Sunt omul potrivit la locul potrivit, chiar daca lui Victoras ii miroase naspa trecerea meteorica prin agentia Baschetbalistei si debutul carierei mele in televiziune. Nu i-am povestit nici a mia parte din tot mi s-a intamplat, ca a si inceput sa analizeze. Ca cine este Cora si ce vrea ea de fapt de la mine.

Ca de ce cred eu ca cineva, asa, din senin, imi face un asemenea serviciu, adica imi gaseste un job super fara sa ceara nimic la schimb. Ca lui toata treaba asta cu prietenia dintre doua fete, una vedeta, alta o ilustra necunoscuta ii pute de la o posta. Mi-a facut capul ciur intorcand pe toate partile o poveste trunchiata din care oricum nu avea ce sa inteleaga.

Bine ca nu i-am suflat nici o vorba despre Stefan si escapadele noastre in trei. Cred ca s-ar sui pe pereti, Victorasul mamii. Baiat bun, dar cu imaginatie zero cand vine vorba de sex.

O greseala tot am facut. Nu sunt nici chiar eu infailibila all the time. M-am dus la el cu noul meu mobil, un device scump, cadou de la Stefan. Am dat-o eu la intors ca este telefon de firma, dar nu cred ca a inghitit chifteaua. Telefon de firma, la 2500 de RON, pentru cel mai umil dintre angajatii din Televiziune? Fuck! Victoras a devenit furibund, asa ca am evacuat urgent terenul.

Ma oboseste. Hai ca ar fi culmea sa fie gelos. Gelos de ce? Ca vorba aia, mai mult de un munte de bune intentii nu prea are nimic la purtator. Casa nexam, bani nexam, perspective idem. Este un prieten bun si punct. Sa nu uit sa ii dau inapoi cei 300 de euro pe care mi i-a imprumutat cand eram pe janta cu banii.

Sunt de la fondul lui de rezerva, alimentat din meditatii cu tot felul de tantalai care se viseaza angajati in transnationale ciripind in english langa automatul de cafea. Suckers. In Televiziune se face cu adevarat cariera! Bine ca mi-am dat seama la timp si nu am mai pierdut timpul cu interviuri stupide. Cu Victoras ma scot eu cumva.

Il invit in week-end la masa, ca tot vine mama cu sarsanalele de mancare, si rezolv problema. Papa, conversatie de salon, o tigarica, doua acolo si PA! Fara alcool, ca iar ma urc pe el si chiar nu este cazul sa ma imping in fata sa fac charity cu oamenii de treaba. Are grija Dumnezeu de ei. Eu am trecut deja la nivelul urmator.

Se numeste Stefan, este super cool si este tot ceea ce o fata care face cariera isi doreste.

De cand Cora mi-a dat unda verde ca nu mai are nici o treaba cu el, iesim aproape zilnic impreuna. Adica seara de seara, ca tipul este pasare de noapte. Nu mi-e prea clar cu ce se ocupa de fapt, am impresia ca face afaceri cu masini, sau asa ceva. Nu-mi dau seama. Are vreo patru mobile, fiecare pentru alt business si o gasca de amici fitosi, spaima cluburilor de VIP-uri.

Zice ca am nevoie de un impresar si de un coach si spune ca face el chestiile astea pentru mine. Investeste azi ca sa scoata profit maine, cand voi fi vedeta si televiziunile vor supralicita pentru mine, iar publicitarii vor deversa din gros ca sa apar in reclame la cosmetice si iaurt. Lucram acum la imagine. Am renuntat la masinuta mea draga.

„Nu este glamorous baby”, mi-a spus Stefan si m-a convins ca nu o sa ma ia nimeni in serios pentru statutul de vedeta daca ma afisez cu masini de mic litraj si asigurare ieftina. Asa ca am vandut-o pe mai nimic vecinei de la parter, o cucoana coapta al carei sot si-a luat campii dupa 20 de ani de casnicie si doi copii. Banii i-a luat Stefan, sa ii investeasca.

Nu erau multi, vreo sapte mii de euro, dar m-a asigurat ca ii plaseaza la particulari cu dobanda. Imi face capital. Eu descind acum in parcarea televiziunii dintr-un BMW X5, cu benzina si asigurarea decontate de Stefan. Este una dintre masinile lui, ca mereu umbla cu alta noua, ultimul racnet.

Este altceva! Altfel ma uit la colegii mei, altfel suport privirea rece si goala a lui Guru atunci cand face faimoasele lui crize de isterie. Este un perfectionist, iar eu sunt destul de imprastiata. Nu ma prind instant cum sta treaba cu informatiile in timp real.

Este si greu, ca trebuie sa ma strecor mai tot timpul la machiaj, unde Vica ma invata chestii de fete despre cum se pune glossul ca sa ai buzele mai pline si alte alea.

Asa ca m-am lipit discret de o fata care face editare de stiri, o furnicuta modesta care trage toata ziua pe branci pentru ca Blonda de la stiri sa straluceasca pe sticla, iar Guru sa aiba munitia cu care isi pune la zid invitatii.