Zodiac: Gemeni

Zodiac: Gemeni

Foto: Hotnews

Cariera

Pana in luna aprilie, sunteti destul de nemultumiti de nivelul aprecierilor referitoare la munca pe care o faceti, in sensul unor eforturi care nu prea sunt pretuite. Atitudinea nu este manifestata doar de sefii directi, ci presupune si intrigi din partea colaboratorilor ori chiar ale colegilor. Ulterior, nu veti mai lua in seama niciun fel de comentariu si veti fi din ce in ce mai multumit de multitudinea de joburi ori simple activitati care va dau senzatia ca nu sunteti inutil. In decembrie, deja lucrati cu o placere maxima (unii nativi se vor dedica hobby-urilor, deoarece deja au finalizat tot ceea ce a fost planificat pe anul in curs).

Iubire

Cu o multime de prieteni in luna ianuarie (dintre care cel putin unul poate fi considerat "persoana iubita"), visati la drumuri scurte si lungi, la calatorii in tari exotice. Din pacate, celibatarii continua sa se fereasca de pirostrii si sa considere ca libertatea este mai dulce decat orice (cu exceptia inceputului lunii noiembrie, cand pot fi "imblanziti" de iubire). In luna iunie, aventurile amoroase ating apogeul, atat ca numar, cat si ca intensitate. Senzuali si posesivi, puneti stapanire pe cei din preajma si efectiv ii inrobiti. In septembrie, veti reveni cu picioarele pe pamant, decis sa alegeti pe cel care ofera mai mult.

Sanatate

Pana in luna august, starea de sanatate este schimbatoare, mai ales in cazul celor care nu vor sa apeleze la interventii chirurgicale. Si cei care muncesc foarte mult vor fi in pericol, indeosebi daca fac eforturi fizice foarte mari. Cele mai bune perioade se vor inregistra in iunie si iulie, cand vor uita ca au programari hotaratoare. Nu este exclus ca in aceasta perioada sa gaseasca fie un medic foarte bun, care sa le puna diagnosticul corect, fie sa apeleze exact la leacurile potrivite, fara asistenta medicala de specialitate. In decembrie, sunt iar gata sa faca drumuri multe ori sa mai ia un job.

Bani

Cu o multime de sanse anulate, foarte putini dintre dv. vor reusi sa depaseasca momentele grele, mai ales daca au in continuare imprumuturi bancare de achitat. Primele trei luni ale anului vor munci foarte mult pe bani putini. De abia in luna iulie se va insenina domeniul financiar, insa doar pentru o scurta perioada. Din august, vor aparea si o multitudine de neintelegeri cu partenerii si sefii, asa ca nu este imposibil sa cam dispara posibilitatile de achitare a datoriilor. La sfarsitul anului, cei mai multi se vor decide sa apeleze la noi imprumuturi bancare, fara sa se gandeasca la consecinte, dar vor si munci pe rupte.

Prieteni

Nu veti duce lipsa de prieteni de cursa lunga, numai ca arareori le veti aprecia sfaturile la justa lor valoare. In aprilie, chiar veti ajunge la concluzia ca nu puteti sa le mai ascundeti nimic si ca amicii sunt stapani pe soarta dv. Unii nativi (de regula cei mai tineri si fara experienta) fac greseala de a transforma relatiile de prietenie in unele amoroase, care anuleaza in timp orice forma de intelegere.

Vacante si calatorii

Pentru toti nativii care viseaza la calatorii lungi (eventual peste hotare), cea mai potrivita luna este octombrie. Pentru cei care au dorinte mai modeste, si septembrie va oferi numeroase ocazii de relaxare. Stiinta de a va destinde, de a va recupera, nu va este totusi straina si veti organiza in week-end-uri adevarate escapade impreuna cu amicii sau persoana iubita. Cei mai multi nativi vor fi ahtiati dupa pescuit ori vanatoare. Labilitatea emotionala ar putea totusi sa va impiedice sa "gustati" aceste placeri personale cu aceeasi bucurie.

Perioade favorabile: 1 ianuarie - 4 martie , 25 mai – 18 iunie, 3 septembrie-26 octombrie