•  
    CARIERA

Ianuarie

Va implicati in activitati de durata, care nu ajung repede la rezultatele dorite. Poate trebuie sa studiezi ceva nou sau te implici intr-un proiect complicat, care isi va arata rezultatele peste mai multe luni.
Februarie
Trebuie sa te mai domolesti un pic si sa te asezi la treaba, fara ambitii prea mari. Dar ai si rabdarea si motivatia financiara de a munci, chiar daca rabdarea nu este tocmai punctul tau forte.
Martie
Rezultatele eforturilor de peste an incep sa apara, esti multumit de felul cum s-au cladit planurile tale si iataca au ajuns sa culegi roadele. Te poti prezenta in fata tuturor cu un rezultat concret al muncii tale, pentru care poti, acum, sa ceri si recompensa materiala cuvenita.
Aprilie
Este necesar sa mai rezolvi unele probleme neterminate din 2007. Ai ajuns, asadar, la finalul multor proiecte la care ti-ai adus contributia. Ai parte de cateva momente de varf, ce-ti confera o aura de invingator.
Mai
Atmosfera este placuta la locul de munca si pui accent pe cooperare. Pot aparea colaboratori noi in colectiv sau ajungi intr-un mediu profesional nou, dar in care te vei adapta cu usurinta.
Iunie
Vestile care ajung la urechile tale sunt bune, deci apar noutati pe placul tau. In a doua parte a intervalului, apele se cam agita la serviciu, apar conflicte, dispute, o stare permanenta de stres si competitie.
Iulie
Trebuie sa te lupti pentru a-ti exprima parerile, iar telurile profesionale nu sunt usor de atins, obligandu-te sa-ti pui toata ambitia in joc. Poti descoperi acum cat de multi rivali ai cu adevarat, dar nu te vor dobori ei pe tine.
August
Revin in actualitate niste sarcini mai vechi, de parca ai fi nevoit sa te intorci cumva in timp, ori ajungi la un loc de munca mai vechi, ori esti cumva retrogradat, sau doar nevoit sa arunci o privire inapoi la sarcini pe care nu le-ai terminat la timpul potrivit.
Septembrie
Resimti acum mai mult dorul unor vremuri de altadata, in care te simteai mai sigur pe locul de munca. In a doua parte a intervalului, toate revin la normal, te bucuri de o perioada calma. Aduci la bun sfarsit o multime de proiecte incepute de-a lungul anului si vezi deja rezultatele concrete ale eforturilor depuse.
Octombrie
Se pune accent pe comunicare, pe relationarea cu lumea, pe colaborare, fiind de multe ori tu cel care trebuie sa ia deciziile cele mai importante. Uneori, simti ca este prea mult pentru tine, programul este arhi-incarcat, sarcinile dificile si randamentul scazut.
Noiembrie
Trebuie sa analizezi cu atentie orice pas in cariera. Poate este nevoie sa inveti ceva nou, deci gandeste-te la un curs de specializare sau sa ceri sfatul unui specialist. Poti resimti cele mai apasatoare responsabilitati pe umerii tai, iar rezultatele nu sunt la nivelul eforturilor depuse.
Decembrie
Finalul de an este motiv de a face o recapitulare, de a extrage concluzii si de a inchide multe capitole la care ti-ai adus contributia pe termen lung. Oboseala pune stapanire pe tine si pentru ca nu esti prea bine motivat, ai momente de criza, de abandon, de renuntare in fata greutatilor.

  • BANI 

Ianuarie
Treci la cumparaturi scumpe, la investitii masive, bazandu-te pe o situatie materiala mult mai buna. Cheltuielile pot fi mai mari ca in alti ani, dar consideri ca merita sa faci aceste achizitii acum, pentru ca ai suficienti bani la dispozitie.
Februarie
Te implici serios in tot felul de activitati care pot atrage si venituri frumusele. Evident, daca nu intri in proiecte suplimentare serviciului oficial, nu prea ai de unde sa-ti maresti bugetul, ca atare gandeste-te serios sa-ti extinzi orizonturile profesionale.
Martie
Se aude veste de castig, de cresteri salariale, afaceri profitabile etc. Pot aparea probleme mostenite de anul trecut, datorii mai vechi ce se cer acum rezolvate sau abia acum aduci la zi, cu succes, datoriile de anul trecut.
Aprilie
Banii vin cu intarzieri, cu hopuri, dupa prelungi asteptari, deci trebuie sa te lupti in permanenta pentru a obtine ce ti se cuvine. Se pot ivi mai multe surse de castig, dar si mai multe cheltuieli.
Mai
Trebuie sa imparti banii in mai multe directii, ca sa fii sigur ca multumesti toate domeniile care solicita acum investitii. Participa si partenerul la toate aceste cheltuieli, deci te poti baza pe o buna sustinere.
Iunie
Nu trebuie sa-ti faci prea mari griji in privinta banilor, vor fi atat cat sa faci fata cu bine oricarei situatii. Iei decizii importante cu privire la bani si simti o reala placere de a cheltui.
Iulie
Nu esti dispus sa imparti banii cu altii, ci esti mult mai preocupat de cum sa faci bani singur, pe cont propriu, ca atare afacerile proprii pot prospera acum. Banii se acumuleaza lent, cu rabdare, dar au de unde veni!
August
Scoti bani din piatra seaca, te miri singur cat de usor intra banii, mai ales din activitati comerciale, intelectuale, bazate pe relationarea cu clientii. Banii nu sunt un stres major acum, pentru ca ai mereu solutii originale de a te descurca.
Septembrie
Problema banilor devine mult mai apasatoare, nu pentru ca nu i-ai avea, ci pentru ca ai prea multe plati de facut. Te preocupa rezervele puse deoparte, salariul, datoriile, asa ca trebuie sa manipulezi sume mai mari ca de obicei.
Octombrie
Poate abia acum intri in posesia unei recompense materiale, la finalul unui proiect de lunga durata sau investitiile decise acum ii vor arata urmarile pozitive abia spre finalul anului.
Noiembrie
Vinzi, cumperi, investesti, dai, primesti, perioada este plina in tranzactii de tot felul. Iei decizii noi ce vor atrage, in viitor, si venituri mai bune. Pornesti niste planuri noi, care vor duce destul de repede la rezultate bune.
Decembrie
Nimeni nu te intrece acum in planuri – momentan mai mult la nivel teoretic – si stii sa decizi foarte bine ce trebuie sa faci cu banii. Daca ti se ofera acum sansa de a cumpara ceva, nu trebuie sa refuzi, pentru ca poate avea urmari pozitive.

  • IUBIRE

Ianuarie
La inceputul intervalului, activitatea profesionala va impiedica sa va puneti in practica visele. Mai ponderat ulterior, aveti de la jumatatea lunii o perioada de vis, iubire, pasiune si extaz.
Februarie
Atat celibatarii, cat si familistii sunt la fel de dezamagiti de relatiile lor sentimentale. Senzualitatea lor se va afla la cote maxime, vor fierbe de pasiune, dar partenerul va fi de neimpresionat.
Martie
Se indragostesc la prima vedere, fac pasiuni care le ravasesc viata, uita sa munceasca, sa-si respecte promisiunile profesionale, dar sunt fericiti. Declaratiile lor sunt clare si leaga noi relatii.
Aprilie
Atrag permanent privirile celor din anturaj. Radiaza un fel de magnetism sexual agresiv, se simt bine si pun in practica cele mai subtile tehnici erotice. Experimente sexuale periculoase.
Mai
Gelosi si posesivi, renunta la pastrarea secretelor si isi aclama iubirea de familie  fata de oricine are rabdare sa-i asculte. Intre timp, pun la cale un fel de calatorie, care spera sa le acorde rastimpul necesar unei recuperari a pasiunii de altadata.
Iunie
Nativele mature se gandesc sa conceapa un copil, iar cele foarte tinere nu vor decat sa se distreze. Ii criticati cu usurinta pe cei din anturaj (mai ales pe amanti), dar faceti acelasi fel de greseli.
Iulie
Relatiile cu familia si cu prietenii sunt exceptionale, numai ca nu aveti cum sa le marturisiti ce eforturi faceti ca sa ramaneti pe linia de plutire din punct de vedere sentimental si erotic.
August
Aproape ca va sperie schimbarile care se succed cu rapiditate. Refuzati toate sfaturile pe care incearca vi le dea persoana iubita, fiind convins ca nu sunt foarte inspirate.
Septembrie
Trebuie sa faceti o scurta calatorie ori vizitati o persoana ce intruneste toate calitatile la care visati de aproape doi ani. Aproape ca va obsedeaza necesitatea schimbarii de imagine.
Octombrie
Intuitia va ajuta sa ocoliti cu maiestrie complicatiile sentimentale. Atrageti atentia eventualilor parteneri fara sa vreti si sunteti asaltat de propuneri mai mult sau mai putin erotice.
Noiembrie
Celibatarele sunt fortate sa ia o decizie clara cu privire la legalizarea unei relatii si s-ar putea sa prefere sa nu-si schimbe statutul din cauza manierelor partenerului de cuplu.
Decembrie
Unii parteneri va dezamagesc in fiecare zi, iar altii va ajuta si cand nu aveti nevoie. La sfarsitul intervalului, devin pe neasteptate mai ambitiosi si mult mai sentimentali.

  • SANATATE

Ianuarie
Incercati sa nu mai stati ore in sir in fata calculatorului si sa faceti mai multa miscare. Ar trebui sa achizitionati o bicicleta medicala cu care sa faceti "drumetii" la sfarsit de saptamana.
Februarie
Evitati sa luati medicamente pentru orice durere pe care o simtiti. Risc de intoxicatie. Utilizati produsele naturiste cu multa incredere si astfel ati putea evita intoxicatiile la care sunteti predispusi. Sfarsitul lunii va gaseste epuizati.
Martie
O sanatate buna care depinde doar de dv. pentru a fi mentinuta. Nu renuntati la calatoriile in aer liber care va mentin tonusul la maximum. Sunteti foarte sensibil la afectiuni ale plamanilor, de aceea este bine sa va imbracati adecvat.
Aprilie
Evitati bauturile alcoolice si inlocuiti-le cu sucuri naturale de fructe. Avitaminoze. Veti avea o conditie fizica de invidiat, plus ca veti capata o energie inepuizabila prin mijloace mai putin uzuale.
Mai
Cerealele asigura o mai buna functionare a organelor interne, implicate in digestie. Piperul mareste "focul" digestiv, stimuleaza tranzitul intestinal, metabolismul si va intareste imunitatea.
Iunie
Trebuie sa consumati o cantitate mai mare de produse lactate si miere de albine. Aveti parte de o stare de sanatate medie, pe care stiti sa o pastrati constanta. Cu o viata echilibrata, intervalul va trece fara probleme majore de sanatate.
Iulie
Este important ce mancam si se recomanda sa schimbam meniul obisnuit macar pentru o saptamana. Este necesar sa introducem in alimentatie si alte alimente sau sa le pregatim altfel. Se recomanda sa introducem in dieta mai multe cereale, legume si mai multe cruditati.
August
Multe dintre "bolile" care va "viziteaza" pot fi vindecate prin schimbarea dietei si prin dinamizarea tranzitului intestinal. Zonele dv. sensibile in acest interval sunt: bila, pieptul, oasele, pielea si articulatiile. Saturn in  Fecioara cronicizeaza afectiunile abdominale.
Septembrie
Se poate instala o stare de stres majora din cauza neintelegerilor cu partenerii si copiii. Cei care au avut probleme declansate de aparitia unor tumori mai au inca de suportat tratamente, dar macar nu sunt iar spitalizati.
Octombrie
Starea de sanatate ar fi buna, daca nu ar trebui sa faceti atat de multe deplasari mai lungi sau mai scurte. Pentru femei, sarea in exces poate provoca suferinte renale. Orice infectie poate sa se complice prin suferinte bronho-pulmonare, daca nu sunteti atent.
Noiembrie
Va considerati foarte rezistent si nu mai aplicati normele necesare pentru pastrarea sanatatii. Neglijenta poate sa va afecteze starea de sanatate, intai printr-o simpla raceala, apoi prin complicatii. Neplacute dureri in gat.
Decembrie
Orice afectiune generata de frig si umezeala va afecta si organele genitale. Munciti prea mult, iar excesele alimentare va submineaza si mai pregnant sanatatea. Problemele dentare trebuie rezolvate in regim de urgenta, pentru a evita complicatiile.

  • CONCEDII SI CALATORII


Veti avea doua perioade clare in care puteti calatori, va puteti relaxa si recapata forta nativa. Intre 3 ianuarie - 6 martie si 22 august – 5 octombrie, toata lumea este a dv., mai ales daca persoana iubita va fi aproape.