•  
    CARIERA

Ianuarie
Relansarea profesionala mult dorita este buna, dar fondurile bugetare sunt pe duca mai tot timpul intervalului. Mai bine o duc cei care primesc mosteniri ori care se ocupa de turism sau activitati de export-import.
Februarie
Vor fi nevoiti sa se bazeze pe propriile forte, deoarece unii parteneri vor prefera sa se retraga. Vor cam trage targa pe uscat toti cei care nu au ca obiect de activitate transporturile, turismul ori actele notariale si inmormantarile.
Martie
Oamenii de afaceri duc dorul micilor negoturi de alta data. Chiar daca nu erati multumit, va scuteau de grijile pe care acum nu le mai suportati. De la mijlocul intervalului, situatie mai buna. Sunteti rasplatit pe masura pentru munca acerba la care nu renuntati nici un moment.
Aprilie
Nu vor castiga multi bani decat cei care au contracte cu strainii sau care se ocupa intr-un fel sau altul de comert exterior. Calatoriile lungi sunt iar necesare pentru dezvoltarea activitatii. Colegii va indica cu bunavointa unele informatii profesionale necesare.
Mai
Incepeti activitati promitatoare, insa nu sunteti pe deplin multumit. Banii primiti dispar cu rapiditate pe investitii minore. Sperante constructive pentru patronii din alimentatie. Aveti toate sansele sa primiti sume mai mari decat va asteptati de la cei mai dragi parteneri, in parte colaboratori de cursa lunga.
Iunie
Nu aveti decat foarte multe contracte mici de care, daca nu sunteti atent, vor profita altii. Castiga mult cei care au stabilit parteneriate cu rudele apropiate. Vi se ofera sanse financiare mai putin obisnuite, dar care va incanta prin numar si valoare.
Iulie
Sefii sunt din ce in ce mai darnici cu dv., iar colegii va exploateaza naivitatea Aveti in continuare foarte multe contracte si va face placere sa munciti, numai ca pentru moment gratificatiile sunt totusi insuficiente. Cu ajutorul colegilor, deveniti mai organizat si mai dispus sa faceti economii ori investitii.
August
Continuati sa va ganditi mai mult la nevoile altora si doriti din tot sufletul sa le faceti surprize placute, numai ca ramaneti total fara bani cand va asteptati mai putin. Vi se returneaza o parte din ajutoare.
Septembrie
Stiti ca trebuie sa compensati si chiar va laudati cu gratificatiile promise de fostii patroni. Incasari non-stop nu vor avea loc, pentru ca banii vor ajunge in dezvoltare! Aveti cele mai mici oportunitati din ultimii ani.  
Octombrie
Impulsivitatea si imprudenta ii conduc nu numai la producerea de accidente, ci si la dizolvarea unor "aliante" comerciale. Cei mai afectati sunt partenerii lor din semne de aer. Obstacole de tot felul vor impiedica semnarea unor acte de importanta maxima.
Noiembrie
Se poate spune ca aveti noroc cu carul (castigati destul fara a mai face eforturi ca pana acum). Avantajele care ies din normal apartin avocatilor, medicilor, designerilor si jurnalistilor. Cei care se ocupa de comercializarea alimentelor, de materiale de constructie si de mobila sunt si ei favorizati
Decembrie
Se iveste o speranta de solvabilitate permanenta (protectorii renunta brusc sa va mai dirijeze). Intrigile adversarilor va provoaca neplaceri, insa descoperiti ca de o parte din acestia aveti nevoie pentru a va mari veniturile.

  • BANI

Ianuarie
 Esti undeva la mijloc intre doua timpuri: privesti spre trecut nemultumit de rezultatele financiare atinse, dar si spre viitor, cu mai mult optimism, spunandu-ti ca maine va fi mai bine. Siguranta financiara va ajuta in mentinerea relatiilor cu familia.
Februarie
Nu te intrista daca lucrurile n-au mers bine in ultima perioada, pentru ca se anunta schimbari deosebite in curand: un succes financiar, un moment de apogeu in afaceri, o investitie de milioane, un castig bine meritat.
Martie
O suma mare de bani urmeaza sa intre in contul tau, dar va trebui sa fii foarte atent ce faci cu ea: o pastrezi pentru viitor sau cumperi acum un obiect scump, pe care ti-l doresti de mult?
Aprilie
Atentie la bani, pentru ca exista riscul unei investitii proaste, a unei pierderi financiare, a unei afaceri nerentabile. Sau, pur si simplu, ramai fara bani cand ti-este lumea mai draga!
Mai
Vin bani din surse noi, gasesti alte idei de afaceri sau de castig si iei decizii cu privire la sumele de care dispui. Se resimte un suflu nou in buget, o schimbare in bine, o revigorare, de parca incep sa soseasca sume mai bune ca pana acum, dar faci si noi investitii.
Iunie
Planul financiar este stabil, calm, fara noutati. Se resimte mai degraba o linistire a apelor, ca si cum te refaci dupa mai multe investitii sau datorii aduse la zi. Nu trebuie sa te arunci acum in investitii, ci incearca sa mai prinzi ceva cheag.
Iulie
Depinzi de banii familiei. Financiar, a sosit vremea unor decizii capitale, de parca nu mai poti continua asa ca si pana acum: faci un credit la banca ce te va impovara pe cativa ani de acum incolo sau platesti, finalmente, o datorie mai veche.
August
Investitiile sau cumparaturile acestei perioade contin o doza de raritate, ca si cum ai lua ceva ce nu-ti poti permite decat rareori in viata, cum este o casa, o masina, un teren. Niste bani promisi sau asteptati de mult sosesc abia acum la tine in punga.
Septembrie
Ar trebui sa faci niste plati, dar amani, sau banii ce trebuiau sa ajunga la tine sunt mult sub asteptari. Deceptiile acestei luni sunt direct legate de bugetul personal, care trece acum printr-o perioada sensibila, ce naste o senzatie de frustrare ori de slabiciune.
Octombrie
 Iei atat cat luai si pana acum, te multumesti cu o situatie materiala normala, monotona, aceleasi venituri ca si pana acum, aceleasi plati dintotdeauna, si o atentie crescuta asupra banilor. Nu aveti sperante sa va rotunjiti veniturile, cu toate ca munciti mult si bine.
Noiembrie
Iti revii binisor, banii incep sa mai apara sau resimti o oarecare stabilitate financiara. Nu se poate spune ca ti se mareste salariul, dar parca simti si tu ca mai rasufli cand vine vorba de plati.
Decembrie
Ai putea vinde ceva la un pret bun, cumpara un obiect de folosinta indelungata sau iti echilibrezi balanta de datorii mai vechi. Esti pe val in privinta banilor, este mult mai bine ca pana acum ba chiar iti permiti si niste placeri personale.

  • IUBIRE

Ianuarie
In timp ce dv. sunteti mai mult pe drumuri, casa va este plina de oaspeti. Partenerul de cuplu va sprijina cat poate, insa este depasit de schimbarile care se succed cu rapiditate.
Februarie
Vi se recomanda un tratament de lunga durata, un regim de viata, care vi se pare stresant, costisitor si limitativ din punct de vedere sexual. Nativii care au experienta suficienta vor renunta la relatiile erotice neavantajoase.
Martie
Nu sunteti multumit de vitalitatea dv., de energie ori starea de sanatate. In loc sa va ganditi ca faceti eforturi prea mari, ca v-ati implicat in prea multe activitati, dv. va reprosati lipsa de rezistenta la efort sexual.
Aprilie
Senzualitatea se imbina cu gelozia, iar relatiile de amicitie infloresc si dezvolta sentimente ambigue. Descoperiti ca stati mai mult la serviciu, decat acasa si va decideti sa va schimbati curand programul.
Mai
Situatia sentimentala se imbunatateste simtitor, iar relatiile erotice va aduc fericire. Chiar daca nu va intelegeti bine cu membrii familiei, chiar daca nu prea aveti activitate sexuala, dv. va pastrati increderea in viitor si sunteti foarte optimist.
Iunie
Celibatarii sunt in continuare stresati de insistentele persoanei iubite si se refugiaza in munca. Persoana iubita va refuza atentiile din ce in ce mai des. Senzualitatea este maxima si pot aparea pretendenti noi.
Iulie
Amabil, senzual si altruist, rezolvati problemele celor dragi, fara ca acestia sa va ceara ceva. Apelati la persoana iubita pentru un imprumut, ca apoi sa va para rau si sa va reprosati toate greselile din timpul vietii.
August
Rudele continua sa va invinovateasca pe dv. pentru situatia creata in familie si deja nu mai stiti la cine sa apelati ca sa mai schimbati o vorba amabila. Va puteti baza pe o gramada de prieteni, insa relatiile de cuplu raman tensionate.
Septembrie
Sunt posibile tot felul de aventurile erotice. Iubiti din ce in ce mai mult, fara sa tineti cont ca si energia vitala are limite. Aproape ca va obsedeaza neintelegerile parteneriale.
Octombrie
Membrii familiei nu va mai inteleg deloc si incearca sa va explice ca ati ridicat stacheta pretentiilor persoanei iubite peste orice limita. Planurile de calatorie pentru impacare pot deveni numai pentru dv. o certitudine.
Noiembrie
Nimic din ceea ce face partenerul dv. de cuplu nu va place si aveti tendinta sa reluati si sa corectati totul. Excesul in ceea ce va priveste caracterizeaza orice manifestare, dar mai ales cele sexuale.
Decembrie
Nu veti fi multumit de ceea ce faceti. Nici in acest interval nu renuntati la cheltuielile masive pentru persoana iubita. Nativele mamici sunt mai intelegatoare cu propriii copii, dar prefera sa pastreze o doza de severitate.

  • SANATATE

Ianuarie
Sunt unele momente dificile de trecut, mai ales in privinta acelor probleme de sanatate care ti-au dat de furca si anul trecut. Apar unele tulburari de sanatate care iti atrag atentia, dar toate provin de la nemultumirile vietii cotidiene.
Februarie
Fii atent la sanatate, pentru ca starea ta depinde mult de forta de a sta departe de excese! Daca nu controlezi fiecare miscare, poti trage ponoasele propriei tale impulsivitati.
Martie
 Esti nevoit sa respecti reguli mai stricte – un tratament, un regim, interdictia de a consuma un aliment – este doar spre binele tau. Trebuie sa iei masuri pentru a nu te mai expune acestor factori de risc.
Aprilie
Te poti astepta la surprize nedorite direct legate de actul miscarii: febra musculara, dureri de la mers mult sau stat in picioare, oboseala acumulata in calatorii lungi sau raceli pentru ca umbli mult prin frig.
Mai
Esti plin de viata, in forma, nici nu se pune problema sa te doara ceva. Cu cat mai activa si mai plina este luna, cu atat mai puternic va fi scutul tau de protectie impotriva bolilor.
Iunie
Faci excese sau gesturi necugetate care pot sa atraga eventuale simptome neasteptate, deci fii atent la neglijente. De la jumatatea lunii, sanatatea este la varf, nu te-ai mai simtit demult atat de bine. Esti plin de viata, energic, sclipitor, si lumea te remarca acum cu alti ochi.
Iulie
Poate ai facut o schimbare in modul tau de viata si urmarile pozitive se citesc pe chip: ai slabit, ai urmat un tratament de infrumusetare, te alimentezi mai rational, si se vede! Daca intri in contact cu multa lume, insa, exista si riscul de a capta vreun virus, deci ai grija la multimile de oameni!
August
Nu se pune problema unor momente mai dificile in planul sanatatii, pentru ca luna oricum este plina de noutati, schimbari, mutari, ce te mentin in priza, incat nu mai ai timp si de boala.
Septembrie
Ar trebui sa te gandesti sa faci sport, pentru ca energia consumata in acest mod va echilibra starea fizica si psihica. Vezi rezultatele unor decizii mai vechi cu privire la sanatate, alimentatie, igiena.
Octombrie
Te simti bine, dar esti cam sedentar, pasiv, iar lipsa de miscare si un regim de viata mai animat ar putea crea probleme: crestere in greutate, dureri osoase, lipsa de energie.
Noiembrie
La inceputul lunii ai simptomele unei bolii contagioase, in sensul ca nimeresti intr-un mediu cu persoane bolnave si poti capta vreun virus. Fii deci atent la contactul cu persoanele deja bolnave.
Decembrie
Ceva nu merge bine in planul sanatatii, riscul unei imbolnaviri este mare. Exista si ceva probleme legate de starea vremii: raceli, guturai sau dureri osoase, deci imbraca-te bine!

  • CONCEDII SI CALATORII

Iti poti acorda mai multe intervale de relaxare, mai ales daca te orientezi catre perioadele dintre 6 martie – 10 mai, 19 iunie – 14 iulie si 5 octombrie – 17 noiembrie. Te feresti de escapadele din strainatate, desi nu ai motive serioase.