Zodiac: Varsator

Zodiac: Varsator

Foto: Hotnews

Cariera

Cu toate ca incepeti anul plin de avant si de sperante profesionale, care mai de care mai promitatoare, va trebui sa va bazati pe ceea ce ati "cucerit" in anii precedenti. Cheltuielile mari (si castigurile pe masura) din primele trei luni ale anului va ofera un fel de ragaz, insa ulterior veti incepe sa cautati joburi suplimentare. Simtiti nevoia unei schimbari si deja ati inteles ca mai multe joburi inseamna si mai multi bani. Sanse promitatoare vor aparea in luna mai, insa daca nu veti exploata situatiile in timp util, veti ramane doar cu speranta. In luna noiembrie si primele doua saptamani din decembrie, vi se vor oferi doar sanse profesionale de sezon.

Iubire

Cu cat sunteti mai indragostit, cu atat aveti probleme mai multe in primele doua luni ale anului. Persoana iubita este ori foarte pretentioasa ori dv. doriti sa-i oferiti si luna de pe cer, fara a dispune de posibilitatile de rigoare. In iunie, va dedati cu totul placerilor erotice si uitati de pragmatismul si tenacitatea care va caracterizeaza. Celibatarii sunt favorizati doar in ultimele doua saptamani ale lunii iulie. Viata de cuplu a celor casatoriti intra pe un fagas normal din luna martie. Dupa un noiembrie incarcat de irascibilitate si neintelegeri, sfarsitul anului aduce o "dulceata" seducatoare pentru toti nativii zodiei.

Sanatate

In ciuda neintelegerilor parteneriale, in primele doua luni ale anului va simtiti foarte bine si chiar va laudati cu o stare de bine care va ajuta sa depasiti orice impedimente. La fel de aparati va simtiti si in luna iulie, cand este posibil sa va decideti sa va petreceti concediul pe meleaguri insorite. Mai putin buna este luna noiembrie, mai ales pentru cei care au suferit candva fracturi osoase. De altfel, intreg anul, nativii bolnavi de reumatism au dese crize dureroase, greu de "gestionat". Ultimele trei saptamani din luna decembrie sunt aducatoare de liniste, iar starea de bine se consolideaza.

Bani

Castigurile financiare de la inceputul anului sunt destul de mici, dar va sustin cheltuielile familiale, asa ca nu sunteti stresati. In martie, vor aparea adevaratele sanse, ce va vor ajuta sa puneti si ceva bani deoparte, pentru zile negre. In iulie, ce luati pe mere dati pe pere, doar ca veti avea grija sa va satisfaceti toate placerile. Este un an in care nu prea aveti cum sa va bazati pe veniturile si implicit pe ajutorul partenerului de viata decat pana in august. In septembrie, nativii care au facut economii vor fi cei mai avantajati. Sfarsitul anului va gaseste asteptand implinirea promisiunilor de a vi se mari veniturile.

Prieteni

Spre deosebire de anii precedenti, prietenii vor fi prezenti in viata dv. cu precadere in lunile februarie si septembrie. Relatiile amicale nu se vor rupe, insa nu veti mai dispune de timpul necesar intalnirilor relaxante de altadata. Este posibil ca in unele cazuri natura relatiilor sa se schimbe, unii nativi nasindu-si prietenii.

Vacante si calatorii

Fiind mai tot timpul ocupat, nu veti dispune de suficient timp pentru vacante prelungite. Vor aparea totusi sanse in luna februarie pentru sejururi de scurta durata, impreuna cu prietenii sau rudele. De regula, cand se va ivi putin timp liber il veti rezerva odihnei, recuperarii fizice. Luna septembrie poate sa va rezerve o surpriza placuta prin oportunitatea de a face o calatorie mai lunga in afara tarii. Cei casatoriti vor pune la cale o "vacanta" de placere in luna decembrie.

Perioade favorabile: 10 mai-1 iulie, 19 septembrie-12 noiembrie, 17 noiembrie-27 decembrie.