Zodiac: Berbec

Zodiac: Berbec

Foto: Hotnews

Cariera

Dorinta de a va relansa cariera profesionala este in ianuarie covarsitoare si va lipseste de implicarea fireasca in celelalte domenii ale vietii. Din februarie, sunteti preocupat mai mult de aspectele erotice ale vietii dv. si de incurcaturile amoroase care apar in lant. Sanse multiple si incantatoare pot aparea incepand cu luna august (pana in vara lui 2016), iar in octombrie descoperiti ca munciti cu reala placere. Sfarsitul anului va propune alt fel de preocupari, care implica si recuperarea unor mosteniri ori stipendii salvatoare din punct de vedere financiar. Este insa de preferat sa nu faceti cheltuieli exagerate.

Iubire

Dorinta cea mai importanta a acestor nativi este sa-si intemeieze o familie (chiar daca sunt casatoriti, tind sa se gandeasca doar cum sa-si "cimenteze" caminul). In martie, veti avea si dv. parte de o gramada de aventuri sentimentale, dupa ce in primele doua luni ale anului, v-ati "afisat" doar din "prietenie" cu anumite persoane din anturaj. In orice conditii (casatoriti sau nu) nu veti refuza in niciun caz vreo oferta la ceas de seara, doar nativele sunt mai cuminti, dar gandul le zboara si lor la patul din dormitor. Celibatarii sunt avantajati in luna septembrie, cand planurile de casatorie au prioritate.

Sanatate

Mai sensibili decat de obicei, veti rezista pana in luna august la "ofertele" culinare care ar putea sa va creeze probleme digestive. Palizi si mai tot timpul incercanati, veti da impresia ca nu va simtiti bine, chiar si atunci cand starea de sanatate nu va creeaza probleme (ca in lunile aprilie sau octombrie). De altfel, pentru cei care nu pot renunta la interventiile chirurgicale, cea mai potrivita luna va fi august, in parte datorita imunitatii ridicate. Este bine sa fiti foarte atent la starea de sanatate in luna decembrie, cand organismul dv. va fi mai fragil si expus unor cronicizari rapide.

Bani

Castigurile financiare vor fi, la fel ca si in ultimii patru ani, cand neasteptat de bune, cand vor lipsi cu desavarsire. Este de preferat sa recurgeti la economii si sa renuntati la investitiile fara rost (de asemenea nu este indicat sa faceti sponsorizari sau sa sperati ca veti fi ales pentru un astfel de "program"). Cea mai prolifica luna va fi mai, cand banii se vor castiga oarecum mai usor sau veti recupera o parte din banii dati prietenilor ori rudelor. Din august, pot aparea sperante de joburi noi, mai bine platite si chiar nu va puteti permite sa refuzati vreo sansa. Cea mai "stabila" activitate va avea legatura cu strainatatea.

Prieteni

Chiar daca relatiile amicale vor fi pe parcursul intregului an foarte schimbatoare, sunteti constient ca nu puteti trai fara prieteni. Nu mai gasiti aceeasi intelegere la rudele pe care le considerati automat prieteni, dar nici nu renuntati la relatiile cu acestea. Veti avea capacitatea de a stabili raporturi amicale de la prima vedere, insa pastrarea relatiilor va fi cu mult mai dificila.

Vacante si calatorii

Va fi un an din care nu vor lipsi calatoriile lungi, unele chiar foarte obositoare si stresante. Pentru cei mai multi nativi, obligatia de a calatori ii va lipsi de placerea de a cunoaste noi meleaguri, deoarece li se va impune un ritm stresant. Pana in luna octombrie, deplasarile vor fi prea putin placute (exceptie facand poate doar cele din luna septembrie). Partenerii de drum va vor crea si ei adesea neplaceri.

Perioade favorabile: 6-20 aprilie, 10-30 septembrie, 17 noiembrie-27 decembrie