta si la sponsorizarile de pana acum, chiar daca este vorba de rude apropiate ori de prieteni dragi). Este adevarat ca este un an cu acumulari minime, fara surprize care sa va bucure si nici de joburi suplimentare bine platite nu poate fi vorba. Sarbatorile de iarna chiar va gasesc muncind din greu si constient ca trebuie sa faceti economii, cu riscul de a va certa cu cei dragi. Renuntati, de buna voie, pana si la cadourile traditionale.

Joburi si cariera

Incercati in ianuarie sa incepeti o noua colaborare, care sa va asigure un job cat de cat stabil. Cei care vor avea rabdarea necesara sa reziste sa munceasca alaturi de colegi mai putin pragmatici, dar foarte inventivi, vor avea si sansa sa aiba o activitate continua. Ceilalti se vor "zbate", alergand dupa posibilitati care in realitate nu au cum sa se fundamenteze in conditiile actuale ale economiei. In luna iulie, vor exista oferte interesante, pe care este posibil sa preferati sa le refuzati, invocand lipsa de stabilitate. Seniorii zodiei au tendinta sa se bazeze pe ajutor din partea copiilor.

Prietenii si aliante

Aveti nevoie de prieteni si chiar veti avea sanse sa intemeiati amicitii valoroase, daca acceptati in preajma dv. persoane cu multa experienta. Nativii tineri pot sa stabileasca relatii exceptionale cu semeni de la care au multe de invatat, dar trebuie sa aiba rabdare. In cazul nativilor care se ocupa de politica, situatia este exceptionala pana in iulie, cand aliantele sunt multe si foarte avantajoase. Din august, este insa posibil ca tocmai vechii aliati sa devina cei care ii critica permanent si ii sicaneaza. Din pacate, orice schimbare ati propune, se va intoarce impotriva dv., iar ofertele pentru noi coalitii se vor dovedi neserioase.

Vacante si calatorii

Ca si in anul precedent, va deplasati greu, nu mai dispuneti de fonduri suficiente, ca pana acum, sau pur si simplu v-ati saturat de calatorii. In cele mai multe cazuri, sunteti obligat sa faceti deplasari scurte, care va obosesc si nu va aduc implinirea de alta data. O vacanta asa cum va place (sau o calatorie in care sa rezolvati orice va propuneti) poate avea loc in luna iunie. Si luna noiembrie va fi "darnica" pentru dv., insa deplasarea vi se va parea prea scurta si cu destule limitari. Este necesar sa va feriti sa folositi automobilele pentru deplasari in luna august, mai ales daca acestea nu sunt verificate constant.

Numere norocoase: 1, 8, 18, 23