Zodiac: Capricorn

Zodiac: Capricorn

Foto: Hotnews

Cariera

Pana in luna octombrie, stiti foarte bine deja ce doriti de la cariera dv. profesionala, unde trebuie sa ajungeti si ce este necesar sa faceti. "Bazele" proiectelor dv. sunt stabilite cu precizie, numai ca veti intampina numeroase obstacole, printre care, in primele doua luni ale anului, si o periculoasa auto multumire de natura financiara. Din luna august, aveti posibilitatea sa va perfectionati, sa depasiti limitele de pana acum, iar unii nativi chiar vor putea aborda domenii noi si pline de satisfactie. Luna noiembrie va aduce cele mai mari realizari profesionale, iar sperantele dv. nu vor cunoaste limite.

Iubire

Preocupati mai mult de clarificarea recuperarii unei mosteniri sau a unor bunuri primite cadou, aveti impresia ca faceti totul pentru binele persoanei iubite si uitati sa o mai curtati. Nativii tineri sunt insa in permanent cu gandul la cum pot cuceri definitiv persoana aleasa si fac "studii" amoroase. Toti isi aduc aminte cum este sa iubesti nebuneste in luna mai, cand vor face si excese erotice periculoase. In septembrie si octombrie, sunteti prea irascibili pentru a se mai apropia cineva de dv., dar la inceputul lunii decembrie deveniti un fel de Don Juan cu lipici la tot ce misca prin preajma.

Sanatate

Ar fi un an foarte bun pentru dv. ca stare de sanatate, daca nu v-ar "pandi" maleficul Saturn din Casa a XII-a, casa bolilor cronice (exista o "pauza" din iunie pana in octombrie). Sunt vizati indeosebi nativii care au avut deja suferinte tiroidiene ori la nivelul colonului. In lunile august, septembrie si octombrie, nu sunt excluse recomandarile pentru interventii chirurgicale, care insa pot fi inlocuite cu succes si de tratamente alopate. Starea de irascibilitate din aceste luni va va complica viata. La sfarsitul lui martie si inceputul lui decembrie sunt perioade care va ofera o stare de bine generala, care va aduce si pofta de viata.

Bani

Sunteti poate cei mai avantajati nativi din punct de vedere financiar aproape intregul an. Ianuarie va ofera nu numai sanse profesionale iesite din comun, ci si posibilitatea de a primi mosteniri foarte valoroase (poate insotite si de incurcaturi notariale). Chiar si in august, cand Jupiter paraseste Casa mostenirilor, veti incepe sa inregistrati relatii foarte avantajoase cu bancile sau, in unele cazuri, cu investitori din strainatate. Un trai lin si fara griji puteti avea din a doua jumatate a lunii noiembrie (va puteti odihni in sfarsit fara a mai fi stresat de situatia financiara sau cea profesionala).

Prieteni

Amicitia ramane pentru dv. o coordonata obligatorie in viata. Pana in iulie, aveti sansa sa va bazati pe prieteni care vor incerca sa va protejeze, sa va ajute si sa va determine sa fiti foarte pragmatici. Nici ulterior nu veti fi lipsit de adevaratii "ingeri pazitori", care, desi vor fi prea putin comunicativi, va vor ajuta din plin, ferindu-va de tendinta de a-i desfiinta pe cei care nu va agreeaza.

Vacante si calatorii

Exista pe parcursul acestui an un fel de "complot" care va impiedica sa puneti in practica dorinta dv. de a face calatorii lungi peste hotare. Pentru nativii maturi, care deja au facut escapade memorabile in strainatate, aspectul este foarte stresant. Ceilalti se vor multumi cu sejururi prea putin relaxante din cauza lipsei de timp sau a subventiilor materiale. Calatoriile sunt permanent amanate din motive mai mult sau mai putin serioase.

Perioade favorabile: 5 martie-9 mai, 25 septembrie-16 noiembrie