Zodiac: Scorpion

Zodiac: Scorpion

Foto: Hotnews

Cariera

Pana in luna august, vor continua sa apara tot felul de sanse profesionale, care nu vor fi intampinate cu bucurie de familie, pentru ca veti ajunge din ce in ce mai tarziu (in unele cazuri si mai rar) pe acasa. Va implicati cu bucurie in tot ce vi se ofera, fiind decis sa recuperati anii in care nu ati avut in ce joburi sa va implicati cu adevarat. Perioada cea mai incarcata de sanse iese in evidenta din iunie pana in octombrie. Din septembrie, cei mai multi nativi vor fi atrasi de o viata mai usoara, mai plina de placere si divertisment (sunt insa avantajati indeosebi cei care sunt artisti in orice domeniu).

Iubire

Plini de energie si de avant profesional, uitati de persoana iubita adesea pana in luna august. De altfel, irascibilitatea nu va recomanda ca pe o persoana plina de iubire si mai toti cei din jur vor fugi pentru a nu fi luati la bani marunti. Pentru celibatari cea mai buna perioada este ultima decada din mai, doar ca si atunci vor interveni alte multe "maruntisuri", care vor pune bete in roate. Desi scapati definitiv de prezenta lui Saturn in octombrie, veti deveni atractivi din toate punctele de vedere in noiembrie. Tandretea si cochetaria va vor insoti pana la sfarsitul anului, salvandu-i pe cei mai multi nativi de singuratate.

Sanatate

Veti fi foarte sensibili (mai ales pana in luna august, cu un "varf" de fragilitate in perioada martie-mai). Cele mai afectate "zone" ale organismului pot fi stomacul, pancreasul, rinichii si coloana. Nu este exclusa accentuarea bolilor reumatismale si a disfunctiilor de la nivelul picioarelor. Pentru unii nativi, primele opt luni ale anului vor fi greu de indurat din pricina incarcaturii energetice, care se manifesta printr-o surescitare maxima, ce va lipseste de rabdarea fireasca. Luna octombrie va veni ca un balsam si va veti simti mai bine ca niciodata. In decembrie, veti fi proaspeti si puternici.

Bani

Foarte chibzuiti si preocupati de problemele casei si familiei, veti renunta la investitii si in general la cheltuieli, care alta data v-ar fi facut placere. Avantajati vor fi nativii care vor fi constanti si vor face economii intreg anul. O mare parte dintre dv. insa vor incepe sa "recupereze" investitiile in luna august si vor risipi tot ceea ce au agonisit. Castigurile vor fi, in general, pe masura muncii depuse, dar cea mai favorabila luna va fi noiembrie. Cei mai multi nativi nu va veti putea baza pe ajutoare si sponsorizari "exterioare" (urme firave pot aparea totusi in luna iunie).

Prieteni

In ianuarie, relatiile amicale sunt bune si promitatoare. In restul anului, faceti o "pauza" prea putin reconfortanta, pana in noiembrie, cand va aduceti aminte cu precadere de prietene. Daca insa acestea vor face diligente sa va impace cu "restul lumii" (nota bene: rudele apropiate), s-ar putea sa renuntati la a mai pastra relatiile in continuare. In august, primiti vizite din partea unor persoane care va insenineaza viata si va redau increderea in oameni.

Vacante si calatorii

Pana in luna iulie, exista o multime de oportunitati pentru a face calatorii scurte si lungi, in tara si in strainatate. "Varful" deplasarilor va fi atins in luna martie cand, singur sau impreuna cu partenerul de cuplu, veti face un sejur prelungit peste hotare. Calatoriile nu vor mai fi insa primite cu placere decat de nativii tineri la sfarsitul anului, ceilalti considerandu-le de multe ori un fel de corvoada. Pe toti va atrage "batrana" Europa, ca un fel de ocazie de a fi mai fericiti.

Perioade favorabile: 8-23 martie; 7-28 decembrie