• CARIERA


Ianuarie
La serviciu, este agitatie mare, lucrezi pe mai multe fronturi, incat nici o zi nu seamana cu cealalta. Posibil sa apara colegi noi in colectivul de lucru sau se modifica in bine atmosfera de la serviciu, trecand peste tensiuni cu un dram de umor.
Februarie
Chiar daca te ocupi de aceleasi sarcini arhi-cunoscute, chiar daca unele zile seamana perfect cu celelalte, esti multumit de atmosfera de la serviciu, pentru ca nu apare nimic care sa-ti dea peste cap calmul.
Martie
Te poti remarca acum prin lucruri marunte. Exista un impas la locul de munca, de parca nimic nu mai inainteaza, cand esti obligat sa stai pe loc sau sa iei o pauza, dar care se va dovedi a fi de bun augur, pentru a mai revedea odata drumul parcurs pana aici.
Aprilie
Poti repurta succese minore, dar sunt suficient de importante, pentru ca ai muncit mult pana ai ajuns la ele. Orice piedica, intarziere, amanare este depasita usor, cu rabdare, asteptand momentul potrivit.
Mai
Muncesti mult, cu satisfactii materiale pe masura, iar rezultatele muncii chiar se vad! Nu ajungi usor la ce-ti propui, piedicile sunt multiple, la tot pasul, dar nu s-a gasit inca omul care sa te opreasca din drum atunci cand iti propui ceva.
Iunie
Esti mai ambitios, mai dornic de afirmare, gata de orice provocare si nu te lasi pana nu-ti dai la o parte inamicii. Poti avea succes in activitati marcate de concurenta, pentru ca-ti stii valoarea si esti gata sa te compari cu altii.
Iulie
La serviciu, lucrezi cu placere, te simti ca intr-o familie, punandu-ti talentele in valoare. Esti, totusi, un pic cam nervos, stresat de termene limita sau de disputele cu inamicii si ridici prea des tonul.
August
Nu se poate discuta cu tine decat cu nervi, ceea ce face ca rezultatele unor colaborari sa nu fie cele dorite, declansand dispute inutile. Competitia te obliga sa dai tot ce poti din tine, daca cumva exagerezi cu spiritul combativ, transformandu-l in lupta de orgolii si dorinta exagerata de victorie.
Septembrie
Planurile merg spre bine, chiar daca ceva mai lent decat ai fi dorit. Rabdarea iti este pusa la incercare, dar ai garantia faptului ca mergi in directia cea buna. Ti se promite ceva sau iti pui in cap o idee noua, ce are toate sansele sa devina realitate curand.
Octombrie
Nu conteaza proiectele in derulare acum, ci mai degraba ceea ce urmeaza, ceea ce tintesti candva la final sau poate chiar etapele cele mai indepartate ale actiunilor incepute. Esti sigur ca va fi un succes si privesti viitorul cu mult optimism.
Noiembrie
Nimic nu merge bine in plan intelectual, ai parte de nopti nedormite din cauza stresului. Nu stii ce te asteapta si ti-e frica de viitorul unor planuri profesionale. Esecuri si griji la serviciu.
Decembrie
Se nasc planuri noi si ambitia ta este pusa din greu la incercare. Sunt si multi oponenti in drumul tau spre succes, tocmai de aceea trebuie sa tragi tare, nu gluma, chiar cu riscul de a lasa impresia unui om lipsit de scrupule, cu ambitii prea mari de afirmare.

  • BANI

Ianuarie
Platile sunt mai mari decat veniturile, deci trebuie sa te zbati ca sa faci fata tuturor provocarilor. Nu te baza decat pe banii siguri din mana, nu vinde blana ursului din padure. Sperantele utopice tot pe tine te pot costa mai tarziu.
Februarie
Te bazezi mult pe banii partenerului sau ai familiei sau indrepti tinta cheltuielilor in principal spre confortul personal. Investesti mai mult in locuinta, in placeri personale, pentru binele celor dragi tie.
Martie
Ai suficienti bani cit sa te simti bine, fara sa devii obsedat de bani sau de facturile lunare. Esti insa calm cand vine vorba de plati! Esti platit asa cum speri si ai motive de satisfactie.
Aprilie
Ori investesti o suma mare de bani pentru a-ti face tie o bucurie – o calatorie, o petrecere, un obiect mult visat – ori primesti bani ca urmare a contributiei tale la un proiect colectiv care a atins succesul.
Mai
Pui accent pe sprijinul reciproc, pe servicii oferite altora, pe imprumuturi, pe datorii achitate, deci vin bani, dar si pleaca, toate cu scopul de a rezolva diverse tranzactii necesare.
Iunie
Poate este momentul sa aduci la zi un credit mai vechi, la vreo banca, sau de a incepe acum un credit sau un leasing pe mai multi ani. Daca ai nevoie de un imprumut, se gaseste cineva care sa te ajute.
Iulie
Esti pe val, banii vin in cantitati destul de mari si ai toate sansele sa-ti atingi marile vise cu ajutorul lor. Poti primi o suma mare din strainatate sau investesti mult intr-un scop major: casa, mutare de domiciliu, masina, plecare peste hotare, calatorii de placere, obiecte de lux etc.
August
Poate gasesti un job peste hotare, iar salariul tau incepe sa se calculeze in valuta. Faima ta creste, in afaceri, deci se poate vorbi si de progrese financiare deosebite.
Septembrie
Te multumesti cu putin si esti preocupat mai mult de platile cotidiene si facturile lunare. Nu se iveste nimic nou, deci nu-ti face planuri prea mari, pentru ca banii nu sunt la un nivel promitator.
Octombrie
Te bazezi pe sumele cu care esti deja obisnuit. Pare sa fie insa ceva mai rau, se cam termina rezervele pe care ai contat pana acum sau nu mai primesti niste bani pe care ii asteptai.
Noiembrie
Poate fi vorba de un esec financiar, de un obstacol greu de trecut, de o investitie proasta, de o datorie ce se cere imediat platita si pentru a o aduce la zi trebuie sa faci un mare sacrificiu. Banii devin motiv de stres si grijile cresc.
Decembrie
Apar sumele de care aveai nevoie. Ba chiar vine si ceva in plus pentru a-ti permite un concediu sau pentru a investi mai mult in nevoile personale. Cumperi ceva mult visat, care iti ofera un sentiment de fericire: o casa, o masina, o haina mai deosebita etc.

  • IUBIRE

Ianuarie
Cei care iau in seama noi propuneri amoroase vor avea succes nelimitat. Nativele nu pot scapa prea usor de deceptiile sentimentale si de dezamagirile parteneriale. Nu aveti stare!
Februarie
Daca nu sunteti suficient de atent, conflictele cu persoana iubita pot deveni perene. La sfarsitul intervalului, puneti deja la cale o separare. Aventuri si crizele de gelozie ale persoanei iubite va impiedica sa purtati o discutie despre adevaratele probleme ale cuplului.
Martie
Doriti sa faceti o deplasare, o schimbare de loc si de iubire. Reusiti sa refaceti o relatie sentimentala, insa este nevoie in continuare de rabdare si de fantezie. Starea de neliniste prin care treceti de cateva luni se accentueaza atunci cand cineva drag se incapataneaza sa va analizeze viata si sa va dea sfaturi.
Aprilie
Sunteti criticat de mai toata lumea, doar pentru ca doriti sa clarificati relatiile dintre dv. si persoana iubita, care doreste in continuare sa pastreze legatura secreta. Multe native sunt implicate in salvarea unor casnicii ori ajuta la organizarea unor nunti.
Mai
Se fac declaratii frumoase, romantice si sentimentale. Se pare ca pasiunea s-a stins si ca relatia amoroasa intra pe un alt fagas. Imaginatia erotica ramane insa la fel de bogata si de periculoasa!
Iunie
Pasiuni noi si ejaculari precoce pentru nativi. Nativele sunt copilaroase, orgolioase, vor totul si nu vor nimic. Mai pragmatici decat pana acum, vor un partener de cuplu serios si stabil.
Iulie
Se simt parasiti, dar si incapabili de a mai sustine „spectacolele” erotice de luna trecuta. Mai pragmatici si mai muncitori, familistii devin foarte critici cu partenerul de viata. Celibatarii resping propuneri amoroase.
August
Senzualitate maxima exprimata prin cochetarie, flirt si infidelitate. Celibatarii devin foarte sensibili la ofertele amoroase de cursa lunga, iar familistii fac prospectiuni pentru un nou partener.
Septembrie
Preocupari erotice obsesive si spaima de a pierde capacitatea de a procrea. Excesele sexuale pot afecta activitatea erotica pana la anulare. Pasiuni puternice si instinctuale, cu manifestari primitive ori sado-masochiste.
Octombrie
Senzualitate ponderata si iubiri casnice. In a doua parte a lunii, activitate erotica de natura sportiva, cu tendinta de a se depasi recorduri. Iubire ca terapie si posibile aventuri in calatoriile lungi.
Noiembrie
Va uimiti partenerul printr-un discurs mai mult decat corect si logic, prin care aveti grija sa restabiliti, fara partinire, drepturile fiecaruia. Va motivati cu succes, dar si cu agresivitate, pretentiile exagerate.
Decembrie
Atractia sexuala se manifesta intr-o maniera imperativa si puteti da de necaz, daca va refuzati partenerul. Cu toate ca ascultati cu sfintenie de sfaturile celor cu experienta, nu va puteti retine agresivitatea si dorinta de a va impune in cuplu cu orice pret.

  • SANATATE

Ianuarie
Starea de devitalizare continua sa va faca probleme. Diagnostic fara tratament. Este posibil, mai ales pentru cei foarte tineri, ca o simpla raceala sa dezvolte complicatii.
Februarie
Bolile de sezon nu va ocolesc, chiar daca faceti vaccinurile recomandate de medic. O infectie se extinde din pricina unui tratament gresit. Febra periculoasa. In ciuda starii de sanatate dificile, continuati sa mergeti la serviciu.
Martie
Stare psiho-fizica buna pentru cei care nu au in preajma un  bolnav. Cheltuiti multi bani pentru medicamente, insa nu pentru dv. Reapare starea de greata, numai in cazul celor care consuma mult alcool.
Aprilie
Aveti tot felul de manifestari maladive neplacute, mai ales la mijlocul lunii. Persoanele mai in varsta trebuie sa faca fata intregul interval unor crize acute de reumatism. Mare pericol ca o infectie sa se extinda, daca nu aplicati tratamentul corect.
Mai
Tulburarile tiroidiene nu vor trece de la sine. Este de preferat sa consultati un endocrinolog. Aveti reactii cam bizare care nu pot fi explicate decat prin proasta functionare a unor glande endocrine.
Iunie
Sunteti sensibil si faceti tot felul de scenarii in urma cuvintelor mai dure ce va sunt adresate. Vi se pare ca toti cei din anturaj sunt impotriva dv. Tulburari de comportament.
Iulie
Nu veti avea probleme majore de sanatate in aceasta luna, daca nu continuati sa faceti excese alimentare. Esential este sa duceti o viata echilibrata si sa incercati sa eliminati pe cat posibil starile de depresie.
August
Incercati sa fumati si sa sofati mai putin si faceti mai multa miscare in aer liber, pentru a nu avea probleme. Un regim alimentar adecvat isi va arata roadele imediat si multi va vor invidia silueta.
Septembrie
Aveti o sanatate buna, pe care insa o exploatati la maximum, in conditii de risc, daca sunteti cardiac. Ar fi indicat sa va faceti un control de rutina, macar pentru a va linisti starea de neliniste.
Octombrie
Mesele regulate si destul de reduse in calorii ar fi cel mai bun lucru pentru organismul dv. si asa suprasolicitat. Entuziasmul de care dati dovada in aceasta luna va face imuni in fata microbilor de orice fel.
Noiembrie
Robustetea nativa pe care o aveti va va sprijini in lupta cu epidemiile de gripa. Unele afectiuni ale cailor respiratorii va vor da de furca la inceputul intervalului. Nu vreti sa renuntati sub nici o forma la viciile care va submineaza sanatatea.
Decembrie
Daca aveti nevoie de ochelari, ar fi bine sa nu mai amanati luarea masurilor ce se impuneau de mult timp. Atentie la alimentatie, deoarece aveti tendinte de ingrasare, ar fi bine sa mincati mai multe fructe si legume.

  • CONCEDII SI CALATORII

Nu vi se recomanda calatorii lungi, dar va puteti bucura din plin de repaus intre 4 iulie – 31 august. Centrul Europei, si mai ales Viena, va asteapta!