• CARIERA



Ianuarie
Te simti bine la serviciu, lucrezi pe mai multe fronturi simultan, si tocmai aceasta incercare de a multumi pe toata lumea poate genera erori din neatentie.
Februarie
Important este ca-ti place ceea ce ai de facut la serviciu si mergi cu sufletul deschis, cu zambetul pe buze, fara a resimti nici un moment stresul sau povara sarcinilor impuse.
Martie
Te duci la serviciu cu placere, pentru ca te ocupi de unele sarcini in care iti poti pune in valoare talentele, gustul estetic, inspiratia creatoare. Finalizari numeroase.
Aprilie
Daca ai preocupari din zona artei, poate fi o luna prolifica in activitati de creatie, daca nu, atunci spiritul creator se va manifesta chiar in orice plan profesional in derulare.
Mai
Poate te tenteaza sa-ti mai iei un job, si, pentru ca nu vrei sa neglijezi pe nimeni, incerci sa faci totul foarte repede, dar fara consistenta, cam superficial. La sfarsitul intervalului, colegi recalcitranti.
Iunie
Nu reusesti sa te concentrezi eficient la nimic, tocmai pentru ca ai prea multe de facut si loco, si pe alte coclauri. La sfarsitul intervalului, lipsa de activitate si plictiseala.
Iulie
Ai putea lucra de acasa cateva zile, ori pentru ca nu termini treburile la serviciu si-ti mai iei cateva sarcini si la domiciliu, ori pentru ca unele probleme personale te obliga sa nu parasesti locuinta.
August
Sunt sanse sa gasesti un al doilea serviciu, poate nu chiar unul oficial, legal, cu acte in regula, dar te vei dedica trup si suflet. Planurile profesionale cunosc mari oscilatii, avand zile cand totul merge perfect, ca apoi brusc sa apara probleme.
Septembrie
Ai un sentiment ciudat cand mergi la serviciu, ca si cum nu cunosti ceva, ca si cum ceva urmeaza sa se intample sau sa iasa la lumina. La sfarsitul intervalului, colegi si sefi noi.
Octombrie
La serviciu, iti vezi de treaba cu maturitate si responsabilitate, pentru ca imaginea ta profesionala depinde de felul cum te prezinti acum. Poate dai si un examen dificil.
Noiembrie
Incepi un curs de specializare, sau ajungi in fata unei comisii cu rolul de a-ti demonstra cunostintele si experienta in munca, de aceea trebuie sa lasi o impresie impecabila.
Decembrie
Se poate spune ca evenimentele de acum decid cariera ta pe cativa ani de acum incolo. Muncesti mult, ai ambitii mari de realizare profesionala si cel mai mult te dinamizeaza competitia.

  • BANI


Ianuarie
Banii proprii vin si ei, dar te bazezi mai mult pe fondurile comune ale familiei, pe ajutorul partenerului de viata. Totusi, fii deschis la propunerile care apar, pentru ca ar fi pacat sa le ratezi.
Februarie
Daca accepti noile contracte, ai putea castiga banii cu usurinta, facand o munca pe placul tau. Ai tot interesul sa tragi tare, chiar si in afara serviciului, pentru ca banii vor veni candva.
Martie
 Atentie la bani, pentru ca esti pe cale sa faci o greseala. Te-ai putea increde intr-o persoana cu intentii suspecte, care ar putea profita de banii tai. La sfarsitul intervalului, achizitii impovaratoare.
Aprilie
Banii vin greu si se duc repede, pentru ca lista datoriilor este lunga. Muncesti mult, destul de bine motivat financiar, pentru ca la capatul eforturilor tale te asteapta si o recompensa consistenta.
Mai
Planul financiar nu este prea fericit, datoriile te apasa, resimti o incapacitate de plata, apar griji majore din cauza resurselor precare, dar exagerezi pe marginea gravitatii situatiei.
Iunie
 Adevarul este ca ai avea nevoie de bani si, pentru ca nu apar de nicaieri, ai tendinta de a privi totul in negru, lamentandu-te pe marginea saraciei tale. La sfarsitul intervalului, mici avantaje.
Iulie
 Banii sunt pe sponci, te-ai bazat pe o anumita suma de bani care acum se termina brusc. La mijlocul intervalului, te decizi sa faci un nou imprumut bancar.
August
Poate aparea o suma retrasa in ultimul moment, pierduta din cauza unui gest incorect sau a impulsivitatii, deci deciziile legate de bani contin o oarecare doza de risc, de neprevazut, ca si cum ai ajunge la un punct fara intoarcere.
Septembrie
Planul financiar este destul de promitator, chiar daca nu se poate vorbi de bani sositi acum, ci mai degraba de perspective imbucuratoare la orizont, de sume promise, de venituri care vor aparea in viitor.
Octombrie
Faci planuri de viitor, dar ai grija sa nu vinzi deja blana ursului din padure, ci bazeaza-te pe acei bani dupa ce ii ai deja, nu cand abia se intrevad incerti si cam in ceata.
Noiembrie
 Nu poti face decat sa speri si sa astepti cu incredere ziua cand banii datorati vor ajunge la tine. La sfarsitul intervalului, inca mai speri, dar faci si demersuri de imprumut.
Decembrie
Vin bani, dar nu din sursele cu care erai deja obisnuit, ci de pe urma unor afaceri mai ciudate, a unor tranzactii ascunse sau de la un al doilea job al partenerului de cuplu.

  • IUBIRE


Ianuarie
Este o luna apasatoare pentru sufletul tau, in care te coplesesc ganduri negre gelozii, dorinte ciudate de razbunare sau tentatii periculoase de tradare. Pasiuni bizare!
Februarie
Ai grija pana unde intinzi coarda, pentru ca riscul de a gresi, de a pierde tot ce ai construit sau de a calca stramb, spre dezamagirea partenerului, este mai mare ca oricand.
Martie
 Relatia cu cel drag nu merge prea bine, de aceea aluneci intr-o zona mai umbrita a relatiei, lipsita total de tandrete. La sfarsitul intervalului, sunt posibile aventuri pasagere.
Aprilie
Resimti o oarecare dificultate in comunicare, dar nu te lasi influentat de refuzuri, piedici sau de rigiditatea celuilalt, asumandu-ti din plin rolul de Cassanova care iti revine.
Mai
Daca este vorba de relatii noi, ai o usoara atitudine de fuga atunci cand vezi ca lucrurile evolueaza prea lent sau, dimpotriva, daca vezi ca relatia devine prea serioasa.
Iunie
Nu dragostea conteaza cel mai mult in cuplu, acum, ci sarcinile pe care vi le asumati amandoi pentru viitorul relatiei. La sfarsitul intervalului, interval de acomodare.
Iulie
Depui ceva eforturi pentru a te intelege cu partenerul. Iubirea cade pe un nivel inferior, si urca respectul, interesul comun, planurile la care va aduceti amandoi contributia.
August
 Partenerul nu este alaturi de tine cu adevarat – ori sufleteste, ori doar din punct de vedere geografic – nu-l simti pe aceeasi lungime de unda. La sfarsitul intervalului, impacari.
Septembrie
Deoarece comunicare este defectuoasa, lasi pesimismul si fantezia negativa sa puna stapanire pe inima ta, de aceea il banuiesti pe cel drag de gesturi incorecte, ipocrite.
Octombrie
Nu-ti poti deschide sufletul in fata nimanui, de parca ti-e teama sa nu se joace cineva cu sentimentele tale. Prudenta nu strica, dar nu exagera totusi, deoarece se stinge pasiunea!
Noiembrie
 Nu este luna ta norocoasa in amor, te simti mai singur, cam retras, foarte timid, iar eventualele incercari de a lega o relatie noua dau gres. La sfarsitul intervalului, sinceritate.
Decembrie
Chiar daca partenerul intinde o mana spre tine, chiar daca sexul opus te rasfata in gesturi de afectiune si simpatie, tu tot departe esti cu gandul si sufletul, ca si cum nu ai primi ceea ce ai avea nevoie.

  • SANATATE


Ianuarie
Nu stai prea bine cu sanatatea, de aceea va trebui sa te cruti mai mult, sa acorzi atentie micilor probleme abdominale care persista.
Februarie
Totul trece cu bine daca nu faci excese de nici un fel, deci impune-ti o masura in toate ca sa te simti in forma. Fa totul cu o limita: alimentatie, efort, stres...
Martie
Toate bune si stabile in planul sanatatii, te simti in forma, esti sigur pe tine si nu dai in nici o circumstanta semne de oboseala.
Aprilie
Esti totusi mai comod ca in alte luni, venirea primaverii obligandu-te sa stai mai mult pe acasa, fara sa mai faci miscare suficienta.
Mai
 Lenea sau sedentarismul pot lasa urme, deci ai grija la cantar si alimentatie. La sfarsitul intervalului, sunt posibile interventii stomatologice.
Iunie
Doar cei trecuti de 40 de ani ar putea suferi unele probleme de sanatate, legate de varsta, ca atare trebuie sa acorzi multa atentie pastrarii trupului tau in forma.
Iulie
O vizita pe la medic nu ar fi exclusa, pentru ca te preocupa un anumit tratament – pe care este posibil sa il tii de ceva vreme sau pe care va trebui sa-l respecti chiar cateva luni.
August
Fii cu ochii in patru la factorii de risc cu care intri in contact, pentru ca sanatatea ta depinde mult de capacitatea de a sta departe de pericole, excese sau tentatii negative.
Septembrie
Un moment critic poate sa-ti dea batai de cap pe la mijlocul lunii: o durere acuta, o boala nebanuita, risc de lovituri, rani sau alte manifestari care au o origine bizara sau interventii violente.
Octombrie
Unele probleme de sanatate mai vechi revin in actualitate si te obliga sa treci prin situatii deja cunoscute.
Noiembrie
Stii bine ce ai de facut, pentru ca reiei un tratament vechi sau treci din nou pe la acelasi doctor, pentru a-i aduce la cunostinta ca boala a revenit.
Decembrie
Nu este ceva grav, dar devine suficient de enervant pentru a retrai dezamagirea, deoarece ti se paruse ca totul a trecut.

  • CONCEDII SI CALATORII
Intervalele in care poti organiza calatorii de vis, impreuna cu persoana iubita, dar si singur, sunt 7-22 aprilie, 11 mai – 3 iulie si 18 noiembrie – 29 decembrie. Poti pleca oriunde doresti, dar in acest an Grecia nu numai ca te atrage, dar isi aduce noroc!