• CARIERA


Ianuarie
Atentie la ce spui, la ce decizi, la ce gandesti, pentru ca iti vine o idee periculoasa sau spui ce nu se cade. Problemele profesionale vin mai ales de la serviciu si de la cei tineri.
Februarie
La serviciu, nu apare nimic deosebit, te multumesti cu rutina zilnica, dar este liniste. Un singur moment mai critic pare sa existe pe la mijlocul lunii, care te va scoate din monotonia instalata si da peste cap toate planurile.
Martie
Pare sa fie o greseala, un incident neasteptat, interventia negativa a altora in planurile tale, un esec sau o rasturnare de situatie, care te va bulversa profund. Vei gasi imediat solutii, pentru ca nu te lasi invins de obstacole.
Aprilie
Chiar de-ar fi s-o iei de la zero din nou, te ghidezi dupa refrenul „podul de piatra s-a daramat” si te apuci de o noua constructie. La serviciu, lucrezi bine in echipa cu ceilalti si impreuna ajungeti la rezultate foarte bune.
Mai
Esti multumit de ritmul in care se construieste totul, si nu te grabesti sa ajungi repede la final. Esti implicat in actiuni de lunga durata, ce necesita concentrare, efort fizic indelungat, atentie si rabdare, deci nu se poate spune ca acum atingi un apogeu al muncii tale, ci esti inca pe parcurs.
Iunie
Ceea ce se ridica lent in fata ochilor te multumeste deplin. Poti prezenta ceea ce iese din mainile tale pentru a te supune unei estimari, unei plati, unei aprecieri materiale.
Iulie
La serviciu, te duci cu placere, pentru ca te ocupi de sarcini care iti pun talentele in valoare. Mai mult, daca ai ocazia de a te lupta pentru a avea ultimul cuvant, pentru a-ti impune parerile, vei fi foarte motivat si vei da randament maxim in confruntari intelectuale.
August
Ai idei originale, un spirit viu, o minte ascutita, si nimeni nu te poate invinge acum cand este vorba de dispute si competitii. Examenele, interviurile, concursurile te pot avea in prim plan, totul este sa nu transformi spiritul de competitie in lupta acerba pentru putere.
Septembrie
Seful este dur cu tine, te pune la punct, deci poti primi ordine greu de dus la indeplinire. Relatia cu superiorii si autoritatile iti creeaza mari probleme. Deocamdata nu te poti afirma deloc.
Octombrie
Cele mai grele momente sunt calatoriile, care sunt acum in prim plan, incat toata luna esti mai mult pe drumuri, de colo – colo, dintr-un oras in altul, de la o institutie la alta, ceea ce va face ca programul sa fie fragmentat, iar randamentul scazut.
Noiembrie
La serviciu, stresul creste, programul este arhi-incarcat, dar incerci sa faci fata cu capul sus, fara sa te lasi coplesit de oboseala. Daca te gandesti la o schimbare de directie - alt departament, alt job, alta profesie - acum poate fi un moment bun, desi ai inca un sentiment de incertitudine.
Decembrie
Esti mereu in priza, in contact direct cu multa lume. Ai putea avea succes in domenii privind relatia cu publicul, pentru ca esti amabil, placut si saritor, raspunzand diplomat la solicitari.

  • BANI

Ianuarie
Te afli in fata unor decizii majore in privinta banilor, ca si cum trebuie sa dramuiesti sumele pentru a face fata mai multor plati. Pentru unii, se poate vorbi si de castig la noroc, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti risti toate veniturile pe un bilet de loterie!
Februarie
Se poate vorbi si de o a doua sursa de venit, daca nu printr-un al doilea job, atunci cu ajutorul partenerului. Continui pe aceeasi panta ascendenta, aflansu-te chiar la un moment de varf al acestui an.
Martie
Vin bani de unde nici nu te astepti, faci investitii masive, cumperi ceva mult dorit sau treci printr-un eveniment cu totul special ce va atrage, mai devreme sau mai tarziu, bani frumosi in contul tau.
Aprilie
Poti pune mana pe o suma importanta – o sponsorizare, o finantare, un cadou in bani – sau iei o decizie grozava de a investi banii pe care ii ai intr-un obiect scump: casa, masina sau afaceri.
Mai
Te simti cu ceva mai presus decat ceilalti si asta te face mai risipitor, atras de lux, de cumparaturi scumpe, de tentatii care iti fac cu ochiul, dar care pot aluneca la un moment dat spre exces, pentru a arata lumii ce bogat esti.
Iunie
Atentia ta trebuie sa fie mult mai ascutita la fiecare suma care iese din conturi. Poti face unele schimbari in modul de a cheltui sau iei decizia de a mai pune un ban deoparte pentru vremuri incerte, in viitor.
Iulie
Ai putea cheltui o suma mare de bani pentru o calatorie sau o mutare. Este probabil perioada cea mai instabila a anului, din punct de vedere financiar, deci nu lua decizii bruste, asa cum ai mai facut.
August
Arunci o privire inapoi, spre vechile datorii, spre platile restante, spre sumele de bani care ti se cuvin de ceva vreme, spre mosteniri sau conturi lasate undeva in asteptare.
Septembrie
Trecutul financiar vine din urma si te obliga sa iei unele decizii importante pentru viitor. Nu lasa treburile vechi nerezolvate! Te mai linistesti la sfarsitul intervalului un pic si arunci o privire spre visele tale care necesita investitii.
Octombrie
Se resimte un stres major in privinta banilor, nu primesti atat cat ai avea nevoie sau platile devin uneori insuportabile. Practic, te certi cu oricine cand vine vorba de bani, iar luna pare sa fie cea mai agresiva in acest sens.
Noiembrie
Unele vise pot deveni realitate – poate chiar unele planuri de anul trecut si care abia acum pot fi concretizate cu ajutorul banilor – dar trebuie sa fii cat se poate de realist cand vorbesti de bani.
Decembrie
Te poti trezi uneori in fata unor plati mai mari decat ai fi crezut si trebuie sa cauti solutii pentru a le aduce la zi, dar fara a te inhama la alte datorii. Si asa ai unele datorii din 2007 care inca te mai apasa.

  • IUBIRE

Ianuarie
Tendinta spre furie este contraindicata si pot aparea daune sentimentale, chiar daca renuntati la afirmatiile nefondate si redeveniti amabil. In ultima parte a intervalului, se ivesc mici pagube si pierderi de acte de valoare, care va aduc in pragul impotentei.
Februarie
Sunteti fortat de imprejurari sa renuntati si la intalnirile amicale si, fiind o persoana foarte prietenoasa, va displace total situatia. Relatiile cu partenerul de cuplu se detensioneaza incet-incet. Aveti senzatia totusi ca sunteti persecutat, mai ales in domeniul sentimental.
Martie
Treceti printr-un fel de criza, care afecteaza manifestarile afective in general si erotice in special, insa relatiile cu partenerul de cuplu macar par excelente. Sunteti in imposibilitatea de a va mai satisface sexual, din diverse cauze.
Aprilie
Celibatarele care nu au acceptat inca sa lucreze peste hotare ori cu strainii, vor primi oferte avantajoase din partea partenerului de cuplu. Foarte amabil, creativ si pretentios, suportati greu respingerile.
Mai
Veti gasi rapid modalitati de a va consolida relatiile amoroase si veti fi admirat de colege si de partenerii de afaceri mai tineri. Discutiile cu partenerul de cuplu sunt din ce in ce mai dificile si neproductive.
Iunie
Nu acceptati sa comande altcineva in casa dv. si luati o atitudine de-a dreptul rebela. La mijlocul intervalului, considerati ca iubirea pe care o primiti este insuficienta. Prea orgolios, stabiliti singur detaliile unor imbunatatiri.
Iulie
Persoanele mature pun la cale aliante matrimoniale si organizeaza nunti ori evenimente similare. Inspiratia este inegalabila, iar capacitatea a-i convinge pe toti este uimitoare. Va simtiti rareori stanjenit.
August
Prietenii si rudele au tendinta de a-i judeca gresit. In plus, trebuie sa acopere niste aventuri scurte, dar multe. Se pot indragosti iremediabil de un prieten care pana acum li se parea frigid.
Septembrie
Neintelegerile parteneriale continua sa-i nedumereasca si sa-i nelinisteasca, cu toate ca vor aparea destule persoane care sa le sustina deciziile. Nu se pot plange in schimb de relatiile strict erotice si de comportamentul partenerului.
Octombrie
Cei foarte tineri simt o atractie fatala pentru noutatile erotice si pentru parteneri experimentati. Faceti planuri peste planuri referitoare la calatorii lungi ori de schimbare a partenerului. Chiar daca aceste planuri vor fi iar amanate, nu renuntati.
Noiembrie
Invidiile colegilor va impiedica sa va concentrati suficient si preferati sa nu faceti confidente. Fara intentie, deveniti un fel de Cupidon care atrage toate privirile! Tentatia de a da sfaturi tuturor, mai ales referitoare la probleme ce tin de amor, este din ce in ce mai mare.
Decembrie
Toti ascund cu grija ca se simt atrasi de persoanele mature din anturaj. Foarte inspirati si intuitivi, va reprosati ca nu ati actionat la momentul potrivit pentru a cuceri persoana iubita.

  • SANATATE

Ianuarie
Ati scapat in sfarsit de tulburarile de pana acum, numai ca perioada de refacere se prelungeste. Orice raceala va poate readuce la pat, asa ca feriti-va cat puteti de aglomeratie. Vi se recomanda un tratament homeopat si faceti greseala sa-l amanati.
Februarie
Va imbolnaviti de nervi din cauza cheltuielilor pe care sunteti nevoit sa le faceti pentru o ruda bolnava. Fizic va simtiti bine, dar aveti accese imprevizibile de furie, care ii sperie pe cunoscuti. Lipsa de control si labilitatea reactiilor dv. va pun in pericol imaginea de persoana rationala.
Martie
Cei mai multi, indiferent de varsta, au probleme dentare foarte dureroase. Nu sunt excluse "captarile" unor virusi la "moda". Molime periculoase. Fiti atent la lichidele pe care le consumati, deoarece este posibil ca boala pe acolo sa vina!
Aprilie
Nu apar alte boli decat cele pe care deja ati ajuns sa le cunoasteti foarte bine. Durerile osoase se pot acutiza ori poate chiar generaliza. Nu suportati deloc frigul. Sunt excluse drumurile de orice fel, tocmai pentru a va feri de bolile de sezon.
Mai
Daca renuntati la micile vicii de o viata, aveti toate sansele sa nu mai fie nevoie de tratament cardiac intensiv. Nu vreti sa renuntati la mancarurile "exotice" si luati un pumn de medicamente. Veti cere "voie" medicului pentru a pleca intr-o vacanta care stiti ca nu este indicata.
Iunie
Durerile de oase si de dinti va deranjeaza deja prea tare ca sa nu mergeti la medic. Crizele de reumatism le dau batai de cap celor de varsta a III-a. Tinerii au grave probleme dentare.
Iulie
Stare de sanatate buna intregul interval, chiar daca in continuare aveti unele manii alimentare. In a doua jumatate a lunii, este posibil sa suferiti din cauza instalarii unei bronsite incapatanate.
August
Mare grija la ce mancati si cum mancati. Pericol de contaminare cu virusul heatitei! Un regim adecvat nu strica totusi! Renuntati la grasimi, ciocolata si alte delicatese, daca vreti ca greata sa dispara!
Septembrie
Aveti grija sa nu cadeti, deoarece exista pericolul producerii unor fracturi complicate. La sfarsitul lunii, daca apar stari febrile, apelati imediat la ajutor medical. Urgente stomatologice.
Octombrie
Se poate spune ca aveti o sanatate infloritoare, chiar daca faceti excese si munciti prea mult. De aceasta data plimbarile lungi sunt contraindicate, din cauza circulatiei de la nivelul picioarelor. Un prieten mai in varsta are nevoie de dv.
Noiembrie
Ati scapat de o boala considerata grava, numai ca acum va dor tot timpul oasele. Vi se recomanda sa urmati un tratament de cel putin 16 zile intr-un sanatoriu specializat.
Decembrie
Pentru cei care muncesc prea mult, starea de sanatate nu este deloc infloritoare. Uitati frecvent sa va luati medicamentele pentru reglarea tensiunii. Diagnosticul v-a fost pus, medicatia v-a fost prescrisa, totul este sa o si respectati.

  • CONCEDII SI CALATORII

Nu este bine sa plecati in calatorii lungi in afara intervalelor dintre 12 iunie – 1 iulie, 15 iulie - 7 august si 18 noiembrie – 28 decembrie. Este de asemenea indicat, indiferent de locatie, sa fiti insotit de persoana iubita.