Zodiac: Sagetator

SAGETATOR: CHELTUIELI ESTIVALE

Iubire

In luna ianuarie, vi se fac numeroase propuneri amoroase, pe care le refuzati doar din incapatanare si credinta ca meritati ceva si mai "bun". Aprilie va face mai putin intransigent si invatati sa va bucurati de viata (unii nativi se indragostesc iremediabil, chiar daca toti cei din jur incearca sa-i descurajeze). Din luna mai si pana in noiembrie veti face o pauza afectiva, numai ca veti avea norocul sa reduceti "pierderile" in ultimele doua luni ale anului. Sarbatorile de iarna sunt de vis pentru majoritatea acestor nativi, cu toate ca unii au depasit de mult varsta cand se pot lasa impresionati de Cupidon.

Sanatate

Daca luna ianuarie este blanda si va ajuta sa traiti momente linistite, restul anului va apasa influenta lui Saturn in Casa XII, care va incarca fizic si psihic cu energii negative si stari depresive. Februarie va marca un dezastru pentru cei fara imunitate ridicata, prin captarea unor virusi rezistenti. Este fragil in continuare sistemul osos (inclusiv dintii, unghiile si parul). In timpul verii, au nevoie de soare mai ales reumaticii, dar cu restrictii din cauza pielii ultrasensibile. Lunile noiembrie si decembrie va aduc din nou o stare de bine, datorate influentei blandei Venus, care va „viziteaza” iar zodia si va intareste organismul fragil.

Bani

In prima luna a anului faceti foarte multe cheltuieli, asa ca veti accepta in februarie joburi suplimentare care va imbunatatesc bugetul prin castiguri mai mari. Din pacate, nu renuntati la investitii, calauzindu-va doar dupa instinctele dv., care in cazul unora au devenit legendare. Veniturile suplimentare din aprilie va ajuta sa scapati de datorii si va impuneti sa nu mai depasiti niciodata pragul de risc financiar. Pe timpul verii, chiar nu mai tineti cont de nimic si nu va refuzati nicio placere, mai ales daca este vorba de calatorii amanate. In special pensionarii isi revin greu toamna dupa sarabanda cheltuielilor estivale.

Joburi si cariera

Ca si in anul precedent, stresul va "acompaniaza" aproape permanent, prin existenta unor sefi foarte critici si prin absenta unor protectori care sa va dea sfaturi bune in momentele decisive ale carierei dv. profesionale. In afara lunii septembrie, cand efectiv succesul profesional este garantat, sunteti prins parca in niste chingi – munca este continua, istovitoare si va lipsesc laudele. In octombrie, va revoltati si nu este imposibil sa va cautati un alt job, cu toate ca deja considerati ca nu exista pentru dv. vreo alternativa, care sa va ofere libertate si liniste. Fiind protejat de Venus in Casa a XI-a, puteti avea totusi mari sanse in aceasta luna.

Prietenii si aliante

In primele trei luni ale anului, prietenii va sunt aproape si incearca sa va ajute prin sfaturi pe care nu le "auziti". Va lipseste acut sentimentul ca sunteti protejat si probabil ca sunt multi nativi care sufera din pricina disparitiei prietenului cel mai bun (foarte posibil o ruda apropiata). De aliante nici nu poate fi vorba pana in luna iulie, cand ar trebui sa profitati de situatiile inedite si agreabile care se succed cu rapiditate. Sfarsitul anului poate deveni un calvar in primul rand prin atitudinea amicilor dv., care va critica des si va pun bete in roate mereu. Castigurile financiare mari ii indeparteaza pe toti.

Vacante si calatorii

In acest an este posibil sa se implineasca visul nativilor mai tineri care doresc sa plece in strainatate pentru a lucra. Cautarile vor dura mai mult de sapte luni, dar din august ofertele incep sa curga constant. Deplasari scurte vor exista insa de la inceputul anului, in tara sau peste hotare, dar "marea hoinareala" va incepe din a opta luna a anului si va dura mai mult de un an. In a doua parte a lunii august va puteti oferi si o vacanta foarte placuta, alaturi de cei dragi. Si pentru dv. sfarsitul anului (si mai ales luna decembrie) vine cu interdictii in ceea ce priveste calatoriile cu autoturismul.

Numere norocoase: 6, 7, 19, 55