Zodiac: Berbec

BERBEC

Dorinta de a va relansa cariera profesionala este in ianuarie covarsitoare si va lipseste de implicarea fireasca in celelalte domenii ale vietii. Din februarie, sunteti preocupat mai mult de aspectele erotice ale vietii dv. si de incurcaturile amoroase care apar in lant. Sanse multiple si incantatoare pot aparea incepand cu luna august (pana in vara lui 2016), iar in octombrie descoperiti ca munciti cu reala placere. Sfarsitul anului va propune alt fel de preocupari, care implica si recuperarea unor mosteniri ori stipendii salvatoare din punct de vedere financiar. Este insa de preferat sa nu faceti cheltuieli exagerate. (continuare)

Zodiac: Taur

TAUR

In ianuarie si februarie, faceti tot posibilul sa va afirmati si sa fiti promovati cat mai repede cu putinta. Nativi care vor fi dezamagiti, vor renunta la eforturile suplimentare pana in august, cand vor ajunge la concluzia ca le lipseste senzatia placuta de a munci ceea ce le place. Cei care vor primi promovarea mult dorita, vor continua sa faca planuri marete si nu putini vor fi cei care vor incerca sa lanseze o afacere proprie. Toti nativii vor avea din august posibilitatea de a alege domeniul cel mai potrivit pentru realizarea lor profesionala (medicii si bucatarii sunt lipsiti de efortul de a-si gasi ocupatia cea mai potrivita). (continuare)

Zodiac: Gemeni

GEMENI

Pana in luna aprilie, sunteti destul de nemultumiti de nivelul aprecierilor referitoare la munca pe care o faceti, in sensul unor eforturi care nu prea sunt pretuite. Atitudinea nu este manifestata doar de sefii directi, ci presupune si intrigi din partea colaboratorilor ori chiar ale colegilor. Ulterior, nu veti mai lua in seama niciun fel de comentariu si veti fi din ce in ce mai multumit de multitudinea de joburi ori simple activitati care va dau senzatia ca nu sunteti inutil. In decembrie, deja lucrati cu o placere maxima (unii nativi se vor dedica hobby-urilor, deoarece deja au finalizat tot ceea ce a fost planificat pe anul in curs). (continuare)

Zodiac: Rac

Zodiac: Leu

RAC

Intuitia deosebita va ajuta la inceputul anului sa realizati ca sunteti apreciat si ca pentru moment dispuneti de cel mai potrivit job. Din martie din pacate, retraiti senzatia ca undeva exista un loc de munca mult mai favorabil si incepeti sa cautati (unii chiar gasesc joburi promitatoare o data cu venirea primaverii). Este necesar sa aveti mare grija ca sa nu ajungeti sa "dati cioara din mana pe vrabia de pe gard"! Tendinta ramane si veti fi "penaliza"pe persoana iubita, mai ales daca nu sunteti celibatar si este necesar sa aveti in vedere si bunastarea familiei. Din octombrie, se instaleaza o stare acuta de nemultumire. (continuare)

LEU

Mult prea optimist, nu puteti sa apreciati valoarea exacta a activitatilor dv., insa situatia nu va da niciun fel de stare de nemultumire. Unii nativi pot trai, in primele doua luni ale anului, cu impresia ca nu sunt apreciati suficient, dar nici asa nu par a fi prea stresati. In luna martie, deja simtiti o schimbare de sansa, iar in aprilie sunteti destul de motivat ca sa va afirmati suficient cat sa primiti un spor la salariu. Cei mai multi nativi se vor bucura de o vara dedicata placerilor, insa indiferent de implicarea sentimentala, din august vor incepe toti sa castige mai multi bani (pana in vara viitoare). (continuare)

FECIOARA

Zodiac: Fecioara

Cand prea optimisti, cand prea pesimisti, acesti nativi, de la inceputul anului, nu stiu decat ca au nevoie de mai multi bani si ca trebuie sa faca tot ceea ce este posibil pentru a se implica in numeroase activitati. Nu dispun de suficienta energie si nici parteneri de cursa lunga nu au, ba unii le pun si bete in roate prin decizii confuze si destul de ciudate. In februarie, li se pare ca au mai mult spijin si se bazeaza pe promisiuni ce se dovedesc pasagere. De abia in aprilie apar cu adevarat sanse profesionale ce merita sa fie luate in seama, mai ales pentru cei care stabilesc relatii cu strainii si strainatatea. (continuare)

Zodiac: Balanta

BALANTA

Intreg anul, veti face eforturi maxime pentru bunastarea familiei, chiar daca in unele cazuri este vorba doar de multa implicare casnica. Nu va veti organiza suficient de bine pentru a depasi stresul si oboseala si nici nu veti primi decat ajutor pasager, absolut insuficient. In luna mai, vor aparea sanse reale de gasire a unor joburi bune pentru someri ori chiar pentru promovarea in functii avantajoase financiar. In cazul in care veti fi nedreptatit profesional, veti lua atitudine doar in luna iulie, cand de fapt veti face "marturisiri" mai mult in familie. In noiembrie, pot aparea activitati suplimentare. (continuare)

Zodiac: Scorpion

SCORPION

Pana in luna august, vor continua sa apara tot felul de sanse profesionale, care nu vor fi intampinate cu bucurie de familie, pentru ca veti ajunge din ce in ce mai tarziu (in unele cazuri si mai rar) pe acasa. Va implicati cu bucurie in tot ce vi se ofera, fiind decis sa recuperati anii in care nu ati avut in ce joburi sa va implicati cu adevarat. Perioada cea mai incarcata de sanse iese in evidenta din iunie pana in octombrie. Din septembrie, cei mai multi nativi vor fi atrasi de o viata mai usoara, mai plina de placere si divertisment (sunt insa avantajati indeosebi cei care sunt artisti in orice domeniu). (continuare)

Zodiac: Sagetator

SAGETATOR

Mult mai serios, dar la fel de prietenos, veti deveni din ce in ce mai critic cu cei care imprastie in vant tot ceea ce dv. incercati sa acumulati (nu este exclus sa apara chiar si despartiri in cupluri). Veti cauta in continuare, pana cel putin in august, implinirea profesionala si financiara in alte localitati sau chiar tari. O data cu sfarsitul verii, veti gasi o sumedenie de posibilitati, care va vor imbogati viata cum nu ati crezut niciodata ca este posibil. Varful de oferte absolut speciale se va incadra in luna octombrie, cand veti descoperi ca va puteti extinde, foarte usor si cu folos, specializarile de pana acum. (continuare)

Zodiac: Capricorn

CAPRICORN

Pana in luna octombrie, stiti foarte bine deja ce doriti de la cariera dv. profesionala, unde trebuie sa ajungeti si ce este necesar sa faceti. "Bazele" proiectelor dv. sunt stabilite cu precizie, numai ca veti intampina numeroase obstacole, printre care, in primele doua luni ale anului, si o periculoasa auto multumire de natura financiara. Din luna august, aveti posibilitatea sa va perfectionati, sa depasiti limitele de pana acum, iar unii nativi chiar vor putea aborda domenii noi si pline de satisfactie. Luna noiembrie va aduce cele mai mari realizari profesionale, iar sperantele dv. nu vor cunoaste limite. (continuare)

Zodiac: Varsator

VARSATOR

Cu toate ca incepeti anul plin de avant si de sperante profesionale, care mai de care mai promitatoare, va trebui sa va bazati pe ceea ce ati "cucerit" in anii precedenti. Cheltuielile mari (si castigurile pe masura) din primele trei luni ale anului va ofera un fel de ragaz, insa ulterior veti incepe sa cautati joburi suplimentare. Simtiti nevoia unei schimbari si deja ati inteles ca mai multe joburi inseamna si mai multi bani. Sanse promitatoare vor aparea in luna mai, insa daca nu veti exploata situatiile in timp util, veti ramane doar cu speranta. In luna noiembrie si primele doua saptamani din decembrie, vi se vor oferi doar sanse profesionale de sezon. (continuare)

Zodiac: Pesti

PESTI

Cu siguranta vi se parea ca munca este din ce in ce mai grea, dar veti descoperi ca sunteti rasplatiti pe masura pentru eforturi si atunci prindeti aripi. Cei mai multi nativi vor fi nemultumiti de lentoarea cu care se dezvolta cariera lor profesionala, insa vor ajunge sa aprecieze siguranta veniturilor si a existentei jobului. De altfel, in mod sigur nu vor desfasura o singura activitate si poate ca le va placea din ce in ce mai mult sa aiba surse multiple de venituri. Conjuncturile sunt favorabile indeosebi pentru acei nativi care se implica si nu renunta la sansele profesionale, care apar uneori in cascada. (continuare)