Cariera

Cand prea optimisti, cand prea pesimisti, acesti nativi, de la inceputul anului, nu stiu decat ca au nevoie de mai multi bani si ca trebuie sa faca tot ceea ce este posibil pentru a se implica in numeroase activitati. Nu dispun de suficienta energie si nici parteneri de cursa lunga nu au, ba unii le pun si bete in roate prin decizii confuze si destul de ciudate. In februarie, li se pare ca au mai mult spijin si se bazeaza pe promisiuni ce se dovedesc pasagere. De abia in aprilie apar cu adevarat sanse profesionale ce merita sa fie luate in seama, mai ales pentru cei care stabilesc relatii cu strainii si strainatatea.

Iubire

Orice ati face, nu va puteti desprinde gandurile de deziluziile amoroase din trecut. Unora li se pare ca sunt blestemati, iar pe altii ii roade invidia privind la prietenii lor impliniti sentimental. In februarie, nu este exclus sa apara un partener de cuplu promitator, care sa va alunge gandurile nefaste, dar numai cu conditia sa nu va impuna o relatie "deschisa". Oricum, va veti simti mai liber si mai plin de speranta. Daca in mai simtiti in sfarsit o pofta de viata de neegalat, in august dispar toate barierele cand descoperiti ca sunteti admirat si iubit. Pentru celibatari, cea mai favorabila luna este februarie.

Sanatate

Starile de melancolie si pesimism alterneaza, intreg anul, cu cele de optimism exploziv. In ciuda faptului ca nimeni nu va aproba (nici macar rudele apropiate sau prietenii cei mai buni), nu renuntati la regimul de viata pe care il urmati cu sfintenie, cu toate ca rezultatele sunt aproape nule. Starea de bine din luna mai nu va face mai docil, ci doar va inteteste increderea in propriile atitudini si decizii. Din august, optimismul ajunge exagerat. In noiembrie, deveniti chiar foarte "bataios" si renuntati de buna voie la relatiile care va aduceau fericire sau un statut social stabil.

Bani

Este un an al sperantelor. Este adevarat ca pentru cei mai multi apar tot felul de "sponsorizari" (pentru unii nativi chiar mosteniri consistente), dar rezultatele financiare din propria munca intarzie sa apara, in ciuda semnelor bune si promisiunilor din luna ianuarie. Doar in luna septembrie se "deschid" portile recompenselor meritate, insa nu pregetati sa faceti investitii, care va lasa iar cu punga goala. Plini de energie in luna decembrie, sunteti gata sa rasturnati si muntii, dar nu va gasiti partenerii potriviti, ci doar unii foarte carcotasi, lipsiti de pragmatism si de simtul cooperarii.

Prieteni

Sansele de a va intelege pana in iulie la fel de bine ca pana acum cu prietenii sunt minime. Aveti senzatia ca sunteti criticat pe nedrept, ca pretentiile amicilor sunt exagerate si lipsite de bun simt, asa ca incet-incet renuntati sa va mai dati intalnire. Mai mult decat atat, si relatiile cu rudele apropiate sunt la fel de reci, insa nu va simtiti nefericit din aceasta cauza.

Vacante si calatorii

Daca la inceputul anului, pana in luna martie, sunt favorizate toate deplasarile scurte, restul anului visati la calatorii lungi, in locuri pe care inca nu le-ati vizitat. Putini sunt aceia care isi pot oferi sejururi prelungite pe meleaguri straine, dar cei care reusesc sa ajunga in locatii exotice sunt cei mai fericiti. In luna ianuarie, v-ar putea aduce fericirea o croaziera pe oceanele lumii, insa posibilitatile financiare sunt minime.

Perioade favorabile: 10-23 ianuarie, 13 iulie-5 august, 17 noiembrie-27 decembrie